MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 a sahip olan upload edebilir mi biryere??? ya da kazaa da nası aramalıyım onu söylesin[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
Vampire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 www.gamecopyworld.com[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ne dosyası olduğunu anlayamadım?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 reg = registry[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 reg'in registry olduğunu biliyorum da nasıl bişidir bu dosya onu anlamadım..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 reg'in registry olduğunu bilmene rağmen hala dosyanın nasıl birşey olduğunu anlayamadıysan biz anlatsak da anlamazsın.. ;)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 yüklü olsaydı hemencecik çıkarır koyardım sen de yüzünün gamma ayarıyla oynardın.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Sam, 19 October 2003 02:23 tarihinde demiş ki: yüklü olsaydı hemencecik çıkarır koyardım sen de yüzünün gamma ayarıyla oynardın.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. laf patlattı adam yine ya:)[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Vampire, 19 October 2003 01:42 tarihinde demiş ki: www.gamecopyworld.com[hline]Dont make me more aggressive than devil... ya ne iğrenç search ü var mış bunun ya bulamadım halen:( puf biri şu dosyanın ismini ve uzantısını verebilir mi???kazaa dan öyle arıyayım.[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 19 October 2003 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Diablo2 nin reglik bir olayı yokki???? Yapmak istediğin şey nedir? Komple kurulmuş halini mi kopyaladın ne yaptın?[hline]Lotgd Güzel bir oyun.
Öne çıkan mesajlar