Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Hey barmen 10 tane votka shot dizermisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hey lex dostum çakalım bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Personel eksiğinden dolayı işler biraz aksıyo bu. Depoya bakıyodum duymadım. Hemen geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *Dizilmiş votkaları arka arkaya shotlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 lex birini de bana bıraksaydın keşke.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ŞEFFFİMM Bİ MÜZÜÜÜK AÇ BAAAAAĞĞĞĞ *HİYK!* 2 bi bi bi raa daaa getiirr şook işşemm şookk ulenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hey barmen bana bir bira yanımdaki fıstığa bir tekila çevresine göz kırpıştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 barmen ne kadar hanzo bir adamsın insene bardan aşşağı düşcen şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 huzauzauuhzahua tekila bana dmi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 fıstığa bi tekila daha kızmaya başladı... [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 18:28 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 lex ortamı bozma ica edicem cnm hatrım için kaldrrmısın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 teşkkrler lex:) ehehe mischa sının babası :D [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 18:30 tarihinde, N-c tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bşi değül canem unutma kedi almaya gidicez meyhane çıkışı :D [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 18:31 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ok ama bu gün mü çarşamba mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 çarşamba giderüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: ŞEFFFİMM Bİ MÜZÜÜÜK AÇ BAAAAAĞĞĞĞ *HİYK!* 2 bi bi bi raa daaa getiirr şook işşemm şookk ulenn Yavaş iç yavaş. Xaty açtı ya müziği. Sen duymuyon. *Masanın üstüne bir bira bırakır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: barmen ne kadar hanzo bir adamsın insene bardan aşşağı düşcen şimdi O barmen değil kafayı bulmuş bir müşteri. Ortamı bozuyor hanzo. *Hanzo yu kulağında yakayıp, dışarı atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Buyrun bira ve tekilanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ikinciyi rica edicem ama bu sefer burbon olmasın, daha fanfin bişe yoxa jb iyidir. 4 buz. mersi. *bahşiş de verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 teşkkrler arma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *4 buz ve jb servisini yapar, bahşiş için teşekkür eder. Henüz tek garson olduğu için tip box a atmaz. Cebine indirir :)* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 moralim bozuldu be lex.. gel vuralım *kendinnkini diker aazında limonla bakakalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 off çok efkarlıyım bana ordan bi şişe dimple ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *ema aplanın omzunda salya sümük ağlamak için hareket eder* *masaya yanaşır* *viskiden fırtlar* *burnunu ve içini çeker* Aplllllllllaaaaa bu kızlar nie böyle bağğğ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 oofffhh kime diosun bimiorum ama ben geldim hemen dert dinlemeyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar