Peka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 dün izleme fırsatı buldum izlememiştim daha önce hiç çok güzeldi jack nicholson da süperdi helen hunt da artık kaldırımda çizgilere basmadan yürüyorum bende :)[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ; eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 çok geç izlemişin hoş ben unuttum bile filmi eaueauh sinemada izlemiştim baya hoşuma gitmişti jack abim bu filmde döktürüyo gene filmdeki karakterinin çoğu bölümde beni yansıtması da ayrı bi durumdu neyse keşke trt1 bunu verse kasımda falan =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 sinemada izlediğimi ve çok sevdiğimi hatırlıyorum helen hunt ve jack nicholson ın karakterlerini hatırlıyorum onun dışında filmden 1 satır bile hatırlamıyorum[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Filmdeki şu dialoğu unutamam herhalde: "Helen, the waitress" "Simon, the gay" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 çok hoş bir filmdi, annem hastasıdır halen. o da temizlik manyağı, kendini jack nicholson'la özdeşleştirmişti.. :) adam elini sabunlayıp sabunu çöpe atıyordu.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Gerçekten ilginç ve çoş hoş bir konunun yönetmen tarafından çok güzel işlenmiş olmasına çok çok iyi bir örnektir. Jack Nicholson' un oyunculuğu ise bence gerçekten muhteşem. Daha önce de yazılarımda bahsettiğim ve sinema muhabbetlerinde her zaman söylediğim bir şey vardır. "Jack Nicholson' un As Good As It Gets' deki rolü, Robert de Niro' nun Awakenings' deki rolü ve Dustin Hoffmann' in Rain Man' deki rolü onları dünyanın en iyi oyuncuları yapar ve o rolleri onlardan başka kimsenin bu kadar iyi oynayabileceğine inanmıyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ghaldzsar bence sen o listene marlon-godfather ı da eklemelisin :P[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 rainman'i edward norton'un da o kadar iyi oynayabileceğini düşünüyorum şahsen.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 eheh al benden de o kadar horace ama hoffman da harika yaptı laf yok norton içinse the score'dan sora rainman'i oynayabileceğine ikna olurum[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 19 October 2003 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 norton iyi güzel de hoffman'ın o performansına ulaştığını ben henüz görmedim, zaten rain man'deki hoffman'ın performasına da bırakın kimse ulaşmasın.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Hayatımda çok derin etkiler bırakmamış olmakla beraber eğlenerek izlediğim bir filmdi. 10 kere izliyip de hala "ögh" gelmiyicek türden bir film.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 sizi gidi yobazlar... :)[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 gittigi yere kadar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 nerde yayinaniyo bu simdi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bi yerde yayınlanmıyo heralde?[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Edward Norton iyi bir oyunuc ona lafım yok gelecekte gerçekten iyi bir karakter ouncusu olacağına daşüphe yok. American History X' de de kolay kolay her oyuncunun başaramayağı bir performans bir elektrik vermişti filme. Özellikle adamı öldürdükten sonra tutuklanırkenki gözlerinde tam olarak tanımlanması mümkün olmayan nefret ve gurur dolu bakışlar hiç unutamayacağım sahnelerdendir. Fakat rain Man olayına gelince maalesef şu noktada Norton' un o rolü oynayabileceğine oynasaydı da Hoffman için söylediğim sözü Norton için söyleyebileceğim kadar süper bir performans görebileceğimi sanmıyorum. Tabii ki olmamış olmayacak olan olaylardan bahsettiğimiz için olay biraz boş muhabbete de girse bu güne kadar beni en çok etkileyen 3 oyunculuk örneğiydi vermek istediğim ki bu konuyla bağlantısı da bunlardan birinin As good as it gets filmindeki Jack Nicholson' un oyunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 tamam canım bence de süper. ama "kimse öyle yapamaz" türü şeyleri hep duyduum için bi de kim böle oynayabilirdi diye düşünen bi tip olduu için görüş belirttim. ayrca marlon brando gibi bi baba olamaz o ayrı... ;)[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar