Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

as good as it gets

Peka

Öne çıkan mesajlar

dün izleme fırsatı buldum
izlememiştim daha önce hiç
çok güzeldi
jack nicholson da süperdi helen hunt da
artık kaldırımda çizgilere basmadan yürüyorum bende :)[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ;
eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar
Sosyal ağlarda paylaş

çok geç izlemişin
hoş ben unuttum bile filmi eaueauh
sinemada izlemiştim baya hoşuma gitmişti
jack abim bu filmde döktürüyo gene
filmdeki karakterinin çoğu bölümde beni yansıtması da ayrı bi durumdu

neyse keşke trt1 bunu verse kasımda falan =)[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten ilginç ve çoş hoş bir konunun yönetmen tarafından çok güzel işlenmiş olmasına çok çok iyi bir örnektir. Jack Nicholson' un oyunculuğu ise bence gerçekten muhteşem. Daha önce de yazılarımda bahsettiğim ve sinema muhabbetlerinde her zaman söylediğim bir şey vardır.

"Jack Nicholson' un As Good As It Gets' deki rolü, Robert de Niro' nun Awakenings' deki rolü ve Dustin Hoffmann' in Rain Man' deki rolü onları dünyanın en iyi oyuncuları yapar ve o rolleri onlardan başka kimsenin bu kadar iyi oynayabileceğine inanmıyorum."
Sosyal ağlarda paylaş

eheh al benden de o kadar horace
ama hoffman da harika yaptı laf yok
norton içinse the score'dan sora rainman'i oynayabileceğine ikna olurum[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)

[Bu mesaj jankis tarafından 19 October 2003 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Edward Norton iyi bir oyunuc ona lafım yok gelecekte gerçekten iyi bir karakter ouncusu olacağına daşüphe yok. American History X' de de kolay kolay her oyuncunun başaramayağı bir performans bir elektrik vermişti filme. Özellikle adamı öldürdükten sonra tutuklanırkenki gözlerinde tam olarak tanımlanması mümkün olmayan nefret ve gurur dolu bakışlar hiç unutamayacağım sahnelerdendir. Fakat rain Man olayına gelince maalesef şu noktada Norton' un o rolü oynayabileceğine oynasaydı da Hoffman için söylediğim sözü Norton için söyleyebileceğim kadar süper bir performans görebileceğimi sanmıyorum. Tabii ki olmamış olmayacak olan olaylardan bahsettiğimiz için olay biraz boş muhabbete de girse bu güne kadar beni en çok etkileyen 3 oyunculuk örneğiydi vermek istediğim ki bu konuyla bağlantısı da bunlardan birinin As good as it gets filmindeki Jack Nicholson' un oyunudur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...