Killer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 hee fsds.ayrıca kola diyorum pepsi falan değil.çamlıca da olabilir ayrıca.yaz sıcağı şekerli dediler of offo f.neyse zevkler tartışılmaz tabi.ama arkadaşlar toplanınca 1 birada ben içiyorm efes fıçı ve tuborg fıçı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bira dediğin Efes Dark olacak, Beck's olacak. Hatta 2-3 shot tekilanın üstüne açıp içeceksin mis olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kola gazoz geyiğine katılmıyorum abi şekerli oldukları için bi süre sonra daha feci susatıyo. ama bira öyle mi. ne hoş bişi buz gibi bira sıcakta. böyle cam şişenin üzerinde damlacıklar oluşur soğuk soğuk elini ıslatır fln. sonra elinle alnını silersin oooh dersin. bira böyle bişeydir. bira aşktır! ama ılık bira direk sidiktir öergh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bira sevmiosan kesin efes i seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 efesi kötülemeyin ülkemizin markası ki spidee kardeşiminde belirttii gibi dark klas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kilo ve hemoroid yapıyor meret yoksa guzeldir en son yeni cıkan meksıka bırasına bakmıstım alkosuz gıbı geldı bana ama tadı guzeldi 18 yasından goccuklere alkol yassak edt imlaa [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 20:19 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 valla topluca yapılan eylemler güzel.. bira falan da içilir de toplu halde.. ama ben tekila gibi 1,2,3 içkilerini daha çok seviyorum. kalabalık grup halinde (dök dök dök.. hadi hep beraber.. all together.. one tu ttri foro! ehahahah) daha bi güzeldir.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 tekila bir bir bir biR! bira ehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 sıcakta su,ice tea,şveps. ha limonata el yapımıysa olur o da. benim için gerisi yalan. ağzım çok kuruysa falan belki kola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 yaw bira guzel seydir armut koltuklar bide 4 S prensibi acıcaksin yanina efes extrayi oooohhh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 p [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 00:50 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bira içeceğiz artık beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 içelm guzelleselm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bira içmeyen ölsün!! hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Geber!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bira içerek geberelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 İçende içmeyende gebersin, sizi mi çekecem bu saatte yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bu ssaatte bizi cekememek.... cek iki bira bak nası cekiyosun bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 dolapta vardı içtim rezildi acıydı falaj iki tane daha vardı onları da içtmi mutlyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 taşıttırmayın bana kendinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 tartısalm iki bira cek sora ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 evde yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bikere boyle bi konu acılmamalı.teşvik var.10 yaşındaki elemanda üye belki misal ben 12 yaşındaym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 İç baba sende gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar