Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bebi$ selin

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

ulan bi işe gittim geldim site kullanıma kapandı be.

sina, bundan sonra adım mustafa selin olsun, siz bana musti deyin, adaşlarım feci.

gizme, nii, ay lav yu beybiiz.

ben de site kurucam anasını satim. tikiselin.com koyucam adını. cemali de ortak aldım mı yonjanın monjanın tozunu attırırım valla.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm site yok..

iyi miydi bari hatun?

o değil de bizim bi salak eleman vardı en motor kıza bile "bebişim, aşkımsın" falan derdi gay... bu salak kızlara safça aşık olur kızlarda bunun aptallığından istifade ederdi.. feci motor kızlar bulurdu bu mal kendine.. öle ki bu salak, kızı bulur bizim grup vururdu (OHA! ve ACI! ama öğrenin genç patiler.. gözünüz açık olsun ve kimseye güvenmeyin.. yok bana güvenebilirsiniz.. evet) bu salak kıza ankaraya gelsin diye uçak bileti alırken birileri kızı istanbulda götürüyor oluyordu genelde..

yaa.. bebiş denildiğinde aklıma bu mal geliyor işte..

ha ayrıca kız arkadaşına bebişim diyenler kıllanmasın hemen.. ama hem bebişim diyor hem de uçak bileti falan yolluyorsanız kıllanabilirsiniz..

hatta kıllansanız iyi edersiniz!

delikanlı adam kıllı olur

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 02:23 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aha tipik sosyolojik olgular işte. kız olan sevişince motor, arkadaşının kız arkadaşıyla sevişince değil. motor her yerde motor vereni de alanı da.

bi de bunların hayali motor olan türleri var fantazi yapan modelleri onlara girmeyelim hiç.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 02:35 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu sayfa hakkındaki son 30 yorum:
Yorumu gönderen: erke donergeci, 29.08.2007 17:55:12:
sevgili bebis selin, ulan sen ne bos adamsin a.q, bide ilkokul filozofu gibi 'yonja ve cakma tikky felsefesi'kadar derin ve engin yaklasimlarin var.bide 'hayat zor saglam duracaksin' derken yandan kaseyi cikarip domalmisin ya daha ne diyeyim.Haksizsin ibne.Ulan git bari arada bir yalandan da olsa kitap oku,belgesel seyret.Daha bu yasta hayati cozdum triplerine yatma.Ayrica mahsun kirmizigul tarzi italik kafa acilariyla poz vermeyi birak.Boyun posun devrilmesin.Tesekkurler ve sevgiler.

lol be.iyi güldüm valla euhe
Sosyal ağlarda paylaş

bazen waffle cıdaki "tatlı" saatleriydi, bazen şimşek sokakta geçirilen saatlerdi, bazen müjgan cumbur salonu c sırası 303 numaraydı, bazen 13 tane güldü,bazen "sen geceleri benimle konuşurken masada uyuyup kalma! geç yatağına uzan öyle konuşalım bebeğim " diye bir nottu, bazen 2 marttı, bazen nüfus cüzdanı beklediğimiz 3 saatti, bazen çaldığımız dart okunun ucuydu, bazen aynı anda düşen tek damla gözyaşıydı, cumaları da "friday special"dı...ama hepsi çok güzeldi..iyi ki varsın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...