khalad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ne varsa ver hepsini içicem bundan daha efkarlı zamanmı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 sina salı yanındayım şimdiden hazırlan msnde yazıcam nasıl olsa görmıycen şimiden soylıyım doldur bu arada doldur dolduır.doş kalmasın hiç bardak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 al ağam kımız da getirim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 tekilayla başladım içmeye siz gittiniz efkar yapıosunuz. oldu mu şimdi. bileydim rakı içerdim. tekila gitmez bu ortamda. bira içeyim bari. barmen bi bira. tombul efes olsun. edit: ne kdr çok nokta kullanıyorum ben :S [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 00:37 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 öncelikle barmen diilim. ama al bakalım biran *uzatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *en köşeye geçer kafasını duvara dayar kısık gözlerle etrafı izler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 en iyisi lighthouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 barwomen misin. ıyyy tmm iğrençtim kusura bakmayın. içince sapıtıyorum işte napiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hayır bgn kmse bakmadığı için yardıma geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ya yokmu şöyle valium, xanax falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 acımdan sustu yagmur gözyaşlarımda aldıda hüzünler,yandı gözlerim dursanda ne farkeder gonlum sel oldu taşdıda kederler öldü gözlerim allah belanı ajda. uyumak istemiyorum bu gece dalmak istiyorum sonsuzluga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ve sen duruyordun sanki geliyordun O an seni dilerken oyun etti gözlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 When you're close to tears remember Someday It'll all be over One day we're gonna get so high Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 We walk into the night Am i to bid you farewell? Why can't you see that i try? When every tear i shed is for you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 AMERICAN WOMAN I SAID GET AWAAAAAYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 [spo]Make sure I hold my position, stand firm in the dirt For all my soldiers gone, we burnin the earth Outlawz WORLDWIDE, we pack the block Shootin rocks at the kid, I'll bust back for 'Pac Ask Yak, he'll tell you that it's hell down here Stale down here, too many jails down here Why you act like you don't hear me? Young Noble, Outlaw 'til these motherfuckers kill me I'm still breathin Now we was raised, "Fuck this life," I rose my right Holdin on a tight grip with death in my sight And the dark is my light, I'm cynical, sleepwalkin as a true Walk around town with a pound full of, bitter food Came a long way from my born day, dead away where there's war play Fuck friends I'll say, rather die for my A-K with these fag-ass niggaz, see-through glass ass niggaz Only ride my dick and the skin of my mash-ass niggaz Breathin! I walk around with a knife in my back Talkin bout a bad day, I live a life like that It's unfair, and I'm losin my hair, blastin hooligans Catch me, I'm fallin out flat, yo I'm ruined and breathin in sewer stench, no one give a fuck about me I learned to like it like that, when I was still in mommy The side of seedy that the devil run from In the belly of the beast, that's where the fuck we come from And still I'm breathin![/spo] [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 01:22 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 meyhanye bak ejnebi şarkı çalıyo:D aglar hadi ben evde devam etcem eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 neyhane hala nie açılmadı ohooo boş bırrakıosunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 sen içki içiomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Aaa. Olur mu açık ya bak. Ben burdayım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 barmenim bi bira alabilirmiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 vodka vişne bi tane nc bi içki ısmarlayabilirmiyim size bağyan [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 21:34 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 *Efes açar* Dipnot: İsyanım var ulan! Eleman alınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 *efesini yudumlamaya başlar* Limon alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 *Limon keser.* [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 21:37 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar