Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 amauhahua tipe bak tam hanzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Büyük hata. girlz suck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 emrecim qes jnms..taş gibi oldu bi kerem..kıskanıyosun..ayrıca uzar diip durmayın gayette yakışıklı oldu uzamasın kalsın böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mühaha diyerek girerim.İnsanları olduğu gibi kabullenelim diyerek çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Of ben de kestiricem, ama benim psikolojik sorunlarım var ondan, olmadı alıcam makası giricem kendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Yazık olmuş sırma saçlarına :p Şu kızların uzun saçla alıp veremediği nedir hiç anlamıyorum. aktif sen niye kesicen olm güzel senin saçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ben 2 sene önce satmıştım saçları. hala alan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Alemin en sağlam thrash grubu Testament'in vokalistiyken bir kızla tanşır fistan.. Olaylar gelişir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 iyi olmus la adama benzemissin ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 fistan haksızsın. gözümde hiç bir değerin kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 olmamış. uzun saç ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ben de mi kestirsem napsam .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Üzüldü lan fistan : ( Cevap bile vermiyor.. Ben de üzüldüm bak şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 laz; ama insana benzemiş yine de sfdfsdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kimin saçına özencez şimdi biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Angelotti üye [şikayet et] § 02 Eylül 2007, Pazar - 01:34 [ özel msj ] Üzüldü lan fistan : ( Cevap bile vermiyor.. Ben de üzüldüm bak şimdi.. pardon yazamadım. telefonlar mailler falan mankenlik ajansları ile ugrasıyordum. gören adresime ulasmıs teklif yapıyorlar :/ italyadan amerikadan vs. saçları bi heves uzattıydım 7 sene geçivermiş. baya da güzel saçlarım vardı.hevesimi aldım. testereyi vurdum gitti. baya da iyi oldu böle ferah ferah cokta yakısıklı oldum bakmayın fotoya :P imajmaker'ım ve modacılarım böyle uygun gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 olmamış. yok. sokaktaki herhangi biri gibi olmuşun. edit: asıl yazcaamı yazmayı unutmuşum lan nası becerdiysem [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 02:25 tarihinde, FromTheHell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sokakta karşılaşmayalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Bu gazla ben de kestiriyorum(saçımı, şmdi imza yapar birisi), randevu alındı über lüks pahalı bi kuaförden. Teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Bu kolay alınabilecek bir karar degil.Emin misin ? Şaka bir yana bende 3 sene uzun saç takıldım.Ne olursa olsun,kim olursa olsun her zaman kısa saç gider erkege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 UZATMAYIN LAN SAÇ ADAM OLUN BİRAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 DORUKUN SONU BÜYÜK K İLE BİTMEZ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bitirmişsin karizmanı eheh varunada gezme öle :P gerçi şimdi baktım fena deilmiş ya eheh nese [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 03:07 tarihinde, Maedhros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 cok yanlış hamleler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ezel benden başka bi kız begenmesin diye yaptı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar