dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sevgili pati yöneticileri, bu meyhaneyi yönetmeye, çekip çevirmeye talibim. Gerekenleri yaparım. temizlik, tadilat, onarım ve bakım gibi. ayrıca servisleri ve siparişleri de takip ederim. İhale açılsın girmek istiyorum! Mutlu Güpegündüz,(24) serbest girişimci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Nasıl bir yönetim uygulayacaksın? Hedeflerin neler? Şuanki yönetimden memnun değiliz zaten. Şahsen ben şikayetçiyim de açtılar, bırakıp gittiler.. Önerilerin güzelse el koy derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ehehe olm bi gıpraşmayın ya, bilgisyar sapıttı 1 ayda ikinci formatımı attım ilgilenmiyom. dasaa istiyosan hisselerden pay verek girişimci ruhun ziyan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 abicim nerdesin ya, maliyeciler 2 gündür seni soruyo.. ruhsatlara evraklara falan mı bakcaklarmış napcaklarmış. ilk geldiler yok dedik, ertesi gün geldiler yine yok diyince adamlar kıllandılar galiba biraz, yarın yine uğrarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 offhhh kim ilgilencekse ona verin isyan ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Valla ben boşa gelip gitmekten sıkıldım. 2-3 müşteri dışında kimse olmuyo. İş ilanıda astım ama soran yok başvuru yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 arkadaş içki lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 *kadehini kaldirir ve etrafa bakarak* cana, cama, burda olmayanlara ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 evde bira yok absolut varmış nasıl içilir bu ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Absolut 'a sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 koy buzunu vodkanı üstüne de enerci çak mis hem kolay hem ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 soğutucu var mı burda?:? aahhaaa... sadece şakaydı [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 22:16 tarihinde, urmesque tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 o deil de bu haftasonu içki nasıl içilir öğrenilecek, öğretilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kime nie?? banaysa biliom zaten gecen haftasonu cin kokteyl yapıodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sen git ablan varsa o gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 *büyük olmak matah deil* der ve kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 şişeleri dizer fotoğrafını çeker paticiğe koyarsınız ben de sizi maden suyu şişelerinin fotoğrafı ile bloklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ayrıca %20 alkollü küp vişne şarabı süfermiş. yarım şişe içince bi hoş olmaya başlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bitaaaneeesinndeeeen bitaneeeesineeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Yine başlamışsın şarkılara mydyingbride :D Bugün kadehleri atmıo musun? *Rakı bardaklarını alır ve terasa doğru merdivenleri tırmanmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ya o gun o sarkiyi cok caldilar beynime ruhuma islemisti eheh bugun relaxis.. muzik bile dinlemiorum sörf yapiorum bol bol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Senarious usta? Nerdesin baba ya , içmeden sarhoşum yine bu gece.Evlat sen durma , şalgamlar 3 oldu koş getir hadi! [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 11:20 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 senarious usta yatak döşek yatıyor... şifa kaptı kendisi de sen nerdesin yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 önce bilgisyar bozuldu, sonra 2 kez format attım şimdi de abim bilgisyarda proje kasıyo kaç zamandır giremiyorum. patiye noldu lan? konu dışına bi girdim bisürü kilitli topak, sonra olanları okurken de uzun zamandır pati olanların fln banli olduğunu gördüm fln. noldu ben yokken bi anlatın pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hepsi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar