Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Meyhanesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgili pati yöneticileri,

bu meyhaneyi yönetmeye, çekip çevirmeye talibim. Gerekenleri yaparım. temizlik, tadilat, onarım ve bakım gibi. ayrıca servisleri ve siparişleri de takip ederim. İhale açılsın girmek istiyorum!

Mutlu Güpegündüz,(24) serbest girişimci
Mesaj tarihi:
Nasıl bir yönetim uygulayacaksın?
Hedeflerin neler?

Şuanki yönetimden memnun değiliz zaten. Şahsen ben şikayetçiyim de açtılar, bırakıp gittiler.. Önerilerin güzelse el koy derim.
Mesaj tarihi:
abicim nerdesin ya, maliyeciler 2 gündür seni soruyo.. ruhsatlara evraklara falan mı bakcaklarmış napcaklarmış. ilk geldiler yok dedik, ertesi gün geldiler yine yok diyince adamlar kıllandılar galiba biraz, yarın yine uğrarlar
Mesaj tarihi:
Yine başlamışsın şarkılara mydyingbride :D Bugün kadehleri atmıo musun?

*Rakı bardaklarını alır ve terasa doğru merdivenleri tırmanmaya başlar*
Mesaj tarihi:
Senarious usta? Nerdesin baba ya , içmeden sarhoşum yine bu gece.Evlat sen durma , şalgamlar 3 oldu koş getir hadi!

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 11:20 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
önce bilgisyar bozuldu, sonra 2 kez format attım şimdi de abim bilgisyarda proje kasıyo kaç zamandır giremiyorum. patiye noldu lan? konu dışına bi girdim bisürü kilitli topak, sonra olanları okurken de uzun zamandır pati olanların fln banli olduğunu gördüm fln. noldu ben yokken bi anlatın pls?
  • Yeni Oluştur...