Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yanılmıyorsam hakkın varsa yani başarılı olduysan ve yol masrafını karşılarsan gidebilmen lazım. Blizz için turkiye veya fransa farketmiyor sonuçta herkes 1 account diye düşünmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 lol ticket alırsan niye gidemiyesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 valla kendin gidersen olayını falan bilmiyorum ama ciddi para ödülü falan olduğu içindir belkide bilmiyorum ama türkiyeden olmuo diye biliyodum yada yanlis bakmista olabilirim yalan solemis olmayayım.ama zaten yani bırak turnuvayı adamlar tatil yaptırıolar ya :P 5 yıldızlı otellerde konaklamalar herşeyini ayarlamalar falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ayrıca benim bildiğim 2v2 ler gidemiyor turnuvaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ticket alırsan niye gidemiyesin çok basit oluyo sonuçta çok ciddi bi organizasyon o ve adamların ornegin turnuvayı duzenlediki hakkarideki cafesine gidipde "meraba ben 1. olmuştum bu şifrem bu kullanıcı adım kendi biletimi alıp geldim" demek biraz garip olmazmı sence?adamlar senin accountndaki adresden falan filan ayarlıyolar herşeyi rezervasyondu carttı curtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bilet alıp gidip turnuvaya katılmak olmaz tabi ki, biz ondan bahsediyoruz. Ama fan art contest vb. şeylere türkiyeden katılamıyorsun, belki bunda da almıyorlardır. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 16:59 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 1. Sponsor; Eligibility. BLIZZARD ENTERTAINMENT, INC. ("SPONSOR") IS THE SPONSOR OF THIS TOURNAMENT. THIS TOURNAMENT IS OPEN ONLY TO INDIVIDUALS WHO ARE, AT THE TIME OF ENTRY AND AWARD OF PRIZE: (A) LEGAL RESIDENTS OF THE UNITED STATES, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, SINGAPORE, THAILAND, MALAYSIA, FRANCE, GERMANY, AUSTRIA, ITALY, SPAIN, THE UNITED KINGDOM, THE GRAND DUCHY OF LUXEMBOURG, NORWAY, SWEDEN, BELGIUM, DENMARK, THE NETHERLANDS, FINLAND AND THE REPUBLIC OF KOREA; (B) THE AGE OF MAJORITY IN THEIR COUNTRY OF RESIDENCE, (C) HAVE AUTHORIZED ACCESS TO A WORLD OF WARCRAFT ACCOUNT THAT IS IN GOOD STANDING UPON THE COMMENCEMENT DATE (DEFINED BELOW), AND WHICH REMAINS IN GOOD STANDING THROUGHOUT THE TOURNAMENT, IN ONE OF THE FOLLOWING REGIONS: (I) THE NORTH AMERICAN REGION, MADE UP OF THE COUNTRIES OF THE UNITED STATES, CANADA, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, SINGAPORE, THAILAND AND MALAYSIA THAT ARE SERVED BY THE NORTH AMERICAN WORLD OF WARCRAFT SERVERS; (II) THE EUROPEAN UNION REGION MADE UP OF THE MEMBER COUNTRIES OF THE EUROPEAN UNION THAT ARE SERVED BY THE FRENCH, GERMAN, SPANISH AND UNITED KINGDOM ENGLISH EU WORLD OF WARCRAFT SERVERS; AND (III) THE REPUBLIC OF KOREA REGION, MADE UP OF THE SERVERS FOR PLAYERS IN THE REPUBLIC OF KOREA (EACH REFERRED TO AS A "REGION," AND COLLECTIVELY REFERRED TO AS THE "REGIONS") (THE "ACCOUNT"); AND (D) HAVE A LEVEL 70 WORLD OF WARCRAFT "CHARACTER" PLAYABLE ON THE ACCOUNT (THE "CHARACTER") ON A SERVER OR "REALM" OPERATED BY SPONSOR FOR WORLD OF WARCRAFT GAME PLAY THAT IS IN OPERATION AS OF THE COMMENCEMENT DATE (DEFINED BELOW); AND (E) WHO ARE NOT RESIDENTS OF: (X) THE STATES OF NORTH DAKOTA, VERMONT, MARYLAND AND CONNECTICUT IN THE UNITED STATES, AND QUEENSLAND, VICTORIA OR THE AUSTRALIAN CAPITAL TERRITORY IN AUSTRALIA (THE "ELIGIBLE PARTICIPANTS). Note that characters that are playable on servers or "Realms" that Sponsor adds to the list of World of Warcraft Realms after the Commencement Date (defined below) are not eligible for this Contest. boyle bi yazı var.sanırım yanlış bilmiyomuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 # Is BlizzCon open to attendees outside the United States and Canada? Yes. International attendees will be able to purchase tickets simultaneously with domestic attendees. Tickets will go on sale in the next few months. Further details on when and how to purchase tickets will follow in the weeks ahead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 farklı şeylerden bahsediyoruz ama. sen almanyadasındır turnuva amerikadadır biletini alıp gidersin ama yukarıdaki pastelediğim yazıya bakarsan ordaki ülkelerin legal residentları değilsen katılamıyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ayrıca BlizzCon dediğimiz farklı bişey, arena tournament farklı bişey ben arena tournamenttan bahsediyorum ve pastlediğim kuralda direk arena rules pageinde http://eu.wowarmory.com/arena-tournament-rules.xml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Reumer 19 Eylül 2007, Çarşamba - 17:00 tarihinde demis ki: [b] 1. Sponsor; Eligibility. BLIZZARD ENTERTAINMENT, INC. ("SPONSOR") IS THE SPONSOR OF THIS TOURNAMENT. THIS TOURNAMENT IS OPEN ONLY TO INDIVIDUALS WHO ARE, AT THE TIME OF ENTRY AND AWARD OF PRIZE: (A) LEGAL RESIDENTS OF THE UNITED STATES, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, SINGAPORE, THAILAND, MALAYSIA, FRANCE, GERMANY, AUSTRIA, ITALY, SPAIN, THE UNITED KINGDOM, THE GRAND DUCHY OF LUXEMBOURG, NORWAY, SWEDEN, BELGIUM, DENMARK, THE NETHERLANDS, FINLAND AND THE REPUBLIC OF KOREA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bırak ya. Fazla iyi bizim takım o turnuvalar için. Ühü. Olsun, diğer serverlardan adamlar girip selam verip taktik istedikleri sürece ben mutluyum abi. skirmish'te çıkan adamlar dövüşmüyor, direk muhabbete giriyorlar skirmish yapamıyoruz. Tournament'a gidemezsek bile bu değer bence. [spo]HEM ŞEFTALİ GİBİ ADAMIM, KIZLARA YAZIK EDERDİM ORALARDA!!!1 [/spo] [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 18:09 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hayret yunanistna ile türkiye yok neden acaba? zuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Tournament'a gidemezsek bile bu değer bence. bu lagde oynamak için kastığınızı görse blizzard mansiyon bile verir size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: HEM ŞEFTALİ GİBİ ADAMIM, KIZLARA YAZIK EDERDİM ORALARDA!!!1 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bizde 5v5 e yöeldik rogue + mage + shadow pri + paladin +warior magemiz nuub biraz :=) o yüzden bazen kaybedioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bizim has takım: Rest Shaman, Paladin, Mage, Warrior ve yine Warrior. Yedek olarak Warlock ve rogue da var ama. Yedek dediysem adamlar full s2 ama combo uymuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 40 dk önce falan 3v3 arena takımı kurduk, warlock, druid, rogue şeklinde; lock tanklıyor ben de casterlardan birini mundar ediyorum rogue başıma 7-0 oldu maç vermedik nitekim. Adamlar yabancı sadece bende lag oluyor 1 kere öldüm onda da 3 kişiyi birden aldılar zaten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Abi paladin olın, düktürürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Xavius'ta 70 olan her paladinin bir arena grubu var zaten. O nedenle paladin bulamıyoruz :D . Mesela arkadaşım var 48 lvl paladin adamı çatır çatır boostluyorlar ki 70 olsun hem raide hem arenaya girsin. Paladinsen herşeyin hazır charı açtığın anda. (Tabii hordeda) Bir de resto druid de baya iyi gibi geldi, cyclonedu, HoT'tu, vs, ayakta tutuyor takımı. Sanırım en zayıf halka benim takımda, maazallah locku ya da healeri bırakıp bana nukeseler direk gg, ne ressiliance var ne hp, pve gearla ve combat sword specle allah ne verdiyse girişiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 rogue bayadır focus target olmaktan uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Armory check yapmıyor mu sizin rakipler deadwoll? Rating kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Şu saat itibariyle 1607 :P .Düşük ratinglerde kimse armory checkle uğraşmıyor. 7 maç yapıp bıraktık bu akşam, 500ms+ varken sakat oluyor. (diğer 2 kişi yabancı onların bir sorunu yok tabii.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Benim 400 ms varsa girmiyorum arenaya bayadır. Çok tehlikeli çünkü. Geçen gece 2-3 gibi AV yapayım dedim, 150 ms vardı, o kadar zevk aldımki karakterimden, bastıgım anda tepki almaktan skillden. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 150 hatta 200 görmeyeli okadar uzun zaman olduki. Yani insta spell atmak nasıl bir his yaşayamadık. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 02:52 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar