ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 acaip sinir oldum karıştırdım baya bi bulamadım daha önce düzeltmiştim şimdi olmuyo .. masa üstündeki kısayolların altındaki renkleri nerden kaldırıyoruz ya ? sadece tıklanınca o renk gelsin yada ayarlanıyosa gelmesin bi zahmet nasıl olur bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 açılmış daha önceden kkthxbyesorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 link verir misin bana da lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bilgisayarım > sağ click > özellikler > gelişmiş > performans >masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi hede hödö.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 sanırım saydam olmasını istiyosun masaüstünde sağ tıkla özelliklere gir ordan masaüstü/masaüstü özelleştir/Web burda yeni açılan penceredeki kutularda tik varsa kaldır ve tamam de düzelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Oldu teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 en can sıkan problemdir Windowsta xD bide bulamayınca nasıl düzeltcegini... kafayı yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ee yine oldu mavi mavi çıkıyo kısayolların altında kafayı yidcem gitmiyolar !!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 herhangi bir utilities program mı kullanıyorsun?eger ole bir programda bilgisayarı maksımum performansda calıstır secenegını ısaretledıysen masaustundeki kısayolların altı mavi olarak cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tema olarak crystal clear aero kullanıyorum bundan olmaz heralde daha önce düzgündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 masaüstü->web->masaüstü öğelerini kilitleyi kaldırman lazım diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 zaten kaldırdım ama değişen bişey olmadı bböa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar