Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bir arkadaşım içime kurt düşürdü şimdi . 9 gb kotalılar sınırsız 1024 oldular ya. Arkadaşımda sen gidip başvurmadıysan tarifen 9 gb kotalı olarak kalmıştır dedi. Tüm 1024 9 gb ları Otomatik geçirmedilermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 otomatik geçtiler rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 öyle bişey varsa bana rahat 400milyon fatura gelir. Ama otomatik geçtik merak etme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 oto pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 oh sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 relax plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hala rahat 400 milyon gelir gibi geyikler yapan varmıydı yaw? koca koca yazıyor her yerde kotayı aştığınız zaman max şu kadar ödersiniz diye. lol yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ne kadar öderiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 şu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Kotayı geçtiğinde, 1024 sınırsız ücreti + %25 ödüyorsun maksimum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 lksdflksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 o arkadastan kurtul hayatın daha raat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Az önce evde ağustos ayı faturasını gördüm (bugun gelmiş) 49 ytl yerine 61,25ytl yazıyor . Faturanın üstünde de 1024/256k Limitli yazmışlar tarifeme . Şerefsizler nasıl böyle birşey yapar. 1024/9gb lar sınırsıza otomatik olarak geçmedimi ? Geçmediyse benim tarifem ne ? Böyle saçma bir olay görmedim . TTnet i arıyorum sürekli meşgul çıkıyor. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 18:03 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Limiti aşan mb miktarı falan var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 agustos ayında temmuzda aştığın kadarını ödiyor olabilirsin aynısı başıma haziranda geldi benim bi onu sor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ben de 4gb limiit. şimdi bi baktım 7 gb olmuş download off ne kadar gelecek 70ytl falan mı? sınırsıza geçmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ***Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret+kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez. Yani 1024 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hmm danke schön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 9gb limitli limitsiz olduya sorun o zaten PrudenT. Truwan dediğini tam anlayamadım temmuz ayında kotayı aştıysan (hatırlamıyorum limitsiz tarife agustostamı temmuzdamı geldi) o aştığın kota ağustos'amı yansıtıyorlar diyorsun ? Sabahtan beri arıyorum ist/telekomu 4440375 telesekreter cıkmadan direk meşgul veriyor 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 aynen öyle , ben haziranda kotayı aşmamıştım fazla fatura geldi die aradım ettim telefondan fatura ile ilgili yardımcı olamıolarmış...Başvurdugum telekom şubesine gittim güç bela bir yetkiliye ulaştığımda dediki faturalarda kota aşımı bir önceki ayın olur hep dedi hakkaten de yazan kota aşımını bir ay öncesinde yapmıştım ben. Sanırım sende de olan o , ne kadar kota aşılmış ona bak bir de temmuzdaki dlne bak adsl kota sitesinden bi bak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Yani bundan sonra öyle bir fatura gelmez öylemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 sen telefonda sor şu an limitsiz mi netim die ben sordum ve bir daha gelmedi. kendi kendine geçmişti benim de tarife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar