aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 vestel pixellence, ıyyyygh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 çileeeeeek...hayır limon bu limooooon...hayır bu tirident sipleş Argh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dilinize zürprüz yapinnn.sanki dil ordan tat alio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Misvaklı diş macunu. Ordaki bebe ve dede. -Küçükken buraya misvak bulmaya gelirdim Nah! gelirdin türkiyede misvak yetişmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 almanci reklamlarindan nefret ediyorum ben, ölümüne! bi peynir reklami yapiyolar, sonra embesil embesil türkce konusamayan bi kac tipleme. of$ mesela bi tanesinde, bi tane cemcük anne ve bi cemcük cocuk. peynir yiyolar. denyo cocuk soruyor; ANNNEEEEEEEE BU PEYNIIIIIR NEDEN SUDA YÜZÜYOOOOOO??? (aksanini siz tahmin edin:/) - Taze kalip bize dazee dazeeee gelsin diye yavruuuum. (falan) mühüh, sanki alamancilik, bozuk türkce konusmak ya da ismail yk dinlemek marifetmis gibi, bu felsefeyi izliyorlar. dövecegim. valla dövecegim. sonra NAMLI diye bir abidik yiyecek firmasi var, ismail yk'yi oynatiyolar. Neamli neaaaamli neaaamliii yaaeerr burdaa herseeeyyy vaaar. bu tadiii aleeeaaan.. lölölölölö. $aapur $upur beni öp $upur $upur ´beni ye. ah bu namli cok taatlu bundan baskaa böyle varmi . allahim, cinnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 AH ÇEKECEK VAH ÇEKECEKKK NAM YİYECEK http://www.youtube.com/watch?v=wG8wKU3RC7c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 olur olmadık topiclerde reklam diye atlayıp radyo linkini verenlerden gına geldi bana mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 tüm reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 dünyada şeytandan sonraki en kötü şey reklam... reklamlar iyidir cicidir güzeldir.sevelim.seyretmeyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 tüm bebekli-çocuklu reklamlar iğrenç. özellikle çocuk bezi reklamları. evy baby. o çocukları alıp parçalamak istiyorum hehehehe böyle de psikopatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 pantolon bez reklamı sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bi ton reklam var saçma gereksiz anlamsız vs. ama bide şöle bişi var ; [spo]hayret ya 4 sayfa olmş 1 kişi sölememiş :p "reklamın iyisi kötüsü olmaz" auhauh[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ismial yeka'^ya laf yok plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Nekst, Nekst Sıtar. Satalayt Sistımss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oxi actionda sarisin bi kadin höbele diye cıkıyor o cok korkunc :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hele filmlerde uydu muydu koymularmı tut kafasıın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bende misvak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 istisnasız tüm ülker reklamları Desperate Housewifes bilmem kaçıncı sezonun tanıtım reklamı vardı juicy theme allam cnbc-e işkence olmustu TT reklamlarının tümüne sanki angutların baska rakibi varmıs gibi ev telefonunu övüyorlar,cep telefonu söyle böyle.cem yılmaz'a verdikleri parayı internet kalitesini arttırmak için harcasalar bu arada tüm cem yılmazlı ve ailesinin oynadıgı reklamlar berbat ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ajans press ler felaket dayanamıyorum, evet bencede cem yılmaz ın oynadığı reklamlar çok fena bikaç yıl önce radyoda bi "seymen reçelleri" vardı böyle arada 1 saniye çalar giderdi he bide "tahsildaroğlu dırdırıdınnn tahsildaroğlu benim peynirim güvenle alır lezzetle yerim" diye bişi vardı o çok fenaydı keza "varmı nazo gibisi" "yağmura tutulacaksınız" veeee tekirdağda falan yerel radyolar çekmeye başlayınca çorlu halk pazarı hede hödö bitane "yuvayı dişi kuş mu kurar? yanıldınız yuvanızı bilmemne mobilya kurar" vardı bayılıyodum kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 dabi dabi dabi dabi boklu mısır çerezii reklamından nefret ediyorum.Sanırım üreten firmanın sahibinin çocuğunu oynatmışlar reklamda.Ağaca bağlayıp kırbaçlayasım geliyor elini her cips pakedine daldırdığında. edit:dabi dabi mısır gevreğinin sitesini ararken çok ilginç bir site buldum!!!11 [spo]Paticiğin yapımcılarıındaaaaaan; Papisim.COM!!! Paticik.com 'a ne kadar benziyor değilmi! Üstelik site logosuna bakarsanız onunda kedi olduğunu görürsünüz! Ayrıca sitenin webmasterınin ismi ne olabilir?! Tabiki KARAKEDİ!!!1 http://www.papisim.com/forum/showthread.php?t=5307 :P[/spo] [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:22 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 neydi o tuvalet kağıdı reklamı heh BİLMEMNEKAAAAAAAAAA diye bağırıyo ya tuwalet kaıdı şeklinde prens bide bilmemne şeklinde prenses. bu herif dereyi tepeyi yuvarlanarak geçiyo falan IRRANC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 şooo koooo miiii goooo gibisinden bişey vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Papiska mı ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 papia dimi oda çok sinir bzucu bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar