karpuz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Derler de, anlamadığım bir şey var. Türkiye'den başka 1 eylülü, dünya barış günü kabul eden hangi ülke var ki? biraz araştırdım, genel olarak "International Day of Peace" olarak 21 Eylül geçiyor. Kafam karıştı... Neyse, sonuçta her gün barış günü olsun, ne güzel... kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hadi barışalım babs muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Nice barışlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 2. dünya savaşı bugün başladığı için dünya barış günü olarak uluslarası seviyede kabul edilmişti diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 o saat farkı fln varya ondan kaynaklanıyor, yılbaşınıda 5-10 gün önce fln kutluyorlar onlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Bu barış günüde cadılar bayramı gibi birşey galiba Cadı yok günü var Barış yok günü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 En ilginç yanı Türkiye'de Barış Günü'nü PKK'lılar dışında kimsenin kutlamaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 harbi cok ilginc bişi oldu o da yaa allaa alaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben kutladım bi kaç arakdaşla doğum günümdüde biras cs oynadık lan party yaptık sorasında 2de bira çaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben kurban kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 i kiss you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 chp'nin pankartları var 1 eylül dünya barış günü kutlu olsun diye..pkklı mı onlar da, anlamadım? [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:46 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 genelde pkklılar eyleme dönüştürüyor ama sanki çok barış istiyorlarmış gibi. onların istediği tek şey beyinlerinin ortasına bir kurşun bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bugun akdikoyde sov yaptilar baris siteriz diyip apo nun bijou sudnan ciktilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar