Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 yaş grubu nerdesiiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaşlar ben 11 yaşındayım
aranıza katılmak istiorum
her türlü paylaşıma varım
çağdaş ünite dergisi tüm sayılar pdf halinde mevcut.
tudem var bi de.
ayrıca küme oluşturcaz sınıfta
katılacaklar el kaldırsın
Mesaj tarihi:
@lara

dişi bünyeler or male bünyeler yani male female falan. inceden çakırım kusura bakmayınz.

edik: abi ben bi sosyal arayış içindeyim niye hemen dalgaya vuruyosunuz :P diilseniz 17 or something else like that lütfen işgal etmeyin topiği.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 22:58 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aa sen bilkent ilköğretim okulundaydın di mi? hah ben de bilkentliyim diyince, yanlış anladım ben. evet. doğu kampüsü de zor be küçük.

ayrıca:

lara ne ulan? yok ayşe.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 22:59 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hakkaten bilkent ilköğretim faşist laraken.
geçen dönem karne parası istediler, aslında çok da değil 390 ytl ama babam dedi oğlum söle ihale alcam ondan sonra vercem de dedi. ben de öle dedim ama örtman dövdü beni. kulağamı çekti. sonra babam geldi örtmanı doğuya sürdürdü. bi de eğitime katkı payı istediler 9800 ytl. verdik onu da. sizin başkanınıs kim?
Mesaj tarihi:
yahu sınıf başkanı da bizim hoca. kadın mal gibi tahtaya konuşanları yazıyor. "ulan kime söyleceksin sora bu yazdıklarını" diyesim geliyor ama dayak zor iş. canım yanıyor be ginaly : (
  • Yeni Oluştur...