Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikicemal hakkında ( Acil )

Stifler

Öne çıkan mesajlar

marjinal fikirlerimide alıp gidiyorum bu topikten.

ancak internet sıradanlıgın kırıldıgı,farklı goruslerın paylasıldıgı bir alan olmalı.burada world of warcraft oynayan birisinin amacı hayatın rutin temellerini degistirmektir bende düşünsel alanda aynısını istiyorum.

son zamanlarda sıradan internet haberlerinin paylasıldıgı,her cümlede birilerinin birilerine hırladığı bir yer haline geldi.

cok fazla irdeleyen biriside degilim,benim bile gozume carpmıs daha kimler rahatsız oluyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi killer.. mantıklı bişey söylemiş? Mavi ekran verdim lan eheh.

Apache benim bildiğim malik akıllı uslu bi adam, nerde sokak ağzı yapmış linklesene bi iki. Saçma topiklerden ve geyiği aşan terbiyesizliğe giren mesajlardan bana da baygınlık geldi ama politik düşünceleriniz çatışıyor diye sapla samanı karıştırmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam troll değil diyen kim ya alıntıyla uğraşmadım.

troll demek lüzumsuz topikler açıp kalabalk yaratan forumların lüzumsuz insanları demek.gelsin garbıç aa açsın canı sağolsun.gidipte oraya buraya aptal aptal topikler açıyor adam sorun o.

şu argo kelime muhabbetine gelince.çok terbiyeli insanlarsınız gibi gelip burda abi böyle dedi ayıp filan demeyin."aptal"dan "aptal"a fark vardır hesabı bu.bazen öyle bi durumda laf edersinki anneye babaya küfürden beter olur hakaret olur.bazen öyle dersinki geyik denir hehe yapılır geçilir.ne bu yani adam gavat demiş.ben orda böyle çok ciddi hakaret amacıyla dediğini sanmıyorum.adamın karakteristik yapısı olarak söylüyor.lüzumsuz bi adam deyince hakaret değil boktan bi adam deyincemi hakaret?

burda aptal bok filan deseniz kimse çıkıp oha terbiyesiz demez.ama dünkü gibi gidipte tuvalette asılttır attırt ettirt yala yut gibi şeyler denirse terbiyesizlik olur.bunun gibi buda.asılmak peh diyon içinde ne argolar barındırıyor.bok diyorsun küfür bile denmicek bi durumda kalıyor.söylendiği yere göre değişiyor çünkü.

dün dedim ben sizi düşünüyorum bilmemne diye zep mi bi arkadaş saol canımss bizi düşündüğün için filan bişeyler demiş.aklı sıra kafayamı alıyosa artık anlamadım ben.burda bok desen mesajın silinmez ama attırdım bilmemne dedinmi banlanabilirsin.kullandığınız kelimelerde içerdiği anlama dikkat edin biraz.çıkıpta apaçi gibi abi terbiyesiz hemen atlamayın kendiniz kralmış gibi.

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 16:07 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
burda aptal bok filan deseniz kimse çıkıp oha terbiyesiz demez.ama dünkü gibi gidipte tuvalette asılttır attırt ettirt yala yut gibi şeyler denirse terbiyesizlik olur.bunun gibi buda.asılmak peh diyon içinde ne argolar barındırıyor.bok diyorsun küfür bile denmicek bi durumda kalıyor.söylendiği yere göre değişiyor çünkü

evet söylendiği yere göre değişiyo işte garbage'ta millet zaten geyik yapmaya geliyo bide kelimelere çok takılıyosun sanki bok derse ayıp olmaz şöyle derse olur falan burda kritk nokta birbirini incitmiyecek şekilde argoalrı kullanmak öenmli olan bu iki tafta rahtsız olmuyosa sorun yok bence he sen argoda rahsız oluyosan şikayet edersin uygun görürlerse silerler uzatcak bişe yok bunda
şu kafaya alma olayında değiniğim ben orda kendi kendime geyik yapıyodum laflarım kimseye yönelik değildi sizi düşünüyorum demen biraz saçma bence herkes kendine baksın biri yalış bişe yaparsa kendi yanlışıdır kendisi bilir kendisi çeker cezasını(cezası varsa)

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 16:23 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...