Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 paticik ve wow turk forumlarina topic acmistim wow hesabimi satmak istedigime dair.armory linkide vermistim kolaylik olsun bakan insanlara diye ama megersem dunyanin en boş adami görev basindaymis ve gidip sikayet etmis buyuk ihtimalle.72 saat suspend yedim simdi.aklima gelmemisti boyle bi olay olabilecegi, satmak isteyen insanlara duyurayim da onlarinda basi yanmasin, işleri uzamasin diyerek aciyorum bu topigi.armory linki vermeyin satmak icin topic actiginizda, sonra basiniz agriyabilir. iyi eglenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 eminmisin bu sebepten dolayı suspend yediğine yani öle bişi olsa banlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Type of Violation: Involvement in online trading activities Consequences for Account: Account suspended for 72 hours, Password Reset and Final Warning issued. edik: 3-4 aydir oynamiyorum ki zaten, yukarda belirtilen disinda baska bi neden olamaz heralde. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 16:00 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben şikayet ettim. satamazsın o charı!! sattırmam ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Belki de birisi böyle muhteşem bir oyunu bırakmaman ve son bir şans vermen için sana fırsat sunmuştur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 adamlara mail atip benim armory linkimi koyan herhangi biri yuzunden accountumu nasil banlarsiniz bana kil olan biri once bu toiclari acmis sonrada size sikayet etmis benim bunla hic bi alakam yok nasil customer servis bu diye uste cik kesinlikle yalvarma hakli olugunu hissettirt acarar accni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 tabi once heriflere mail atip what online trading activities why did you ban my account de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 DUDE WHAT THE FUCK! GIMME EPIX OR I'LL TAKE THIS TO THE COURT! diyceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Dela'ya katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bir komploya kurban gitmisim gibi mail aticam zaten birazdan. ama boyle bisey daha olmustu ve 4 5 gun sonra cevap vermislerdi. suspension kalkmadan once cevap gelmez heralde. aticam ama genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 WoWTurk, official fansite WoW'un. Bunu kaybetmek istemezler o yüzden ispiyonlamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 iyide abi alim satim diye bolum var forumlarinda.onu kapasinlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 En azından daimi banlanmamış hesap =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 alim satim oyun içi içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Yok bildiğim acc alım-satım için ayrı yer var. Neyse sen diğerlerinin dediği gibi üste çık nooluyo laynn hayt huyt de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Oyuna bir süre ara vermiştim , tekrar aktif etmek istedigimde kredi kartı hatası verdi (kart online ödemeye kapalıymış) ve 24 saat account um bloke oldu. Hemen costomer service e mail attım ve 24 saat bloke olayını hemen kaldırmaları , aksi halde oyunu bırakacağımı söyledim. Yaklaşık 1 saat sonra mail geldi ve bloke u kaldırdılar. Yani çok saçma şekilde account u bloke ediyorlar. Kredi kartı online a kapalıysa ve sen parayı çekemiyorsan neden hesabı bloke ediyorsun ki ! Hani ID numarası yanlıs olsa tamam anlarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Türk mahkemelerinden dava açıp, blizzard'a cease and decease göndertirsek ne kadar harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben biliyorum göksu.. benim accountum hacklendi ya. benim ip mi falan incelediler senin charla da girdiğim için bu adam arkadaşlarına veriyor şifresini diye verdiler ayarı sana. bizim bir arkadaşın daha başını yaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben tatildeyken 3günlüğüne ban yemiş accountum; "unauthorized account access"ten dolayı. bu olay yüzüden soğudum oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar