Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

enter the matrix - soru..


Sam

Öne çıkan mesajlar

max payne 2 gelmeden şunu oynayayım demiştim, kısaca sorayım sizi meşgul etmeyeyim.. :)

ghost ile havaalanında bir odada sıkışıyoruz, helikopteri düşürmemiz gerek özel tim saldırıyor. nasıl düşürüyoruz helikopteri? mp5 ile düşmez ki koca alet, adamın biri minigun kullanıyor :rock: dağıtıyor, regen de olunmuyor nedense anlamadım..

bu arada oyun hakkında kısaca yorumumu da yazayım, dövüş, hareketler filan çok hoş, yıllardır hayal ediyordum matrix'teki sahneleri canlandırbileceğim bir oyunu ama bir hayli bug'lı ve rafine edilmemiş bir oyun maalesef. (bazı animasyonlar berbat, mesela koşarken filan, kaç yıllık oni bundan iyiydi) dağ fare doğurmuş gibi olmuş neredeyse..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bir oyun değil o kadar,benide orda baymıştı oyun günlerce geçememiştim,yukardan giren özel timlere mp5'ini harcama,focusuda helikoptere sakla focuslamadan tekme tokatla öldür,sonra helikopterin sana ateş etmediği yada seni vuramıyacağından %100 eminken çıkıp ateş et helikoptere,auto aimim menzilinden çıkınca camın yanında gidip helikoptere fps moduna girip ateş et,çok zor ama oluyo[hline]tık!
Infernal_Reborn
, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mp5'den daha ağır bir silah yok ki, cs oynamıyoruz ki burada silah seçeyim.. :-p ne easy ne hard, hep normal oynarım çünkü ille böyle bir yer gelir kıl eder insanı..

eee o halde ben niobe ile devam edeyim, bir şarjör sıktım da çizik felan olmadı neredeyse, bayar bu. ben hokus pokus tadında bir tavsiye bekliyordum.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oraya geldigimde benim yanimda granade'ler vardı rahat gecmistim.5 parti adam indi helikopterden.Eğer granade varsa direk indiklerinde altlarina at hepsi inecek.Helikoptere ates ederkende hep focus mod'da ol, böylece daha az ıskalarsın.Deneye deneye geçiliyor.Ben şu üç yere bomba atma yerinde kafayı sıyırmıştım, sans eseri gecmistim orayı :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...