Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 acip daraldım bi an, madem üyeyim neden yazmıyayım piskolojisiyle yazim gitsin dedim.hemde kişisel diye bir bölüm var. 2007-2008 benim sıcış dönemim olacak sanırım 1.sabah 9 akşam 4 full okulda olmam gerekiyor pazartesi salı çarşamba perşembe cuma. 1 gün boş degil hatta haftasonları bile gitmem gerekebilir projeler için.okuldanda bölümdende nefret ediyorum , milletin üni hayatı güzel geçer ben kendimi bakkala gidiyormuş gibi hissediyorum.birsürü alttan dersim var, bazen bıraksammı okulu diye düşünüyorum fak egitim 2.ingilizce kursuna gitmem gerek hızlandırılmış.hafta içi 3-4 gün falan oda. okula yakın bir tane var kadıköyde 5-7 saatleri arası..okuldan cıkıp ona giderim diyorum. eve dönüşüm 8i bulur.ee gün bitti 3.sporu bıraktım istanbula gelince.istanbulda hiçbişey yapamıyorum.10-15kg fazlam var üstelik.spora zamanda kalmıyor bu sene, bünye meselesi rejimle kilo veremiyorum agırlık altına yatmam gerekiyor. 4.günde 4-5 saate cizim yapmam gerek 5.en az 1 sene içersinde portfalioyu toparlayıp coğaltıp web sitesinide açmam gerekiyor. 6.para kazanmam gerek 7.fiziksel olarakta yattara oldum mokoko oldum, hatta bu pazar mide kanaması tarzı bişey gecirdim. 8.20 yaşında saçlar gitti 9.eylülde 21 oluyorum 10. havalar o kadar sıcakki dışarı cıkmak haram hatta sigaramı bile yemeksepetine aldırdım gecen 11.şimdi bi işle ugraşıyorum illustrator cs ne pis programmış.ya güzelde benim kafam almıyor artık. 12.flashı unutmuşum tamamen onuda tekrardan pekiştirmem gerek 13.1-2 sene içerisinde istedigim işi adam gibi yapamazsamda gidip kıbrısta mafyaya katılmayı düşünüyorum tanıdıklarınız varsa pm plz 14.lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 15.kuzenim masadan düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ya daesu hazır konusu açılmışken kuzen muhabbeti ne ayak ya? ben kaçırdım bi konuda bunun geyiğini ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hey allaam ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ulan anlatsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 direk topici linkliycektim ama bulamıyorum silmişlermi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Oh bebek, bulun da öğrenelim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 gerizekalı angut şafak şahin yazıo lan altta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 deşifre etmesene soy adımı lem :( editle postunu [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:52 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 harbici deşifre oldun bap. anlat geyiği de gizli tutalım kimliğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 anlatılmazki o yaşanır valla. hakket nerde o topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 şafak geyik yaptı geyik öldü o değilde bu yemek sepetinde yimağları getirince Pos makinasıda getiriyorlarmı böyle kredi kartıyla ödüomusun hemencecik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aynen öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 seLamun aLeyküm din kardesim CcC C* liste talihsiz ama güzelmis ama daha baslamadan böyle, gözünde büyütür de ''aman sicislar.. '' dersen, hakkaten döte gelebilirsin. (ne sekilde olacagini bilemiyorum ama psikolojik olarak olacagi kesin.) bi kere, o listenin uzunlugu yetmezmis gibi, ''eyvah eyvah.. daha bu var.. daha su var, hepsini nasil yapacagim'' moduna girersen, daha cok gözünde büyütürsün herseyi. bunlari yazman, ne yapacagini bilmen acisindan iyi ama, önce ise birinden baslamak lazim. zamanla azaldikca, gözünde büyüttügün kadar olmadigini anlarsin. basladiktan sonra, kurdugun düzene göre de günlük plan/programina alisirsin zaten. dedigim gibi, bence bunlarin hepsi daha ise koyulmadigindan ötürü kaynaklanan, -artik heycandan midir yoksa stres ve korkudan midir bilinmez-, onlardan birinden kaynaklanan panik sendromu iste :P. ve son olarak, Allaha emanet oL C*. umarim bu zor seneyi güzel bir sekilde atlatirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 benim de senden aşağı kalır problemlerim yok, hatta neredeyse aynıları hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ccc güzinLLe abla. rahatlamadım ama olsun Play it once, Sam @sly: valla dünyada tek bu durumda ben varım "emo power i hate people" gibi anlaşılmasın yazdıklarım. sanada kolay gelsin. iyi biterse bu sene haber eyle : P [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 16:07 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 lan ben dertlerimi yazsam burdan senin kuzene yol olur. ama! bişşii diom mu ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kırk yılın başı bi konişim dedim, ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Hangi üniversitede okuyorsun (İllustrator-Kadıköy) dediğine göre Yeditepe heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 marmara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bu yoğunluk olduğuna göre sağlam dersten çaktın heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bu okul bitmez aga, okul bitse is vermezler, yeter ulaN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 iş verseler evermezler seni şükrü! beni de =( (bkz: mühendissin di mi) ak. yok yok kara günler bekliyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ben de yarim dönem patladim , çok sıkışcam bu sene ama olsun , hallederim diyorum . Allah bizi sly ve aquila gibi olmaktan kurtarmış , kdmn mhndsleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar