Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl 9 gb 1024 ler

Masticore

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Az önce evde ağustos ayı faturasını gördüm (bugun gelmiş) 49 ytl yerine 61,25ytl yazıyor .
Faturanın üstünde de 1024/256k Limitli yazmışlar tarifeme . Şerefsizler nasıl böyle birşey yapar. 1024/9gb lar sınırsıza otomatik olarak geçmedimi ? Geçmediyse benim tarifem ne ? Böyle saçma bir olay görmedim . TTnet i arıyorum sürekli meşgul çıkıyor.

[ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 18:03 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

***Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret+kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.

Yani 1024 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.
Sosyal ağlarda paylaş

9gb limitli limitsiz olduya sorun o zaten PrudenT.

Truwan dediğini tam anlayamadım temmuz ayında kotayı aştıysan (hatırlamıyorum limitsiz tarife agustostamı temmuzdamı geldi) o aştığın kota ağustos'amı yansıtıyorlar diyorsun ?

Sabahtan beri arıyorum ist/telekomu 4440375 telesekreter cıkmadan direk meşgul veriyor 0_o
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle , ben haziranda kotayı aşmamıştım fazla fatura geldi die aradım ettim telefondan fatura ile ilgili yardımcı olamıolarmış...Başvurdugum telekom şubesine gittim güç bela bir yetkiliye ulaştığımda dediki faturalarda kota aşımı bir önceki ayın olur hep dedi hakkaten de yazan kota aşımını bir ay öncesinde yapmıştım ben.
Sanırım sende de olan o , ne kadar kota aşılmış ona bak bir de temmuzdaki dlne bak adsl kota sitesinden bi bak bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...