Pha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: ascraeus üye § 02 Eylül 2007, Pazar - 13:15 bros before whores. Dk adam kendini belli ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 İlk mesajı dikkatlice okudum.Yavaş okudum, hızlı okudum, dikkatsizce okudum hakeza fütursuzca okudum ama olayı anlamadım.İnsan dedigin saygı duymalı, iktifa etmeyı bilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 griz yazmis ama yannis yazmis bros before hoes abi eauahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Valla bizim 14 yaşında bi arkadaş grubu vardı.5 kız 5 erkek.Sırayla çıkıyoduk birbirimizle hiç ayıp olmuyodu gayet mutluyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aga 25 kombinasyon oluyo ne güzel paso değişiklik hayatta. 25 mi oluyo 5! mi oluyo lan [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 13:54 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 salak cons kendi kendinnede mi cikcan 25 olsun 5in 2 li combinasyonu olcak 5!/ 3! *2! 10 ayri cift yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bence seninkide yannış sdşlkmgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 a b c d e karılar x y z m q herifler ax ay az am aq bx by bz bm bq bla bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 dogru lan 25kisi oluyo euuhauha erkekler erkeklerle cikamaz cunku euhauhaa [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 14:03 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ba diye bi cift yokki aga lezo degilse bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aga bide senin yaptığına göre bc diye de çift olamaz ikiside a'yla çift olmuş SAPKIN MISIN BONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kanka permutasyon kombinasyon zayiflamis 25 dogru cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 illa çift olcaklar diye bişeyde yok. axb azc felan da olur. yani olsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hmmmmm o da güzel bi düşünce tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 abcdexyzmq olay budur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yeni bi efsane topic doguyor sayin seyirciler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 seviye düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: said: ascraeus üye § 02 Eylül 2007, Pazar - 13:15 bros before whores. Dk adam kendini belli ediyo. Dk is the only option only way. bi ara dela'nın önerdiği gibi ölçülü kıroluğu hayat tarzı olarak benimsedim repini de veriyim. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 15:05 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 "kardeşin ulan o senin! kardeşin ulann!" neşeli günlerden şener şen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 çocuğun en yakın arkadaşıyla çıkıp suçum ne diye sor. senin suçun var olmak hayatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 çok yakın bir zamanda bunun hemen hemen aynısını yaşadım.hatta isi mde verelim mi?verelim verelim*;v ve s (v kız s erkek)... s ile hoplayanmanda(paticik yokken az buçuk patileri toplayan bir blog+forum karışımıydı) istanbul buluşmasında tanışmış ve hayvanlar gibi de iyi anlaşmıştık..daha sonra hemen hemen her hafta sonu birlikte takılmaya falan başlamıştık..o harp okulunda okuyordu falan..v de patiden nick olarak bildiğim birisiydi ama kişisel tanışmamız gene hoplayanmanda sayesinde oldu ve ne olduysa oldu çıktık..gayte de güzel gidiyordu aslında..s de yine forumdan başka birisiyle birlikteydi o arada.biz s ile sürekli görüştüğümüzden v de tanışmış etmiş hatta onlar da kanka moduna girmişlerdi hatta ve hatla fantazik dörtlü gibi geziyorduk..sonra v erasmus için yurt dışına gitti,sorunlar şunlar bunlar oldu ama ölmeden ilişki türkiyeye döndü ve ilk bir hafta resmen balayı gibiydi.zaten sonrası yoktu..şu an ikisi birlikteler ve bana yürümüyo yeaaa diyip benden ayrılan kişi aslında bunu kanki mode on gezdiğim -ki birçoğu küfür etse de arkasından ben savunur abi yapmayın etmeyin çok kral herif derdim- s için ayrılmış..şimdi ne derler kızgın kırgın değilim de yaşamımın onlarla ilgili bölümlerini sildim tam anlamıyla..olmamışlar gibi,görsem bir daha sanki onların olduğu yerde bir şey yok gibi falan olurum..(tabi çok da pipilerinde olur olmaz onu bilemem de..) yani sözün kısası eğer ısrar edersen çocuğun o arkadaşıyla arkadaş kalması çok ama çok zor,imkansız hatta.arkadaşının sevgilisine bakan bir zahmet uzasın gitsin.. *:edit:isimleri silmem daha güzel olacak dendi,öyle yaptım ben de.. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 20:40 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 vay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kıran kırana bir topic. topluca izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu ne be amerikanmısınız arkadaşınızın eski kız arkıyla cıkıyorsunuz. tükirim böle zihniyete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 abi tam olarak anlamadım son hikayeyi biri şema çizerek anlatsın kim kimin kankası kim kiminle çıkıyomuş hangisini terk etmiş ? hangisi kız hangisi erkek ? ben nasıl bir foruma düştüm allah'ım. nasıl bir foruma düştüm burası düşülecek bir yer mi oldu ? [spo]alıntıdır levent kırca [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar