Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ehe bakın ne güzel de aklınızda kalmış ürünler mürünler. reklamın amacı da bu zaten. aslında emaleth bu konuyla ilgili detaylı açıklamada bulunabilir çünkü reklam işindeydi eskiden hala öyle mi bilmiyorum. gerçekten reklamın iyisi kötüsü olmuyor. en kötülerle en iyiler akılda ölümüne yer ediyor. mesela bi embesil reklam var, damla su mu ne kadının yeşerdiği reklam. ben o reklamı 200. izleyişimde falan damla su olduğunu öğrendim. o denli başarısız bi reklam. bence reklamlar iyi kötü olarak değil de, başarılı ve başarısızlar olarak ayrılmalı. başarısızlar silinip gider akılda kalmaz. başarılılar da malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 iyi tamam aklımızda kalıyo aklımızda kalıyo ve almıyoruz. genel konuşmuyim de en azından ben almıyorum öyle rezil reklamlar yapanları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 valla geçende annem tahsildaroğlu peynir almış hemen bi önyargıyla yaklaştım "annee yaaa bune yaa başka peynir mi yoktu tahsildaroğlu almış bide yok ben yemem banane" hede hödö eğer benimki gibi bi annem olmasaydı daha yememiş olurdum ama tabi onun ısrarlarına karşı gelmek akıl karı değil bir peynirden üzüntüden kanser edip öldürebiliyoruz hemen kendisini neyse sonuç olarrak peynir güzel ama herkezde benimkisi gibi anne yokki... bence akılda kalsa bile biraz daha düşünülerek yapılabilir reklamlar çünkü akılda iyi kalmasıda önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 calgon reklamında "makinenin resistansı bozulmuş" derken kadına tip tip bakıyor. sonra sormadan direk makineyi alıp götürüyor. kadının yüz ifadesi süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben eskiden gerçekten ev ev dolaşıp makinelerin rezistanslarna bakıyolar sanıyodum rezil olmaktanda hiç hoşlanmam annemi tembihliyodum sıkıcı bak kullanda bilmemnede (burdan ne anlıyoruz bu reklamlar ben dahada küçükkene yaklaşık 5-6 yaşındaykende varmış ve beni gerçekten etkilemiş) [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:47 tarihinde, rayka tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 +bulaşık yıkadım +yeni mintaxla hepsini çok kolay yıkadım +hem de çok ucuza yıkadım [bu üsttekiler bunun gibi bişiler.. alttakiler birebir. o kadar net hatırlıyorum] -nasıl becerdin +mintaxla canım mintaxla sonra müzik girer.. yakalayın yeşil ışığı hesaplı parlak bulaşığı [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:53 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Varmı nazo gibisiiiiiii arghjhhjjjhhdasfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 benim kara liste: - pepsi max (eskisi de yenisi de) - tüm ped ve ağda reklamları (özel günler vs) - sütaş ayran çalkala bilmemkim çalkala (özenti) - iyiki varsın futbol ve tüm süper lig reklamları - biskrem - bebekleri sanki erken gelişmiş de yetişkinler gibi konuşup hareket ediyor gibi gösteren reklamlar vs... daha çok var ama şimdilik bunlar geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bi reklam vardı, kucuk kızlar sucuk yiyip tas kızlara donusuyolardı, sonra kucuk cocuklar peynir yiyip boyz anılara donusuyolardı, sonra kesisiyolardı bunlar. oyle [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 16:19 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 avea personel reklamında bi tane karı polis var kafasını sallıyor fitil oluyorum ona fitil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bal paaağmaaaağğk :)))) grrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 aveada keman çalan amca, hatta o tiplerin hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kılsız bacağa ağda vs yapılan reklamlar, özellikle de veet reklamları ahah hatta son veet reklamında kadının geri geri gidip kafasını bişiler yapması neyse tarif bile edilemez bir hareket zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yoksa siz denemediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kalgon, kosla, cif, veet, braun , stil ayakkabı boyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 gecen sene bi ağda reklamı vardı tam yola cıkıcakken tatile ağda yapıyolardı kıza, ne sınır bı şirinlik mutluuk sacmalık korku toplaması bi ruh haliydi kızın suratındaki sinir bozucuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ayse teyze reklamı az once izledim karadeniz siveli bi cocuk var "all kill" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Nazo reklamı var bir tane. Hani deney yapıyorlar görsen harvard lab'ı falan sanırsın. İşte oradaki herkese direk yandan uçan tekme girmek istiyorum. In your face, bitch. Max reklamları var bir de. Böyle bütün 9-11 yaş arası younglingler repır olmuşlar. Böyle acayip ecüc mecüc hareketler yapan ellerini bir bir kırasım geliyor. Çocuk:Adamım nereden kaptın bu tarzı? *yov yov eller* Max: Algida'dan! Çocuk: Vaovvv!!11 Yeni nesil korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bilimun hakan plastik reklamları 2007 avrupa basketbol şampiyonası molalarda verilen tüm reklamlar, reno reklamı en berbatı, nını nı nınıd her eve lazım daki, sinek kaydı traşlı arkadaşın 30 mioluk makinayla tekrar traş olmaya çalıştığı reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 anadolu hayat- Patronron biz anadolu hayattan grup emeklilik istiyoruz... reklami 12 Dev adam reklamları- Kaç sene geçti devligi mevligi kalmadida zaten başka bi malzeme bulmaları lazim Cafe Crown soğuk- Buz? Buuzzzzzzz diye kızın bağırdıpı reklam -elimin tersiyle suratına yapıştıarsım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 walla televizyon izlemeyeli baya olmuş reklam hatirlamiyorum.. ama 1 tane soyluyeyim ... kaşmir halı. aklıma gelmişken Coca-Cola Reklam'larina laf yok uleyn dagitirim burayi :! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 AVEA NIN ARMAĞAN ÇAĞLAYANLA REKLAM SERİSİ VARDI OF BİRİ ALBULANS ÇAĞIRSINB ANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 SİZ DAHA DENEMEDİNİZ Mİ DİYEN KADIININ REKLAMI SUCKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 biskrem reklamları ayar edio beni bi biskrem diil ananın..... versen gene yapmam o istediklerini uza bakim simdi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: Coffe Crown Reklamında bir kızın teki durmadan BUZZZZ diyo. O reklamı görünce Tv yi kırasım geliyo cok sinir bozucu reklam. o reklamda Şahin K. oynasaymış süper olurmuş... denizden gelen buzzz sdsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar