pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 olmadığınızı bildiğim halde varsaydım olanca gücümle ve olduğunuzu var sayarsacasına davrandım büsbütün.olduğunuzun olmama olasılığı ile mutlu oldum.olmamak bir olum mücadelesinin kaybı derecesinde önemli olmaya başladığında olduğu kadar hoşnut ve mutluydum.tarafsız bir yanı olsada olumlu sonuçlar doğurması açısından bir çok gerçekle yüzleşmek istedim.tamiri güç mekanik arızalar geçirdim sinirlendirdiğinizde, elimi duvarla temasa geçirme anlarımda.pek çok zaman pırasalar kadar özgürdüm.tohumluktan köklerimi saldığımda her parçam yenilebilirdi.taa ki köklerim geçirimsiz olduğu var sayılan sizin gibi bir katmana ulaşıncaya kadar.olasılık hesaplarım hep 1 ve 0 lar üzerineydi.1/2 den fazlası ile uğraşamaz olmuştum.lakin gerçekler acı.biber acı.soğan acı.acı patlıcanı kırağı çalmamalı... lakin ben bir pırasayım.bu da çöpe attığım bir yazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 olmuşsun sen bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 pass the weed mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bence neşter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 oluyorum oluyorum, yine olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bone u ayarliyimmii sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Dönsün o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 senden iyi börek olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 adam asit tribinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Oha okumamıştım bunu, dayı ciddi bad tribe girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 pırasa dolması olsa gerek.olmaması daha mı gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 domates biber patlican.... kisacasi up...double up...triple up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 upper sapir konusmak adina.up...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar