Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes sorunsalı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
direk beyne bağlı sinirleri uyuşturup sarsıyor anladıgım kadarıyla. sarhoşluk degılde tansiyon düşmesiymiş. aspirin çiğnersende ölürsün mesela. o tarz bişey.
Mesaj tarihi:
Aspirin değilde aparanax forte gibi üst düzey cabuk etkilesime giren ağrı kesicilerin cignenmesi kötü sonuçlar doğurabiliyor , ağızdan cok cabuk nüfuz ediyor, dil altı haplari misali.
Mesaj tarihi:
said:
Pyro
üye § 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:23 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

mariachi içeceğine sprite iç oğulcan,cidden.ayrıyetten miller ile efesi kıyaslayanlarada allah akıl versin demek istiyorum.

ahahudfsahf alem adamsın ya, allah ta seni güldürsün :)
Mesaj tarihi:
mariachi baharatlı gibi ben sevemedim.Tuborgun yeni fıçı birası bu aralar gözdem bence deneyin.hatta gaztelerde reklamı var aktın ambalaj ödüllü olan.sırf kapagını açarken duydugunuz ses için bile alabilirsiniz (=
Mesaj tarihi:
Yok Apranax türevleriyle daha cok beyin kanaması gecirime riski var bayılmaktan ziyade , rakıdan bahsettim zaten, herhangibir zararını gormedım hatta hayırlı oldu rakı içmiyorum uzun zamandır.
Mesaj tarihi:
daverc açıkcası rakıdan vazgeçmek istemem.
niye iyi oldu diyosun ya, var mı rakı gibisi

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 03:09 tarihinde, BoDrUmLu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Uğraşma ozaman böyle antika seylerle benim gibi, efendi gibi iç rakını ;)

Edit: Alkol sağlığa zararlıdır

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 03:11 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...