Mathias Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 550-60 ytl harcamıştım tek seferde. Telefon almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kıza mı aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Arabada 5 Evde 15.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kız bana harcasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Keşke bütün servetimi harcasaydım, ama olmuyor işte; bütün paramı sadece kendim harcayabiliyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 fistan haklı. +18+ [spo]abi bi kıza çaktığınızda en çok kaç para ödediniz yazmış gibi cevaplayanlar var geceliği 200 euro filan yalnız konu başka çıkmak başka çakmak başka gerçi ben başlığı başta yanlış okudum ama o da benim fesatlığım. [/spo] [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 13:38 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ve tanri "lol" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Şampiyonda kokoreç + ayran ısmarlamıştım. Edit : Yetermi cemalcim, sçs. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 16:36 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 oha ama o süper bi yemek asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 cemal ben hiç çıkmadım ne olcak saefsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ben 1 lira veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kıza bakar kızı beğendiysem "dur lan dur öyle şey olur mu şimdi, benden o benden hadi canım" gibilerinden triplerle italya'da bir günde 3 tren bileti alıp+kızı dışarı çıkartarak 300yüro gitti. beğenmediysem "yav şimdi de bozuk yok hani, sen şeyap sonra ben şeederim" gibilerinden ödetme tripleri. her iki durum da başarılıdır bi de beğenmekle beğenmemek arasında karar verememişsen %50 mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Birdahakine 4 tane sakız almayı düşünüyorum, değişiklik olur. CEMAL SENİN İÇİN 1 YTLDEN FAZLASINI BİLE HARCARIM BİLİYORMUSUN? dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sevgilimle hergün helikopter turu yapıyoruz şehre üstten bakmak aah süper 400 dolar bu. sungate de 80 senelik bir şarapla eşliğinde yemek yiyoruz. 400 de bu. ona bir araba alıyorum her gün neyi beğenirse.minimum 30 bin dolarda bu eh işte yaklaşık günlük 50 milyar harcamam var ki 50 milyar dediğin ciklet parası bankadaki paramın aylık faizinin % 2.72 si filan.parayı sormayın heh edit : en fazla harcamam yoktur standarttır bu dostum. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 20:36 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 evet telefonu kıza almıştım çünkü annemler bana aynı gün kız arkadaşımın çok istediği telefonu aldılar. Ben de aynı yerden 2 saat sonra gidip tekrar aldım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kadınımı uçururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 798.453.00 ytl fişi buldum az önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ben erkegimi de ucururum, pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Van milyın dalır beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Kızlar 1 Ytl olacak... Tvlerdeki özendirme oranı yüksek diziler ve gavur özentiliği yüzünden kızlar çok masraflı... Umarım Tayyo Kızları ucuzlatır ama eğer o yapamazsa şerefsizim ben yaparım.... Dağ başını...... dınıdınıındınıııd Genç İrisi Parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ya, ne kızlar teklif etti hayatım boyunca, ama henüz MGS'yi extreme zorlugunda bitirememiştim, sarmıyordu hayat. Bir tarafta Liquid Snake, bir tarafta Deniz. Screw you, Denis. I'm going home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kızlara harcattımı cıkarınca hesap denklesiyo eheha [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 04:09 tarihinde, Maedhros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 alman uslu ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aynen alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 cerez bile yedirmeye param yok.uzgunum ama fakirim.. anca 1 cay ismarlarim en ftw ininden 1ytl xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar