heracles1986 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ya merak ediyorum bu hunterların pet leri kestiğimiz beastleri yese vede mutluluk seviyesi yükselse mesela bi kaplan bi domuzu kestikten ve lootladıktan sonra cannibalize gibi onun etini yese sonra happy olsa nasıl olur acaba fikirlerinizi buradan paylaşalım ayar verelim ayar alalım yiyişelim sevişelim hadi canolar [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 11:44 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hunter zaten uzaktan capur çupur ok atmaktan başka bir iş yapmadığı için, canları sıkılmasın diye peti beslemek gibi atraksiyonlar koymuş blizzard oyuna. o da olmasa, bence pek çok hunter can sıkıntısından oyunu bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 abi bu tip fikirleriniz varsa buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 keşke hunterlar bow da craft edebilse birde arrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bow değil ama arrow craft etme yeni expansiondan sonra gelebilir. said: Hunters may get a "woodworking" profession in the future, to let them create arrows. (But it will be released much later, don't expect it for WotLK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 iyi oldu o zaman wow oynayan kalır birde arrow yapmaya kasar geyikmi yapıyor bunlar komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 huun atış rotasyonu saliselere dayalı olan o sen kendi poponuu nası kurtaracağını düşündüğün boss fightlarda hem kendilerini hem petlerini hayatta tutmakla uraşan deadzone u olan ve bunun gibi bir sürü ıvız zıvırla uraşan ,ama hunterdan anlamadığın için bilmeyecein bi klas hunter sadece mutlu bi şekilde arkadan oklamak diye birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 deadzone nedir? menzilli saldırı yapılamayan bölge mi? öyleyse sırf menzilli saldırılar için mi geçerli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ölü bölge demek. herşey için kullanabilirsin. burda deadzone ile, hunterların oklayamayacağı kadar yakın, kılıçla saldıramayacağı kadar uzak bir bölgeyi kastetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 özellikle usta mageler çok kullanır bu bölgeleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 türkiye'de zaten deadzone felan yalan. bazen shadowbolt atıyorum, daha animasyonu beklerken damage'i yedirmiş oluyorum, animasyon sonradan geliyor. bazen adama fireball atıyorsun, meğersem çoktan ölmüşsün de iptal oluyor fireball. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ben hpsi azalıp kaçan moblara wandla attack spamlayıp sonra peşlerinden koşuyorum, koşarken wandla saldırırmış gibi görünüyor eğleniyorum. Lag güzel bir şey xD Bu arada boss fightlarda çok da kasış bir class değil hunter bence. Ama gerçekten etkili olabilmek için ciddi yetenek gerektiriyor. Eğer hunter auto shot atıp yatarsa 2 gün sonra guildden kicklenir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 fikri olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar