bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya. Hakan şu anda gs bu vasat futbolunda oynar. Sence bjk de ve fb deki bu futbol da oynayabilirmi hakan? gs iyi oynamaya başlasın hakan da yavaş yavaş söner. Kabullenin abi adam bitmiş. Maradona zannediyorsunuz adamı. Bülent ve Ergün onlar zaten iyi oyuncular hepsi kalite adam standart futbolcular ne yukarı ne aşşağıya gidiyorlar.Sağlam oynuyorlar. Ama hakan bitti artık burası kesin. Bilmiyorum toparlarmı ama bence gs daki bağı olmasaydı gs nin çok yanlış bir transferi olurdu.[hline]bla bla bla ...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bjk'de hala ahmet dursun'u falan oynatıyorlar, fener'dede serhat gibi çok istikrarsız bir futbolcuyu oynatıyorlar eh bence hakan oynayabilir bunların oynadıkları kadar[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 zaten bizim de değimiz Hakan nın o kadar oynaması. Ahmet 3 maçta 15dk giriyorsa Hakan da 2 maçta 15dk girsin :)[hline]bla bla bla ...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hakan gol atabiliyor tabii bide ahmet te iyi smaçör olur ama yanlış spor dalını seçmiş neyse hakan şükür bu sene ligte en çok gol atanlar sıralamasında her şekilde ilk 5 e girer, buda en azından galatasaray'a yettiğinin göstergesidir[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 şu oyunla gs ye yeter ama gs iyi oynadığında yetermi bilmem? Ayrıca hakan milli takıma hiç ama hiç yetmez ![hline]bla bla bla ...
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 serhat'ı oynatsa sabandan kat kat ıyı ısler yapacagı bellı. Su an serhat cok ıyı.
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hocigt lol sana.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bi lol ba benden.... (hepinize)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 serhat bence de çok iyi niye gülüyorsunuz ki adama. hem geçen senelerde yaptığı çirkefliklerden de eser yok.
regulus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 abi serhat iyi de adam Hakan'dan kat kat iyi demiş ona gülüyolar.[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 serhat ile hakan ı mı karşılaştırıyosunuz? buna LoL işte.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 kat kat iyi işler yapacağı demiş. fenerde serhatın yaptığı işler hakanın gsde yaptığı işlerden daha fazla bence. kat kat iyi bir oyuncu değil ama daha çok iş yapıyor doğruya doğru ha hakanla serhat alakasız sonuçta. serhat sağda oynuyor ama son haftalarda yaptığı iş hangisinin fazla derseniz serhat derim
Apache Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Hocigt, 19 October 2003 15:16 tarihinde demiş ki: serhat'ı oynatsa sabandan kat kat ıyı ısler yapacagı bellı. Su an serhat cok ıyı. lol
Öne çıkan mesajlar