Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 geçen sene patinin kapalı olduğu dönemlerde arkadaşla yaptığımız bir iş,pek komik birşey değil ama biz bu dalgayı geçerken bayağı gülmüştük.Fake msnlerimizle Ultima-Strike forumlarında server açmak isteyip,sphere kurmayı bilmeyen adamın sponsor arama çabalarıyla dalga geçtik :) Dediğim gibi zamanında bayağı güldüğümüz için word'le kaydetmiştim,tamamen unutmuşum.Laptop'a belgelerimi aktarırken fark ettim tekrardan,aklıma geldi o gün.Paylaşayım dedim :) Arkadaşın msn'den copylediği yazısıyla,ben Illınouse,Abdurahman arkadaş. [spo] 18.09.2006 Aksam aksam ultima-strike forumlarında sponsor arıyan bir dallamayı bafiliyoruz hemide canlı canlı asdasdsa emegi gecen bütün bafici arkadaslara tesekkür ederiz. Murat: slm Murat: kimsiniz? Murat size bir Titreşim gönderdi! Illınouse konuşmaya katıldı. Abdurahman: ortagımla actıgınız topic gördük sponsor konusunda Murat: noLuyor ? Murat: eet Murat: actım Murat: sponsor arıyorum [Murat: pwp shard acıcam [Murat: hayırdır ? Abdurahman: serverdan biraz bassedebilirmisiniz Murat: ne gıbı bassedıyım ? Illınouse: ne amaçlıyorsun sunucunda Illınouse: ne gibi yenilikler katacaksın oyuna Illınouse: ve Illınouse: biz bundan ne kazanacağız Murat: eger server tutupda staff kadrosu bos olunca Murat: orayı doldurucam Murat: ben Murat: ve paralar Murat: sıze gelıcek Murat: ama fasla bı kazanc beklemeyın Murat: cunku zevk ışı bu Illınouse: kazançtan çok reklam konusu önemli bizim için Murat: bı ıs yerınız falan warmı ? Illınouse: Evet Murat: ney ? Illınouse: Elazığ'da internet Illınouse: kafem Illınouse: var Murat: reklamını yaparıs Murat: sıtede Illınouse: bir dakika ortağım devam edecek oğlum çağırıyor Murat: tamam Abdurahman: Bize oyuna ne gibi yeni soluklar katabiliceginizden biraz bassedermisiniz Murat: yeni bisi yok Murat: real olucak Murat: hersey normal olucak Murat: ben bunu zevk icin yapicam Murat: we saglam bi sponsor ariyorum Abdurahman: peki bu nasıl oyuncu cekicek normal düz bir istese kendide evinde sphere acar oynar cok zor bir sey degil Murat: nasil Murat: ne diyorsun Murat: sen Murat: ya Murat: player cekicek Murat: tabi Murat: mesela Murat: potlar Murat: ust uste Murat: dusuyor cantana Murat: daginik dusmuyor Murat: bole bi yenilik yaptim Murat: ya yenilik sorun Abdurahman: cok zor bişi degil bi Murat: degil her turlu yeniligi eklicem Murat: cok zor bisi degilmi Murat: _ Murat: ? Abdurahman: öyle tabi nebula acılıyor Abdurahman: bütün serverları sarsıcak dev bi dalga Abdurahman: bu dalganın önünde durmak kolay degildir Illınouse: Geldim Illınouse: tekrar merhaba Illınouse: bir sorum olacak[/spo] edit:Sembollu tüm nickler,smileyler vs. düzelttim tek tek... [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 00:40 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 lan güzel gidiyodu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 böyle odunlar hayatın söylentilerini yaratırlar örneğin; boğaziçi elektrik mezunu işsiz napcaksn mühendislik okuyup.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 [spo]Murat: mrhba [Murat: tabikide Illınouse: hangi sürümü kullanacaksınız acaba Illınouse: Sphere versiyonu mu yoksa RunUO Illınouse: sürümü mü Murat: sphere55r402 Murat: sphere Illınouse: Hmm Illınouse: pek güvenli değil ama siz sağlayabileceksiniz olur Murat: her turlu onlemleri aldim Murat: no edit no bbug Murat: adam gibi bi serfer acmayi dusunuyorum Illınouse: server şuan açık mı ? Beta dönemi veya herhangi bir yerden deneme için Murat: acik degil Illınouse: Hmm peki host olarak nereden almayı düşünüyorsunuz Illınouse: bizden istediğiniz miktar nedir Illınouse: güvencemiz nedir Illınouse: daha önce sponsorluk yaptığımız server çok kısa sürede Murat: www.altinsoft.com bakin fiyatlara Illınouse: kapandı Illınouse: bayağı zararlı çıktık Murat: sıtede sorun war Murat: bakın Murat: bu ıs Murat: guven ıster Illınouse: Hmm Murat: sız ayarlayın hostu Murat: falan [Murat: farketmes benım Murat: cıın Murat: ıcın Illınouse: hmm olur Illınouse: biz araştıralım o zaman size iletiriz Murat: tamam Murat: ama Murat: ben Murat: sıze Murat: www.altinsoft.com u Murat: tercih ederim Murat: 7 yıllık hızmetı Murat: ıle daha suan sponsor oldugu Murat: server war Murat: www.fiestaxp.com Illınouse: hmm Murat: eet Murat: [email protected] eklermısın Murat: konusalım [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 [spo]Murat size bir Titreşim gönderdi! Murat: ben ekledım Murat: sizi Murat: kabul edersenıs Illınouse: He geldim Illınouse: bir dakika Abdurahman: edicek biraz mesguldu Murat: szı ekledımde Murat konuşmadan ayrıldı. YENİDEN TOPLANILIR VE ADAMI BAFİLEMEYE KALDIGIMIZ YERDEN DEVAM EDERİZ Illınouse: 10 dakika sonra geliyorum Illınouse: siz devam Murat: tamam Illınouse: edin Murat: tamam Murat: tamam Murat: eet Murat: sızı Murat: dınlıyorum Murat: abdurahman bey Abdurahman: biz sisiz dinliyoruz Murat: ben anlattım Abdurahman: bizler sponsor olalım diyoruz ama bakalım illınouse ne diyecek Abdurahman: tek basımada karar veremiyorum Murat: anLadım Murat: cafenızıın Murat: sıtesı Murat: falan Murat: warm Abdurahman: kendisi cafe sini kapatıyor Abdurahman: kepenkleri indiriyor Murat: cafenın sıtesı falan warmı Murat: ??? Illınouse: Geldim Illınouse: malesef Illınouse: yok Murat: anladım Murat: sadece reklam Illınouse: evet [Murat: koyulcak sıteye Illınouse: bir kaç script var Illınouse: siteye otomatik reklam Illınouse: bizde yazılı Illınouse: önceki serverdan kalma Illınouse: ortağım bulmaya çalışıyor galiba Murat: eet Illınouse: size iletecek Illınouse: onları koyarsanız seviniriz.Pencere şeklinde her save'de ekrana gelecek Kill birincileri ile birlikte yazıyor üstte Illınouse: köşede adresimiz vs. Murat: anLadim Murat: her savede Murat: nasil ekrana Murat: gelicek Murat: ? Illınouse: Her save alındığında o save alınan zaman aralığında save süresince bir pencere gelecek.hem serverdaki kill sayıları yazacak mesela ilk 5 veya ilk 10 onu siz ayarlarsınız o pencere gelecek hem ve Illınouse: köşedeki banner'da bizim reklamımız olacak Illınouse: save tamamlandığında Illınouse: otomatikman Illınouse: kalkacak Illınouse: pencere Illınouse: oyuna bir etkisi olmayacak yani Murat: ole bisi denemedim Murat: ama Murat: para isterler Illınouse: nasıl para isterler Illınouse: bunu direk scripts'in içine atarsınız Illınouse: zaten çıkacak Illınouse: ortağım galiba tekrar yazıyor scp'yi Murat: hıı anladım Murat: yok Murat: gonderıyor Illınouse: araştırıyor da Illınouse: ha ok[/spo] [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 00:45 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 [spo]Murat: ttnet Murat: yavas Murat: bugun Murat: yaptıgınız Murat: ayiptir Murat: be utanın Murat: amq Illınouse: BAFİLENDİN KOÇUM Abdurahman: senin a.... s.... o.çu adamısında server acıyosun bide utanmadan sponsor arıyosun hadi bafilendin kocum Illınouse: YALADIK SENİ MSN'DE uhzUHUZHAUZHAUZAuhaz Illınouse: MAL APP Abdurahman: sadasdas Illınouse: EZİK Illınouse: UZAUHZAUHAUHUZHUH Abdurahman: BAFİLENDİN KOCUM HADİ GECMİŞ OLSUN Abdurahman: ASDASDAS Illınouse: ZAUHZUAHA app center kralı Illınouse: zauhzauhzuah Illınouse: ezik ... Illınouse: zuıahuzahasşdçmasçözxmcasd Murat: si... git amq Illınouse: asdşlqwjkasd Murat: salagı buldu Murat: trojenı Murat: sı.... malları Murat: ınsan barı Murat: adam akıllı atar Illınouse: trojan yoktu ki Murat: apfıujaeufae Illınouse: mal Murat: apahuahuhau Illınouse: uzhauhza düz resim Illınouse: zauhzuahzuah Murat: bok yoktu Illınouse: mal app Murat: bok yoktu Murat konuşmadan ayrıldı. Illınouse: bizim dosyamızı bizden iyi mi bielceks Abdurahman: ASDAS Illınouse: zauhuashasuhaslödnaskdhnkljdash Abdurahman: ASDAS Illınouse: al bunları [/spo] peki biz bu gereksiz,salakça şeyi niye yaptık ? Üstüne ben bunu niye burda yayınladım.Aslında garbage'lik bir konu değildi belki de. Sorun şu ki UO gibi bir oyunun şuan Türkiye'deki temsilcileri bu adamlar.Bu adamlar yüzünden haftalık serverlar açılıyor,kitleler bölünüyor,ezikleşiyor ve üstüne bu ezik kitle çoğalıyor.Bunun sonucunda kaliteli insanlar oyunu bırakıyor ve iyice çekilmez bir hal almaya başlıyor. Bu adam gibi bir ton adam var.Nebula Script Pack'i alıp kuruyor,2-3 renkli robe atıyor,full PH'i dayıyor,sözde açtığı süper serverla hava atıyor.Diğer tarafta kaliteli serverlar,iş yapan serverlardaki adamlar bunların oynadığı oyunu oynamam diyip bırakıyor genelde. Off neyse kapandı UO devri kasmaya değmez artık :) İyi geceler diğer dosyalara bakayım asdfsd edit:küfür :D [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 00:55 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 küfür etmeseymişsiniz bare ama güzel yemiş adam bi de nası bi yetmedir o. her türlü yeniliğe açığım. düz pvp serverı açcam ciddi olacak. en byuk yenılık çantaya potlar dağınık dusmuo ust uste dusuo falan asfklşjaspflaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: trojen hikaye ve uygulama güzel, uzaktan 5 yakından 4 verdim eheh bide küfürlere bi çare edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 küfürleri unutmuşum,düzelttim,özür.Aslında küfretmeyecektim.Arkadaş küfretmeye başlayınca bende gaza geldim. ha birde söylemeden edemeyeceğim,Trojan atmadık adama.Sadece rar içinde,10 saniyede google'dan bulduğumuz zenci resmini atmıştık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cok acaip oldu okurken resmen beynim uyuştu şunları birleşik yazsana be adam kafa sittin burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 syn +1 her kelimede entera basmak niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hahuae efendi efendi konuşurken birden küfür etmeye başlamanız içinizde bastırdığınız küfür etme isteğinin birden ortaya çıkması manyak olmuş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 [spo]Abdurahman: peki bu nasıl oyuncu cekicek normal düz bir istese kendide evinde sphere acar oynar cok zor bir sey degil Murat: nasil Murat: ne diyorsun Murat: sen Murat: ya Murat: player cekicek Murat: tabi Murat: mesela Murat: potlar Murat: ust uste Murat: dusuyor cantana Murat: daginik dusmuyor Murat: bole bi yenilik yaptim[/spo] Ahahahah burası süpermiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: Bize oyuna ne gibi yeni soluklar katabiliceginizden biraz bassedermisiniz Çok fantastik bir laf olmuş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 arcane: ben de arcane: okumakta arcane: güçlük çektim arcane: nasıl insanlar arcane: bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar