bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 senin omsundada ağlayabilirim salya sümmük! bu kızlar hepsi böyle hepsiii gelmediğğğğğğ gelmediğğğğğğğ :( harika tatile gelmediğğğğğğğğ ühühüühhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: Aplllllllllaaaaa bu kızlar nie böyle bağğğ :( o kızlar öyle filan diil, siz şöylesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *dimple ını kafasına dikerken sarhoşluğun etkisiyle kafasını masaya çarpar ve bayılıp kalır...kafasından kan süzülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 biram var biram. sabaha kadar yeter valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 off kimse "böööle" diil ne kızlar ne erkekler.. karşılklı birbirimizi anlayamıoruz okdr.. merk etmee düzelirrr... *birden lex i farkederrr* lex!! lex dostummm.!!! *lexi alıp taksiye bindirir gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ayol garson bile kalmadı, nebçim tesis burası... aloo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 buranın garsonlarının da kafası güzel. olur öyle. düşer kalkar getirirler merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 o deilde yalnız 5 shot tekila 3 bira galiba a.sçtı :( önümü göremioom zar zor yasıom [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 20:02 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 koca buzlu bi duble viski istiyorum. *havadan önüne düşer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Yettim yetttim. Tek garson olmuyo bu işler. Patron gelsede 1 garson daha bulsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben yardım edeyim dicem de, birazdan alkole başlayacam üstadım. malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Acımdan sustu yağmur gözyaşlarımla Aldı da hüzünler yandı gözlerim Dursan da ne farkeder gönlüm sel oldu Taştı da kederler öldü gözlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 rakı verin, rakı istirem. deniyecem. *ağzının suyu akarak içeri girer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ha şöle : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 kmse yok galipa polly bacı ben kendime dolduruorum sana da doldurimm *4 bardak kapar ikişer su bi duble bi tek koyar buzlardı atar tek i ve suyun birini polly e uzatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 doldur bacım. *cebinden iki palamut çıkarıp masaya vurur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ne suyu be? şalgam şalgam. ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bana bira pls lan rahatsız laraken şalgam kafalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 du içtiğim birayı kafana gönderem ben madem. bira istiyon di mi? al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 oh ne güzel icin icin nasıl olsa yarın sabah 7 de kalkacak tek benim burda:( benim icinde icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 blackchaos al bakalım ama fazla içme dostum kötü görünüosun.. *birayı uzatır* [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 22:14 tarihinde, N-c tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 haftasonu bize katıl, kardeşlik seni bekliyor. *aydınlık bi ışık efektiyle elini uzatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 haftasonu olabilir aslında ama rockn coke var secim yapamıyorum ordamı icsem yoksa burdamı ehueh bi dakka benim biletim yokki:( *aglar* [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 22:17 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 isabet olmuş işte bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *hayalkırıklığına uğrar ve yüzü ayna gibi ikiye ayrılır* ohaeyn bu rockncoke'çu, alem yapıcak haftasonu. burda iki dublenin lafını yapıyo bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar