LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 beyler bende oynamak istiyorum eğer kadroya alacaksanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yer olursa öncelikle sixoms gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 o zaman abi başkasını bulun madem rezerve bi dahakine inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Adamlar Olayı Kabile Maçına Çevirmişler... "Bizim Adamlar Var Zaten...Foruma Yazalım Takılalım Gelmek İsteyenleri Alamayalım"...Denmiş Resmen...Hani Geçen Maçlar Falan Deniyordu 2-3 Seneden Sonra Yapılan Tekmaçta Ben Vardım Ve Şimdi Gelen Kişilerden Çoğu Kişinin İsmini Bile Görmedim...Onun Dışında Bir Maç Daha Ayarlama Konusunu Zaten Ortaya Çıkaranda Bendim...Hani Madem Bi Olay Yapıosunuz Kendi Aranızda Bari Foruma Yazmayın Dime...Hoş Benim 15İnde İşim Çıktı Gerçide Neyse(Ki 15ide Benim Söylediğim Bi Tarih.) Bi Dahakine Topik Açarken Yazarsınız "Rezerve Halı Saha Maçı Biz Oynıcaz Boşuna Bakmayın" Diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 neyse açıklama yazsak da yazmasak da tepki nasılsa aynı değişmiyor... şimdi eski maç başlıklarını bulmaya da kasamadım, bulursam link koyarım bakarsınız nasılmış nasıl değilmiş diye önceden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 herkes pek bi alingan olmus, pek bi carebear olmus bu ne boyle. bu topic zaten eskiler maci olucak diye acilmamisti zaten, ben ilk baktigimda kimseyi tanimiyodum. sonra bi tas attim "hoaa ben de geliyorum ulan eskileri toplayin, ozledim" diye olay bizim ilk maclara dondu. ayrica ne demek rezerve mac yapicaksak topic acmayalim? afedersin de sana mi sorucaktik? biz ilk maci ne zaman yapmistik, 4-5 yil falan oldu kafadan sanirim. pepelek zamaniydi yanlis hatirlamiyosam. KAL'lılar disinda cok az kisi birbirini taniyodu. liseliydik o zaman cogumuz. simdi hepimiz uni mezunu olduk. su kadroda yazanlarin cogu da birbirini tanimiyodu. biz oyle her hafta mac yapmiyoruz arkadaslar, en son macimizi da 1yili askin bir sure once yaptik. o yuzden eskiler boyle bir bir mantar gibi firlayinca heyecanlandi herkes. cogumuzun msni, telefonu da degistigi icin ulasamiyoruz birbirimize. topic acip, olala eskiler diye heyecanlanmamiz da bu yuzdendir. yani kimse bos yere alinganlik etmesin, zira tukenc (cavanagh), hic de oyle top benim topum istedigimi oynatirim tarzinda bi adam degildir. o yuzden oyle istemiyorsaniz gelmem, madem eskisiniz niye topic aciyosunuz gibi serzenislerde bulunmaniza gercekten gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bişey yazmıycaktım bu konuya ama taş gelmiş. Şimdi efendim öncelik eskiden maçlara gelenlere verilecek demek başka bişey, adam eksik, adam yok diyip, burdkaileri görmemek başka bşiey. Bunun tek anlamı siz adam değilsiniz demektir, hakaret olarak alıyorum ben. Siz aramızda maç yapıcaz dediniz de ben höyt yapamzsınız mı dedim, biz bize yapıyoruz efendim diyin, eyw. Hakarete uğradım, en az sizin kadar medeni olduğum sürece serzenişte bulunurum, size danışma gereği de duymam sn. Bathory. Çok alıngan olmuşunuz lafını kaba bulduğumu belirteyim Konu başlığıyla ve tarzıyla ilgili tavsiye kabul etmiyorsunuz, insanların tepkileri ile ilgili tavsiye vermeyin öyleyse, şayet rahatsız olmadıysanız tabi. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:47 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:49 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:54 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan bendim ve öncelikle eskilerden 12 kişi çıkmayacağını düşündüğümüz için bu konu açıldı. Sonra baktık eskilerin hepsi geliriz dedi o zaman dedik böyle olsun ki konunun gidişatından belli edilmiş böyle olacağı. Ha zamanında çıkmadı mı sizin gibi maç yapmak isteyenler? Çıktı. Onlarda konu açtılar hatta konu adına alternatif paticik halısaha maçı gibi birşey yazmışlardı. Toplandılar ve oynadılar yanlış hatırlamıyorsam. Varın siz de açın bir konu, halı saha maçı yapıcaz diyin, eskilerin maçlarında yer bulamıyoruz diyin, çıkıp oynayın. Hatta adamınız eksik kalırsa eskilerden de size katılmak isteyen çıkabilir kabul ederseniz. Bu kadar sitemkar olmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 c.tesi için saha 4-5 boşmuş diğer saatler abonelere aitmiş,zaten havalar da soğumaya başladı 4-5 alıp yapalımmı maçı hem maç çıkışı dota-winning vs. için zaman da olur bol bol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: cogumuzun msni, telefonu da degistigi icin ulasamiyoruz birbirimize. harbiden ya. o zaman bu vesile ile: [spo]msn adresim: tunaozuak[AT]yahoo.com[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 at derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 hep ayni hikaye hep ayni hikaye. mactan sonra winning diyosunuz, sonumuz kokoreccide bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 holy sahayı aldım de nolur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Sahayı aldım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 rövanş maçına hazırlıyorum sol ayağımı, sakatlık geçmese de iğneyle oynicam, golleri dizicem, bathory yi yiyecem, maç sonrası kokosuna winning oynicam, kokoyu yiyecem, üstüne de çeyrek midyeyle ayran.. ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 saha hangi saha şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 moda 4-5 olması lazım dimi holy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 iyi iyi diğer maça babacum-fizban da hazır geliyolar jankisi de dürteriz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bi süredir bakamıyodum da buralar hep böyle gerilmiş. sakin yahu topumuzu oynayalım maksat. şimdi şu saha noldu, alındıysa neresi, saati ne olcak? edit: şu yukardaki moda 4-5i görmemişim. e madem bi de teyit ediverin [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 18:50 tarihinde, Kaspar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 fizban gelmesin pls. hava toplarında cok etkili oluyorum cocugun yanında. üzülüyor sonra. yani nerdeyse çömelerek kafa topu alıcam adamdan (= saka bi yana, fizbozcum sakatlıgın varsa gel yine de maca. cıkısta winningdir, kokodur atarız yine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 oynamasaniz bile gelin agalar, gorusmus oluruz. btw fizban dogumgunun kutlu olsun aga. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 20:03 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Moda 4-5 Cumartesi günü bekliyolar bizi. Çıkışta winning, dota olsun. Koko tercih sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Dota koko yaparız her türlü, winning bilmiyorum yenilirsem kızarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 aha suraya yazıyorum. winningde rakibim yok -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 genc.. sen daha kucuktun ,biz ebeveynlerinle winning 4 oynardik..guzel gunlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar