Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gül, Türkiye 'nin 11. Cumhurb...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne yazık ki 84 yıl önce kurduğumuz Cumhuriyet'e ait son değer de emperyalistlerin ve onların işbirlikçilerinin eline geçti. Bundan sonra parlamento içinde bir çözüm şansı ne yazık ki bulunmuyor. Cumhuriyet mitinglerinin acilen yeniden başlaması lazım, hem de daha güçlü ve bilinçli bir şekilde.
Mesaj tarihi:
asıl demokrasi şimdi başlıyor:

RTE:abdullahçığım yarın anayasayı değiştirip, şeriat kanunlarını koyuyoruz haberin olsun şimden

A.Gül:sen nasıl konşuyorsun sn. başbakan cumhurbaşkanınla?

RTE:cumhurbaşkanı yaptık bi yerin mi kalktı

A.Gül:olm kaydırırım ayaanı denk al ben koskoca cumhur-u ümmetim

filan gibi bi diyalog yaşanabilir :)
Mesaj tarihi:
O sırada ABD görevlisi olay mahaline gelir:

- Şişt! Didişmeyin bakalım aranızda! Hem cumhurbaşkanı hem başbakan oldunuz hala kavga ediyorsunuz. Bir an önce Doğu bölgenizi kukla devlete verin, kıbrıstan askerleri çekin, istanbulu bizans yapın vs. Sinirimi bozmayın yeminlen sizi delikten süpürürüm!

- Pardon beyim, emmen emrin olur!
Mesaj tarihi:
Yok ya bence girmez. Bu elemanlar bir yerden güvence almadan, Atatürk ilkelerine saldırmayı göze alamazdı. Bence bir yerden sağlama aldılar kendilerini. Kılavuzu karga olanın misali yuvarlanıp gideceğiz bu dönemde.
O değilde anayasayı, ilkeleri korucaz diye yemin etti çarpılmadı. We need attention!
DEV EDiT: Bu arada skyturk'teki elemanların seçim sırasında izleyici bölümünde otururken arkalarındaki insanların "Sonunda müslüman biri seçildi" dediğini anlattılar; göreniniz olmuştur....

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 18:25 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Seni tatmin etmeye uğraşmıyorum zaten. Daha fazla kastırıp konunun içine etme istersen. mi soru eki ayrı yazılır gibi ezik yorumlarla senle aynı seviyede savaşmamı mı istiyorsun?

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 18:36 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...