Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STADYUMDA

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

Bursaspor - Beşiktaş maçı Amarallı zamanlar yani; Pancu bağlamıştı bir tane, sevincini paylaşmak için bizlere doğru koşmuştu çılgına dönmüştüm Gooooooll !!!...

Edit: eee ne var bunda denmesin diye söylüyorum birbirimizi sarsarak gooooaaaeeellll diye haykırmıştık bu yüzden..

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 02:23 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

GS- Gençlerbirliği, hagi ortasahadan gol atmıştı, arkadan bi karambol oldu, kapalıdan aşağı uçuyordum azdaha,

GS - Borussia dortmund, sabah 9 da bilet sırasına girip 21:45 te maçı izlemiştim, sıkıntıdan delirmiştim maç saatine kadar..

BJK - GS , taffarel in noumanın kafa atmasıyla sakatlandığı maçtı, GS lılere 500 kişilik kafeste ağırlamışlardı, 2 tane bize doğru dönük kolondan, ''beşikteş sen bizim herşeyimizsin'' diye bir bant kayıdını maç başlayana kadar 10000 defa dinletmişlerdi, maç sonundada ilk BJK taraftarını dışarı çıkarıp, stadın elektiriklerini kesip 45 dakka içerde karanlıkta bırakmışlardı, çıkıştada zorla otobüse bindirip mecidiyeköye kadar götürmüşlerdi... polise; ben karşıya gidicem bırak mecidiyeköyde ne işim var ? şurdan iskeleden vapura binecem dedim diye joplamıştı bide adam küfür ederek..
Sosyal ağlarda paylaş

bs-bjk macinda bjk tarafindaydim.04 sezonu sanirim şu 5 kirmizi kart sonrasi ilk puani o macta almistik.yanlis hatirlamiyorsam.

ilk yariyi cok bayik bi sekilde izledik.sonra 2. yari carsi bi geldi.. off diim cildir kudur manyaga don.mesaleler patlasin hep beraber.. 11111! 222!! 333!! Beşiktaş...

edit:böyle devrik cumlemi olur arkadas..

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 10:55 tarihinde, MyDyingBride tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahce 6-0 Galatasaray maçında Galatasaray taraftarları maç başlarken sahadan çıkarılmıştı. hatta Tezahuratlarıda şuydu

6 kasımda girdik kol kola yürüyoruz omuz omuza yasak kuralmış cimbom dinlemez kadıköye gitmemiz engellenemez.

Benim unutamadığım maç Fenerbahce 4-3 Antep

1-0 2-0 3-0 ardarda gol yedik Şampiyon olamayacağımız için değil Sahamızda tek bir puan kaybımız yoktu rekora koşuyorduk onu kaybedicez die üzülmüştüm.

3-1 oldu Şeref golümüz dedik
3-2 oldu Acaba dedik
3-3 oldu Sewindik coştuk
4-3 oldu Tanımadığım bütün adamlara sarılıyordum..

İlk gittiğim maç Fenerbahce - Samsunspor du 1-0 yenmiştik Bülent Uygun atmıştı golü o maçı unutmam

Fenerbahce 1-0 Parma Moldovan atmıştı onu unutmam

Galatasaray - Villareal maçına gitmiştim Olimpiyat stadında 2-2 bitmişti ..

Galatasaray 0-4 Fenerbahçe Alisamiyendeydi maç.. Galatasaray Tribünde oturuyordum 14-15 yaşında flndım.. Boliç 4. golü attığında kafamı eğip eğilip gülmüştüm .. üzülüyor gibi yapıp
Sosyal ağlarda paylaş

GS- Çanakkale Dardanel

taa seneler önce gitmiştik. Eski FB'li kaleci Enginin sakatlıktan sonra gittiği takımdı Dardanel.
Cimbom'da izmir'e gelmiş gitmemek olmaz.

maça 5 dk geç girebildik izdiham yüzünden. biz tam girmek üzereydik ki gol oldu. göremedik golü. maç öyle bitti.

çok pis içimde kalmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...