SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Live-Action DBZ Set to Shoot in Montreal Shooting will begin shortly for 20th Century Fox's upcoming live-action adaptation of Dragonball Z. The budget for the film is estimated to be at least US$100 million. This will be one of three big-budget movies that Fox will film in Montreal over the fall and winter, along with a sequel to Ben Stiller's "A Night at the Museum" and a Roland Emerich remake of 1966's "Fantastic Voyage." Production work on all three films is expected to wrap up by July of next year. Source: Montreal Gazette Fanlarını baya sevindireceğe benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hmm acaba hangi konuyu ele alcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 dragonball da, dbz de çok ezik gelir bana. ama filmi çıkarsa kesin izlerim o ayrı. çok merak ediyorum kamehame dalgasını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Oo İİmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Yapılmasın diyeceğim ama ANN bile haberler kısmında vermiş.Geçmiş olsun cümlemize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 coool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yaa bu power rangers gıbın bısey olacaksa yapılnasın hakkatten gercı vaktı zamanında show tvde fılmını ızlemıstım sevmıstım o zamanlar (fılm lıve-actıon deıl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 power rangers gibi olacaksa olmasın gerçekten... =) ayrıca bahsettiğin film eğer benim hatırladığım filmse, hani o 1980lerde çekilen ya da buysa... bizim izlediğimiz anime&manga db ile pek alakası yoktu ama geyik bi filmdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar