N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hzauzauhahuahu koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Haydin yaa meyhane boş. Patron nerdesin? Toptancı geldi kaç kasa bira bırakayım dedi. Patron yok ama sen 10 kasa bırak dedim. Depoya indirdim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hah arma, abi ne zamndır bekliyorum kapıya kilit vurmuş çıkmışsınız. dün gece fazla kaçırdınız, ayılamadınız heralde dedim. dün dediğim ara kabloyu getirdim. bilgisayar üst kattaydı di mi? hoparlörlerin yeri aynı kalacaksa başlıyım ben kabloyu ayarlamaya, bu gece şarkılar da eşlik eder bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ben içerde bira diziyodum yaa. Depodaydım. Tüh keşke kapıyı açık bıraksaydım. Evet pc üstte sen başla hemen istersen birazdan kalabalık olur buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hoparlörlerden birinin yerini değiştirdim biraz, daha iyi oldu şimdi ses düzeni. kendi harddiskimden de bi kaç şarkı attım bilgisayara, olmayan istekleri netten çekeriz artık. süper oldu ses sistemi :) ben şu köşeye oturup dinleniyim biraz, bana soğuk bişiler getirebilcek misin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ellerin dert görmesin. Süper olmuş valla ses düzeni. Bira da buz gibi buyur. Afiyet olsun. Bendensin. Ses düzeni için teşekkür. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:29 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Bugün de gelen giden yok ya, müzik falan da olunca daha bi cıvıl cıvıl, şen şakrak olur demiştim de hafta ortası olduğundan galiba :( sağol bira için, kendime geldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Afiyet olsun. Evet işler kesat bugün. Patronda yok ortada :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 *ağlayarak içeri girer bi 35 lik ver abi bide meze hazırlarsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Meze olarak haydari yolluyorum. Yeterli mi başka birşeyde hazırlatayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Dur yaa. Bi dakka biye ağlıyon ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 oo nc hoş geldin.. hayırdır? moralin bozuk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hoşbullk yaffss.. bozuk bozuk sorma.. malum bgn doum gnm.. ama sevgli pati insanları hariç kmse benle ilgilenmedi iki kıçıkırık*afedersin* msj attılar.. btn gün mal gbi oturdum hala oturuorum.. içime oturdu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 haydari iidr yeterli canm saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 *servisler yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hadi ya :( gerçekten kötü olmuş, ama bak pati'ler burda.. arma pasta nerden buluruz bu saatte? kendi aramızda ufak bi doğum günü partisi yapalım, doğum günü insanı hazır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 gelin masamda bana eşlik edin.. 2. yi diktim ztn 5 e kdr yolum var muhbbet gzl olursa 35 i bitirr kaçarım [spo] [/spo] [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 00:00 tarihinde, N-c tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 neyse kmse uuramıo buralara bende kaçim barii.. pasta da kalsın gelen olursa buyursun alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 mutlu yıllar sanaa.. mutlu yıllar sanaa.. :S hediye almaya çıkmıştım, nc nereye gitti?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 tankla meyhaneyi ezer gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *espriye güler* bu gn erken mi açsak? kimse var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 aa hoş geldin. ben varım ya, bütünleştim burayla zaten. müzik açayım diye yukarı çıkmıştım. ev çok sıcak yapcak bişi yok.. burda oturup belki gelen gider olur diye bekliyorum. sabah dolanıyım diye biraz çıkmıştım, sonra geldim ön taraftaki bayrakları astım. sol taraftaki biraz küçük kaldı diğerine göre ama anca öyle bulabildim, güzel duruyorlar yine de :) geldiğimden beri gelen geçeni seyrediyorum :) ne insanlar var şu dünyada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yıh yıh yıh bende bgn meyhaneye çiçek getirdim.. masalara koyarız türk filmi havası olur die:) şunları koycak bşiler bulim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 vazo falan var mı bilmiorm da ince belli rakı bardakları vardı, dün arma temizleyip şu alt tarafa diziodu. onlara koysak bişi demezler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Platik şişe getirin bana bir tane vazo yapalım.Uğraşmayın bardakla çanakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar