Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Daha önce bana hep Cubase tarzı bir DAW kullanmamı söylediniz birşeyler bestelerken, ben de Finale'in notasyon yeteneklerinden, Guitar Pro'nun pratikliğinden vaz geçemeyeceğimi söyledim. Ama artık mükemmel bir çözüm var. Finale'in tek rakibi olan ve notasyon açısından hiç de geri kalmayan Sibelius yeni versiyonu ile vst kullanımını mümkün kıldı. Diğer yeni ve insanın ağzını sulandıran özellikleri burada. Şimdi tek gereken bir Sibelius 5 ve East-West Colossus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 abicim yine midi, yine midi..sevmiyorum sibelius.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Audio Unit de destekliyormus. Mac ciler de yasadi. Post Produksiyon da calismasam Vienna Symphonic ile olumcul kombo olurdu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Synful Orchestra ile deniyorum şu anda, birşeyler çıkarınca gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Panorama view da kral olmuş. 2005'den beri Finale kullanıyordum orkestral işler için, 2008'e bir bakacağım yine de ama sanırım ona update etmek yerine Sibelius 5'i satın alırım. Ideas Hub kullanışlı, Synful ile çalışırken aklıma gelen ama şarkıda yer edinemeyen melodicikleri hemen ekliyorum oraya - çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Sibelius'un kendi ses bankaları için üç örnek vardı. Üçünü de kaydettim. 2.97 GB boyutunda toplamda. M-Audio Sessions'ın GM seti var. Garritan'dan birşeyler var. http://sharebee.com/7a6f0559 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar