Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Downfall - 2v2 Rank 1

Xhunarion

Öne çıkan mesajlar

valla kendin gidersen olayını falan bilmiyorum ama ciddi para ödülü falan olduğu içindir belkide bilmiyorum ama türkiyeden olmuo diye biliyodum yada yanlis bakmista olabilirim yalan solemis olmayayım.ama zaten yani bırak turnuvayı adamlar tatil yaptırıolar ya :P 5 yıldızlı otellerde konaklamalar herşeyini ayarlamalar falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

ticket alırsan niye gidemiyesin çok basit oluyo
sonuçta çok ciddi bi organizasyon o ve adamların ornegin turnuvayı duzenlediki hakkarideki cafesine gidipde "meraba ben 1. olmuştum bu şifrem bu kullanıcı adım kendi biletimi alıp geldim" demek biraz garip olmazmı sence?adamlar senin accountndaki adresden falan filan ayarlıyolar herşeyi rezervasyondu carttı curtu
Sosyal ağlarda paylaş

1. Sponsor; Eligibility. BLIZZARD ENTERTAINMENT, INC. ("SPONSOR") IS THE SPONSOR OF THIS TOURNAMENT. THIS TOURNAMENT IS OPEN ONLY TO INDIVIDUALS WHO ARE, AT THE TIME OF ENTRY AND AWARD OF PRIZE: (A) LEGAL RESIDENTS OF THE UNITED STATES, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, SINGAPORE, THAILAND, MALAYSIA, FRANCE, GERMANY, AUSTRIA, ITALY, SPAIN, THE UNITED KINGDOM, THE GRAND DUCHY OF LUXEMBOURG, NORWAY, SWEDEN, BELGIUM, DENMARK, THE NETHERLANDS, FINLAND AND THE REPUBLIC OF KOREA; (B) THE AGE OF MAJORITY IN THEIR COUNTRY OF RESIDENCE, (C) HAVE AUTHORIZED ACCESS TO A WORLD OF WARCRAFT ACCOUNT THAT IS IN GOOD STANDING UPON THE COMMENCEMENT DATE (DEFINED BELOW), AND WHICH REMAINS IN GOOD STANDING THROUGHOUT THE TOURNAMENT, IN ONE OF THE FOLLOWING REGIONS: (I) THE NORTH AMERICAN REGION, MADE UP OF THE COUNTRIES OF THE UNITED STATES, CANADA, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, SINGAPORE, THAILAND AND MALAYSIA THAT ARE SERVED BY THE NORTH AMERICAN WORLD OF WARCRAFT SERVERS; (II) THE EUROPEAN UNION REGION MADE UP OF THE MEMBER COUNTRIES OF THE EUROPEAN UNION THAT ARE SERVED BY THE FRENCH, GERMAN, SPANISH AND UNITED KINGDOM ENGLISH EU WORLD OF WARCRAFT SERVERS; AND (III) THE REPUBLIC OF KOREA REGION, MADE UP OF THE SERVERS FOR PLAYERS IN THE REPUBLIC OF KOREA (EACH REFERRED TO AS A "REGION," AND COLLECTIVELY REFERRED TO AS THE "REGIONS") (THE "ACCOUNT"); AND (D) HAVE A LEVEL 70 WORLD OF WARCRAFT "CHARACTER" PLAYABLE ON THE ACCOUNT (THE "CHARACTER") ON A SERVER OR "REALM" OPERATED BY SPONSOR FOR WORLD OF WARCRAFT GAME PLAY THAT IS IN OPERATION AS OF THE COMMENCEMENT DATE (DEFINED BELOW); AND (E) WHO ARE NOT RESIDENTS OF: (X) THE STATES OF NORTH DAKOTA, VERMONT, MARYLAND AND CONNECTICUT IN THE UNITED STATES, AND QUEENSLAND, VICTORIA OR THE AUSTRALIAN CAPITAL TERRITORY IN AUSTRALIA (THE "ELIGIBLE PARTICIPANTS). Note that characters that are playable on servers or "Realms" that Sponsor adds to the list of World of Warcraft Realms after the Commencement Date (defined below) are not eligible for this Contest.

boyle bi yazı var.sanırım yanlış bilmiyomuşum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reumer 19 Eylül 2007, Çarşamba - 17:00 tarihinde demis ki:
[b]
1. Sponsor; Eligibility. BLIZZARD ENTERTAINMENT, INC. ("SPONSOR") IS THE SPONSOR OF THIS TOURNAMENT. THIS TOURNAMENT IS OPEN ONLY TO INDIVIDUALS WHO ARE, AT THE TIME OF ENTRY AND AWARD OF PRIZE: (A) LEGAL RESIDENTS OF THE UNITED STATES, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, SINGAPORE, THAILAND, MALAYSIA, FRANCE, GERMANY, AUSTRIA, ITALY, SPAIN, THE UNITED KINGDOM, THE GRAND DUCHY OF LUXEMBOURG, NORWAY, SWEDEN, BELGIUM, DENMARK, THE NETHERLANDS, FINLAND AND THE REPUBLIC OF KOREA
Sosyal ağlarda paylaş

Bırak ya. Fazla iyi bizim takım o turnuvalar için. Ühü.

Olsun, diğer serverlardan adamlar girip selam verip taktik istedikleri sürece ben mutluyum abi. skirmish'te çıkan adamlar dövüşmüyor, direk muhabbete giriyorlar skirmish yapamıyoruz. Tournament'a gidemezsek bile bu değer bence.

[spo]HEM ŞEFTALİ GİBİ ADAMIM, KIZLARA YAZIK EDERDİM ORALARDA!!!1 [/spo]

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 18:09 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Xavius'ta 70 olan her paladinin bir arena grubu var zaten. O nedenle paladin bulamıyoruz :D . Mesela arkadaşım var 48 lvl paladin adamı çatır çatır boostluyorlar ki 70 olsun hem raide hem arenaya girsin. Paladinsen herşeyin hazır charı açtığın anda. (Tabii hordeda)
Bir de resto druid de baya iyi gibi geldi, cyclonedu, HoT'tu, vs, ayakta tutuyor takımı.

Sanırım en zayıf halka benim takımda, maazallah locku ya da healeri bırakıp bana nukeseler direk gg, ne ressiliance var ne hp, pve gearla ve combat sword specle allah ne verdiyse girişiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...