Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Alla alla sizden herşeyden korkmayın canım. Biraz tarih bilgimiz var ondan konuşuyoruz. Müslüman olsa bana ne yoksa. Onun faydasını Türkiye'deki eylemlerini olaysız bitirdikleri zaman gördük sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Site yönetimini kınıyorum, Cumhurbaşkanı ile ilgili birşey yazınca anında kapatılan başlıklar varken; Terörizmin açıkça övüldüğü bu başlık nasıl açık tutuluyor? Paticik'in ayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi okul basmışsın sen ya.. okuldaki öğrencileri rehin almışsın. kafa basmıyor mu? senin niyetin bir bebeği camdan atmak olmasa bile sarkıtarak şov yapsan atarım bah diye tehdit etsen haklı mı olucaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Tüm çeçenler terörist, Tüm kürtler PKK'lı, Tüm türkler diye genelleme yapmayı çok seviyoruz. Nette yapacağınız basit bir araştırmayla Çeçenistan'da kaç senedir Rus-Çeçen savaşı devam ettiğini, rusların niyetlerinin ne olduğu ve bölgede neler yaptıklarını bulabilirsiniz. Objektif bir akıl Çeçenistan'da bir özgürlük mücadelesi verildiğini anlayacaktır. Bu mücadeleyi veren her çeçenin doğru yol izleyip izlemediği tartışılır. Rusya'daki eylemler terörist eylemlerdir. Niyet ne olursa olsun yöntem yanlıştır. Ama Bosna'da, Çeçenistan'da, bugün Irak'ta halka yapılan işkenceler bazı insanların sağlıklı düşünme yetilerinin kaybetmesine yol açabiliyor. Bu onları haklı çıkarmaz ama en azından daha iyi anlamamızı sağlar. Gözünüzün önünde eşinize ve çocuğunuza tecavüz edilip öldürülürse aklı selim davranmanız artık çok zordur. Konuyu PKK'ya getirirseniz hata yaparsınız. Her millet tarihinde devlet olamamıştır. Uzun süre devlet olmuş milletler baskıya ciddi direnirler. Amerika'nın Irak'a bu kadar rahat girebilirken İran'a girebilmek için hala düşünmesi bu yüzdendir. Kürtler yüzyıllardır bu topraklarda bizimle beraber ve aynı haklara sahip olarak yaşadılar. Zaman zaman sıkıntılar yaşanmış olsa bile Rusya'nın diğer milletlere uyguladığı şeylere maruz kalmadılar. Yani yüzyıllarca beraber yaşayan, beraber bir devlet olan milletlerden birisinin birden özgürlük isteriz diye bağırması ilginç. Bu isteğin aslında o milletin tamamı tarafından değilde sadece bir kısmı tarafından yapılması daha ilginç. Sonuçta özgürlük istediği söyleyen o topluluğun yöntemlerinin tamamının terörist eylemler olması onları çeçenistan'daki durumdan farklı kılıyor. Her kürt PKK'lı olmadığı gibi, her çeçende terörist değil ama bu gerçek Çeçenistan'da yüzyılardır süren bir özgürlük mücadelesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 1993den beri Çeçenistan olaylarını takip ediyorum.Hatta kimyasal silaha maruz kaldıkları bile bir gerçek.Ama bu onların "rogue" bir toplum olduğunu değiştirmiyor.Hadi diyelim ki savaş bitti , Çeçenistan özgür oldu, ne olacak? Ben söyleyeyim , her tür yeraltı organizasyonunun cirit attığı , kaçakçılık ve haraç alma olaylarının merkezi olacak.Çeçenistan'da Cahar Dudavey öldürüldükten sonra başa geçenlerin İslami Cumhuriyet ilan ettiklerini , ama nedense Rusya'nın en güçlü ve korkulan mafya babalarının Çeçen olduğunu ve Beslan olayında çocuklara bomba bağlayanların da onların olduğunu da unutmayınız. Dogmeat ve Huun yeterince güzel özetlemiş zaten : said: ama şu kadarı yeter,gidip o çocukları rehin alan,saatlerce o spor salonunda tutan,sağlarına sollarına bomba bağlayan adamlar kimdi? çeçnlerdi. pekalada teröristliktir bu.en iğrencinden. ha adam ülkesinin dağında helikoptere roket atıyordur ateş açıyordur orasını bilmem,ama gidipte silahını bir sivile doğrulttuğun an yaptığın teröristliktir,şerefsizliktir,terbiyesizliktir. said: Ne var ki bu basti bacak veletlerin olduğu bir okulu basmanın haklı olduğunu göstermez. Git, delikanlı gibi askeri üs bas di mi? Bana göre Çeçenlerin yaptığı bağımsızlık mücadelesidir.Ona birşey demiyorum.Ama yaptıkları eylemler teröristliktir.Gandhi ve yandaşları da aşağılanmaya ve cinayetlere uğradılar ama birgünden bir güne sivil Hintlileri rehin almadılar , bu kadar alçakça öldürmediler. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 11:00 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 11:00 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 haplo çok iyi yazmış .katılıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paticik yönetimi bu başlıkla ilgili şikayetlerimi geçersiz buldu. İsteyen varsa bulsun PKK videolarıda yüklesin siteye çünkü terörist saldırı videosu koymak serbest olmuş. İzleriz ne güzel askerlerimizin ölüşünü beraberce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Gratz! ombakkombak video mesajı şikayet uzerine silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ahahah linki silip bir açıklama yazmak yerine konunun ilk mesajını silmek iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bari mesajı editlesinler not koysunlar yada Topic i silip atsınlar. İlk mesajı silip attıktan sonra ne anlamı kalıyor bu konunun kalmasında. İyice saçma şeyler olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj editleme fonksiyonumuz forumda yok. Çeçenler millettir terörist değil. said: Daesu üye [şikayet et] § 30 Ağustos 2007, Perşembe - 22:37 [ özel msj ] çeçenler ftw abicim. bu mesajı şikayet edip teröristleri övüyor diyorsunuz ne alaka? İlk videoyu kaldırdım hatalı oldugu için. Konunun gidişatı çeçen teröristleri övüp onların videolarnı paylaşmak yerine de onlar hakkında tartışmaya vardığı için ve çeçen halkını içeren bilgiler kapsadıgı için kitlemedim. Terörist oluşumları destekleme ya da onlar hakkında tanıtıcı ve insanları yönlendirici video vb paylaşımları tabiki forumda görmek istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar