Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askimiz buraya kadarmis (yeni impreza)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gecen haftasonu altunizade'de subaru bayiinde görmüştüm yeni impreza'yı ama hatchback olunca heralde wrx olanı hala sedandır demiştim. yazık olmuş cidden eski kasaları insanın kanını kaynatırdı..
Mesaj tarihi:
Bu kadar mı rezil yapılabilir bi araba, ilk sayfadaki resimdeki modelden yeni kasaya geçincede tepkiler oluşmuştu ama soraki 1-2 modelde toparlamışlardı, eski yırtıcı haline geri döndürmüşlerdi ama bu tasarım resmen rezillik.

Mitsubishi'ye gün doğdu artık :)
Mesaj tarihi:
bence sizler impreza felsefesini anlayamamışsınız. bir önceki kasa değişiminde de aynı eleştiriler gelmişti imprezaya. "lan bok etmişler güzelim arabayı" demişlerdi. halbusi bilmeyen adam için impreza iddasız, kendi halinde bir araba gibi görünmeli; dışardan tırt, içine binince aslan parçası olmalı. bu bakımdan güzel bu kasa siz beni dinleyin bak.

ayrıca üzerinde oynanmaya çok elverişli gibi görünüyor. body kitler çıksın hele bir ortaya seversiniz siz de.

not: diablonun verdiği linkteki resmi görmeden önce yazıyordum bu mesajı valla :P

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 02:08 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bence o dergi fantazi yapmış. Zaten derginin tarihini anlamak için Official 3-Series Coupe haberini bazalırsak 1 1.5 yıl öncesinin dergisi olduğunu düşünüyorum.

Yeni Impreza resmi olarak açıklandı ve hatta piyasaya bile sürüldü. Fotoğraflarını siteye koydum.

Haber | Fotogaleri

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 02:32 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
böyle sade kalmaz ama bende onu demek istiyorum

o dergi kapagındaki gibi makyajlılarıda piyasaya cıkıcaktır

nası eski imprezanın da böyle sade modelleri var.buda öyle
Mesaj tarihi:
Selam,

Kesinlikle Impreza'nın dış görünüşte silik durma gibi bir felsefesi olduğuna inanmıyorum. Neden kafam kadar sis farları kullanıyordu? Neden kocaman kanat kullanıyordu? Neden sarı renk jant kullanıyordu? Sıkışık trafikte durduğunda o aslan gibi motorun sana getirisi ne olacak? Nasıl bakışları üstüne çekeceksin? Eğer 'silik durmak' bir felsefe ise alalım bir Hyundai Elentra eski kasa, koyalım 2,5-3 litre bir motor. Ona da turbo uygulaması yapalım. İşte Subaru efsanesinin yeni cengaveri. Artık iş yan sanayinin elinde. Body-kit falan geliştirip, Subaru'nun yediği haltı temizlemeye çalışacaklar :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
i$in dogrusu zaten subaru di$ gorunu$ acisindan cok da karakterli degildi, ama dikkatleri üzerine cekecek her turlu parcayi da barindiriyordu.. Yillarin sari jantlisi, onu oyle tanidik, oyle sevdik..
Mesaj tarihi:
turk ustalarin yapamayacagi $ey war mi? Bu arada gti yazmi$im da RC olacak o..eski gunlere gittim bi an.. =P

$imdi yeni RC 1.6 Cooper S motoru ihtiva etmekte. Bu da demektir ki fiyati 40 lirayi ya gecer ya gecmez.. Düz bir tane RC alinir. Oncelikle buyuk turbo takilir, sonra silindir kapagi degistirilir, sonra dereceli takilir, enjektorler buyutulur etc.

sonra beyni ambale olmu$ arabaya ayar yapilir, daha sonra amortisor-yay takimi, kule gergileri ile arabanin sacmalamasi engellenir.

Tüm bunlar da ciksin en kalite parcalarla 10 liraya..

etti 50, evo X için takribi 90-100 ü gozden cikarmaniz lazim.. ve cikardiktan sonra da 1.6 arabadan tokat yiyeceginizi bile bile almak ne kadar mantikli olur bilinmez =D
Mesaj tarihi:
Selam,

Peki nasıl AWD olacak bu meret :) Artı EVO ile 207 karizması kıyas kabul eder mi? Şu lafı hep severim;
Eşşeğe altın semer vurmuşlar, eşşek yine eşşek ;)

Bir de bu vardır;
Altın camura da düşse yine altındır.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...