Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gül, Türkiye 'nin 11. Cumhurb...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni cumhurbaşkanımızı fıstık atarak kutluyorum

Gül gibi adam nesini beğenmiyorsunuz ki?

Fetullah da teşrif eder 3 vakte kadar. Tamam işte dah ne? Onun soyadı da Gülen. Hepimiz güleriz mutlu mutlu yaşarız işte. Yalnız bayanlarınki pek belli olmaz malum çarşaf altından anlaşılmıyoı yüz ifadesi, ama onlar ne ki dimi? Ne gerek var gülmelerine falan??

Neyse..

Geçmiş olsun!
Mesaj tarihi:
burokrasi ve yerel yoentimelr tek bir partiye
yasama tek bir partiye
yurutme tek partiye
yargi tek partiye

yani demokrasielrde gerekli olan gucler ayriligi diye bisey yok artik

saltanat var yani artik secimle padisah seciyoruz

demorkasi cigirtkanalri bunu gormuyor ama
cunki demorkasi freedom fighterzz diye takilmalarina ragmen sadece AKP fanatizanilar
Mesaj tarihi:
olayları eleştirirken olgunluktan sapıp çocukluğa vurmadan eleştirirseniz biz de hislerimizi ifade etmek için msj atmak zorunda kalmasak bizim de sesimiz olsa eleştirenler.

Kötü olduğuna inanıyorum bu sonucun, fakat öle yada böle cumhurbaşkanım değil desek de, dışarıda bizi temsil edecek olan insan budur bu olacaktır. Değişmeyecek.

(Absolut msjım senden sonra gelmiş seni bu grubun içine almadığımı anlamışsındır ama yine de belirteyim anlamayan olursa diye)

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 16:37 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Laik duzeni degistirecegiz demek got ister cunku.Apogul'de de yok o.Tayyibi bile siksan cikmaz. Ikiyuzlu olduklarini bilsemde
demokrasi , laiklik savunuculariyiz gibi konusmalar yapiyor olmalarini gormek cok gulduruyor beni.Galatasaraylilarin en buyuk fenerbahce demesi gibi koyuyordur.(yada tam tersi)
Mesaj tarihi:
Halk bu adamları getirerek saçmaladı. Bırakın da biz saçmalayalım. Zaten o kadar komik şeyler oluyor, o koltuğa hiç yakışmayan bir adam o kadar komik bir şekilde cumhurbaşkanı oluyor ki ne saçmalayacağını şaşırıyor insan.
  • Yeni Oluştur...