ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 acaip sinir oldum karıştırdım baya bi bulamadım daha önce düzeltmiştim şimdi olmuyo .. masa üstündeki kısayolların altındaki renkleri nerden kaldırıyoruz ya ? sadece tıklanınca o renk gelsin yada ayarlanıyosa gelmesin bi zahmet nasıl olur bu ?
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 açılmış daha önceden kkthxbyesorry
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bilgisayarım > sağ click > özellikler > gelişmiş > performans >masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi hede hödö....
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 sanırım saydam olmasını istiyosun masaüstünde sağ tıkla özelliklere gir ordan masaüstü/masaüstü özelleştir/Web burda yeni açılan penceredeki kutularda tik varsa kaldır ve tamam de düzelmesi lazım
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 en can sıkan problemdir Windowsta xD bide bulamayınca nasıl düzeltcegini... kafayı yersin
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ee yine oldu mavi mavi çıkıyo kısayolların altında kafayı yidcem gitmiyolar !!!1
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 herhangi bir utilities program mı kullanıyorsun?eger ole bir programda bilgisayarı maksımum performansda calıstır secenegını ısaretledıysen masaustundeki kısayolların altı mavi olarak cıkar.
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tema olarak crystal clear aero kullanıyorum bundan olmaz heralde daha önce düzgündü
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 masaüstü->web->masaüstü öğelerini kilitleyi kaldırman lazım diye biliyorum ben.
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 zaten kaldırdım ama değişen bişey olmadı bböa
Öne çıkan mesajlar