Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Meyhanesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haydin yaa meyhane boş. Patron nerdesin? Toptancı geldi kaç kasa bira bırakayım dedi. Patron yok ama sen 10 kasa bırak dedim. Depoya indirdim abi.
Mesaj tarihi:
hah arma, abi ne zamndır bekliyorum kapıya kilit vurmuş çıkmışsınız. dün gece fazla kaçırdınız, ayılamadınız heralde dedim. dün dediğim ara kabloyu getirdim. bilgisayar üst kattaydı di mi? hoparlörlerin yeri aynı kalacaksa başlıyım ben kabloyu ayarlamaya, bu gece şarkılar da eşlik eder bize
Mesaj tarihi:
Ben içerde bira diziyodum yaa. Depodaydım. Tüh keşke kapıyı açık bıraksaydım.
Evet pc üstte sen başla hemen istersen birazdan kalabalık olur buralar.
Mesaj tarihi:
hoparlörlerden birinin yerini değiştirdim biraz, daha iyi oldu şimdi ses düzeni. kendi harddiskimden de bi kaç şarkı attım bilgisayara, olmayan istekleri netten çekeriz artık. süper oldu ses sistemi :) ben şu köşeye oturup dinleniyim biraz, bana soğuk bişiler getirebilcek misin bi zahmet.
Mesaj tarihi:
Ellerin dert görmesin. Süper olmuş valla ses düzeni. Bira da buz gibi buyur. Afiyet olsun. Bendensin. Ses düzeni için teşekkür.

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:29 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bugün de gelen giden yok ya, müzik falan da olunca daha bi cıvıl cıvıl, şen şakrak olur demiştim de hafta ortası olduğundan galiba :(

sağol bira için, kendime geldim..
Mesaj tarihi:
hoşbullk yaffss.. bozuk bozuk sorma.. malum bgn doum gnm.. ama sevgli pati insanları hariç kmse benle ilgilenmedi iki kıçıkırık*afedersin* msj attılar.. btn gün mal gbi oturdum hala oturuorum.. içime oturdu be
Mesaj tarihi:
hadi ya :( gerçekten kötü olmuş, ama bak pati'ler burda..

arma pasta nerden buluruz bu saatte? kendi aramızda ufak bi doğum günü partisi yapalım, doğum günü insanı hazır :)
Mesaj tarihi:

gelin masamda bana eşlik edin.. 2. yi diktim ztn 5 e kdr yolum var muhbbet gzl olursa 35 i bitirr kaçarım

[spo] [/spo]

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 00:00 tarihinde, N-c tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
aa hoş geldin. ben varım ya, bütünleştim burayla zaten. müzik açayım diye yukarı çıkmıştım. ev çok sıcak yapcak bişi yok.. burda oturup belki gelen gider olur diye bekliyorum. sabah dolanıyım diye biraz çıkmıştım, sonra geldim ön taraftaki bayrakları astım. sol taraftaki biraz küçük kaldı diğerine göre ama anca öyle bulabildim, güzel duruyorlar yine de :)

geldiğimden beri gelen geçeni seyrediyorum :) ne insanlar var şu dünyada..
  • Yeni Oluştur...