LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Maksat eğlence. Bir kısmı uyarlanmış versiyonlar. Ama yinede güzeller. Kusura bakmayın direkt kopyala/yapıştır yaptım mailden. [spo]>>>FIKRALAR > >>> > >>>Ankara'da, adamin biri isine giderken birden anormal > >>>bir trafigin icine duser, ama trafik bir milimetre > >>>bile kipirdamamaktadir. Bir sure sonra arabasinin yan > >>>camina birisinin tikladigini gorur ve camini acar. > >>>-Ne var, ne olmus acaba??? > >>>-Teroristler Tayyip Erdogan'i yakaladilar....Eger 1 > >>>milyar YTL verilmezse uzerine benzin dokup > >>>yakacaklarmis! > >>>-Haa, simdi anladim bu trafigi... > >>>-Yaa ,iste onun icin herkesten biraz yardim topluyoruz. > >>>-Insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? -Valla, yaklasik olarak 5'er > >>>litre...!!! > >>> > >>> > >>>***************************************************** > >>> > >>>355 AKP milletvekili hepsi birden ayni ucaga binmisler > >>>ama ucak teroristlerce kacirilmis!Teroristler > >>>istedikleri fidye verilmezse ,her saat basi bir > >>>milletvekilini serbest birakacaklarini ilan etmisler. > >>> > >>>+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > >>> > >>> > >>>Tayyip'in Cumhurbaskanligina secilmesi ile baslayan ve > >>>uzun suren ic savasta, seriatcilar ulke yonetimini > >>>ele gecirir. Bunun uzerine Tayyip ve arkadaslari > >>>ibret olsun diye ATATURK'un cesedini Kizilay'da > >>>yakmaya karar verirler. Hemen Anitkabir'de > >>>ATATURK'un naasinin bulundugu odaya girerler,bir de bakarlar > >>>Ki ATATURK ayaga kalkmis, supheli gozlerle bunlari suzuyor. Bunun > >>>Uzerine son hizla odadan uzaklasirlar. Yukari ulastiklarinda GUL ve > >>>ARINC, Tayyip'e "Biz herhalde hayal gorduk, tekrar cikip bir bakalim" > >>>derler ve kosar adimlarla odaya geri donerler. Bu kez odada ATATURK > >>>yerine bir not > >>>vardir: > >>>-"Simdi Samsun'a gidiyorum, oradan Amasya'ya gececegim" > >>> > >>>++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > >>> > >>>Birisi Taksim'de duvara bir metrelik harflerle "Tayyip Kafasizdir" > >>>yazmis. > >>>Adama 10 yil ceza vermisler. Bir yili, kamu malina zarar > >>>vermekten, dokuz yili da devlet sirrini aciklamaktan. : D))))))))) > >>> > >>> +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > >>> > >>> > >>>AKP'nin kurulus yildonumu torenleri sirasinda bir > >>>ihtiyar tasidigi pankartla ilgi cekmis. > >>>Cocuklugumuzu bize bagislayan Tayyip'e tesekkurler!!" > >>>Ihtiyari sorguya cekmisler... "Sen kiminle alay ediyorsun? > >>>Sen cocukken Tayyip henuz dogmamisti bile... " > >>>"Iste onun icin tesekkur ediyorum ya!... " > >>> > >>> ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > >>> > >>> > >>>Tayyip akil hastanesinde konusma yapiyormus. Bir kisi disinda > >>>dinleyicilerin tumu alkislamis. Tayyip,alkislamayan kisiye donerek, "Siz > >>>nicin alkislamiyorsunuz" diye sormus. > >>>Adam yanitlamis: "Ben hastabakiciyim" > >>> > >>> ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > >>> > >>> > >>>Sehit cenazelerine karsilamak icin Anadolu illerinden birine giden Tayyip > >>>top atisiyla selamlanmis. Ikinci atistan sonra yasli bir kadin > >>>polise sormus: "Niye ates ediyorlar,evladim?" > >>>Polis aciklamis:"Tayyip geldi de... " > >>>Vah, vah.ilk atista isabet ettiremediler demek... "[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 > >>>355 AKP milletvekili hepsi birden ayni ucaga binmisler > >>>ama ucak teroristlerce kacirilmis!Teroristler > >>>istedikleri fidye verilmezse ,her saat basi bir > >>>milletvekilini serbest birakacaklarini ilan etmisler. zuhaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bazıları gerçekten çok hoş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bi tane vardı tayyip ve atatürk'lü. atatürk canlanırsa sen zaten 100 metreyi 10 sn de kosarsın gibisinden bişeyle bitiyodu sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: : D))))))))) Kombo çekmiş resmen sdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ahahahah süper:) sonuncusuna bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 tayyeap biriyle konuşuyordu. Adamlar "biz herkesi canlandırabiliriz" diyordu. Tayyeap ne diyeceğini bilemeyip, "bizde 100 metreyi 10 saniyede koşabiliriz" diyordu Sonradan Gül'e dönüp "nasıl kanıtlayacaz lan" deyince Gül de; "Biz onlardan Atatürk'ü canlandırmalarını isteriz, başaramazlarsa ne ala, başarırlarsa 100 metreyi 10 saniyede koşarız zaten" gibi birşey diyordu. Gibi gibi bişeydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 agalar buınlar züppeerrrrrrrrr ahahes:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bunların çoğunda tayyip yerine bush yazıyordu ya. bir ikisi orjinal sadece. ama eh, güldürdü :=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 benim favorim Atatürk'ün bıraktığı not: Samsuna gittim, ordan Amasya'ya geçicem :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Tayyip'le Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava atarlar. Bush, Tayyip'e "Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü diriltiriz" der. Tayyip altta kalmaz ve karsilik olarak "Bizde öyle bir teknoloji var ki, partimizin bütün üyeleri 100 metreyi 3 saniyede kosabiliyor" der. Türkiye'ye döndügünde Tayyip'i bir düsünce alir. Danismanlarini çagirtir ve attigi palavrayi anlatir. "Haftaya Bush geliyor. Yalanimiz ortaya çikacak, acaba ne yapsak?" diye sorar. Danismanlarindan biri hemen yanitlar: "Onlara ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu?" "Hayir sormadik" "O halde hiç korkmayin basbakanim, alin Bush'u Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltmezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz......!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 süper yav o mersinde sahil kenarında da yazıyor mersin idman yurdu stadının orada istanbula gittim oradan gemi ile samsuna geçecem altında Mustafa Kemal Atatürk yazıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 last_survivor o ne ya euhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ehehhe cidden güzelmiş çoğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bir tane de bende var.. Adamın biri bara gider.. Fıkra bu ya barmen bir robottur. Bara oturduğu gibi robot sorar... IQ'unuz kaç? 120 diye cevap verir adam.. Politikadan , bilimden , kitaplardan muhabbet ederler.. Adam robotun zekasına şaşırır.. Çıkar bardan bir daha girer. Tekrar sorar sorusunu robot. IQ'unuz kaç? 90 diye cevap verir adam... Futboldan kadınlardan bahsederler muhabette... Adam şaşırır.. Çıkar tekrar gelir. Bu sefer 50 diye cevaplar soruyu.. Robot eğilir.. Yavaş yavaş.. Yi-ne Tayyibe oy ve-re-ceksin ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Getircen insanları buraya, "bizi mi etiketlion hülayn sen" falan dicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ghost boo nunki dışında gerisi güzel JHDGSFHSD @ ghost_boo üzgünüm =( [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 22:25 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Gülemedim hiçbirine de, benzin kaç para zaten biliyosunuz, ülkenin yarısı AKP'ye oy vermişken nasıl benzin vericek insanlar anlamıyorum. Zaten Fetullah Gülen yollar 15. saniyede o parayı, hatta paypalla bile yollar. Ayrıca fıkaralarda veya masallarda geçen "fıkra bu ya", masal bu ya laflarına her zaman gıcık olmuşumdur. Biliyoruz biz fıkra veya masal olduğunu, niye hatırlatıyosun, biz sana yok canım olmaz öyle şey mi dicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 çok güzelmiş gerçekten :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Quenn içine ciddiyetmi kaçtı canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 @Black_lupin: Hayır fıkralarda bazen olmayacak şeyler olabilir de, yani fıkranın ana kousunda yanlışlık olunca saçma oluyor. Şöyle diyeyim. Suudi Arabistan'ı robotlar basmış. Her kapıyı tek tek çalıp, "Biz burayı işgal ettik, eğer burayı ele geçirmemizde yardım etmeyip, zorluk çıkarırsanız elimizdeki teknolojiyle bütün Kuran'ları biraraya getirip, şehrin ortasında yakacağız" diyorlarmış. Yine bir kapıya geldiklerinde söylemişler, adam sormuş: "Diğer insanlar nasıl yardım etti?". Robot yanıtlamış, "Birkaç litre benzin vererek!" Evet sizce bu fıkrada saçma olan robotlar ve ellerindeki teknoloji mi, yoksa Arabistan'da insanların Kuran'ları yakmak istemesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Fıkra bu, eğlenmene bak. Devrim şarkısı söylemiyor insanlar. Ciddiyeti yok bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bu da benden o zaman. Tayyip'in işleri kötü gitmiş ve madem şeriat getirtemedik bari dinimize hayırlı bir şey olsun diye sünnetçi açayım demiş. Sünnetçi tıkır tıkır işliyormuş. Ama önünden geçen insanlar sürekli meraklı meraklı içeri bakıyolarmış. Bunun nedeni Tayyip'in vitrine saat koymasıymış. Bir gün karşı dükkandaki adam dayanamayıp sormuş: "Yahu sen sünnetçisin, niye vitrine saat koyuyorsun?". Tayyip cevabı yapıştırmış: "Ne koysaydım?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar