smiorgan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Arkadaslar RP yada Normal serverda Turk yada Turk cogunlugunda olan PvE guildi ariyorum Holy palama yardimci olursam sevinirim migrate le herhangi birine gecebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 rp serverında türk guildinin anlamı olacağını düşünmüyorum. hep rp'nin tadını kaçırır böyle bir yandan ooc türkçe konuşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smiorgan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Normal server da olabilir biktim gavurlarla oynamaktan arkadas kayrilmasindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ic türlçe konuş? italyanlar ruslar kendi dillerinde rp yapıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 eger pvp de dusunursen bı bak derım su an 10 12 tane turk var 3 senelık guıldız nerden baksan serverdakı diger turklerıde tanıyoruz ıyı ınsanlar en azından bellı bır oyun deneyımlerı var eger ılgını cekerse appl yap derım 1 hunter 1 druid 1 paladin lazım http://www.evocati-guild.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Rp server'ının dili ingilizcedir. Başka dil konuşursan ban yersin, şahsen öyle bir türk wannabe guildımız vardı sporeggar'da, report, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bi' kere arkadaşın tekiyle bizim de başımız belaya giriyor gibi olmuştu gm in tekiyle orgrimmarın ortasında türkçe konuşunca. hemşerim ufak bi kabilenin bilinmeyen diliyle konuşan 2 hanzo rpsi yapıyoruz rahatsız etme dedik bişe olmadı. ama o hassasiyet çok kısa bir süre sürdü zaten. sonra pek iplemediler o kuralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Umursamayı bıraktıgın zaman yavaş yavaş rp serverlarının tabusu kalkıyor ki bunu önlemek için elimden geleni yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 rp serverındayım bende deli olucam artık. rusundan isveçlisine herkes hatır hutur konuşuyo ortamın bütün özelliği kaçıyo. elimden geldiğince uyarıyorum ama gmler bile iplemiyo hatta bi gmle aramızda şu konuşma geçti, ss alsaydım forumlara koyardım. Gm: Hi ..... you asked for a Gm assist (devamında o klasik laflar) Ben: Yeah, player named xxx was acting out of rp and kept doing it even when me and few players told him not to. Gm: I see.. as you know this is a rp realm and we try to enforce rules as much as we can. Can you tell me more? Ben: Sure.. he was doing ..... (burda olayları anlatıyorum) Gm: I am sorry but i cant do anything now. İs there anything you need help for? Ben: Yes.. for once please solve a goddamn problem Gm: If you dont need more help or have anything to say i must take my leave Ben: You dont even read what i write dont you? Gm: I wish you a good day .... Enjoy the game. O olaydan sonra gmlerin bot olduğundan şüphelenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Hiçbir zaman böyle bir GM'e denk gelmedim. Ayrıca hangi server'dasın? Bizim server'da başka dil konusan yok. Tek derdimiz kötü roleplayer'lar. Bulduk kalitesi kadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 moongladedeyim.. 14-15 yaşında çocuklara küfretmekten zevk alır hale getirdi beni bu server... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 latin harfleriyle yazıştıktan sonra birşey olmuyor. eskiden ben de ayar oluyordum bu tiplere, madem rp serverındasınız adam gibi oynayın diye ama sonra fark ettim ki wow'un yapısı pek el vermiyor rp'ye. ilk zamanlar defiasta orgrimmardaki insanların yarısı yürüye yürüye gidiyordu sağa sola, başlarda evet tad veriyor bu tip ayrıntılar ama oyun nerdeyse 4. yılını bitirecek. artık kaldıramıyor insanlar, vakit kaybı olarak görüyorlar her yerde rp kasmayı ki bence de öyle. instancelarda misal, ilk bir kaç run IC olmasına dikkat ediyorum ben ama sonrasında zaten rp lik bişe kalmıyor ki. düşünsenize günde 2-3 kere stratholme IC yaptığını. artık zaten eventler falan için giriyorum oyuna. bu arada ne diyeceğim. madem bu kadar rp yapasınız var wow'da, lowbie bölgelere uygun bi fikir atın ortaya da oynayalım arada sırada girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ya ben zaten instanceta rp yapılsın demedim hiç bir zaman. Instance apayrı bir durum bence. RPyi boş zamanımda zevk almak için yapıyorum, instancetaki " bu zalim yaratığı öldürerek ışığı yücelteceğim" ise bence komedi ve zaman kaybından başka birşey değil. Orada onu yazacağı sürede wipe ta yenir boşu boşuna adam da ölür. Benim dediğim herhangi büyük bir şehirde arkadaşlarla sohbet ederken bir anda " OMG OMG I AM LVL 40 GIEF MOUNT LOLX" yazısı görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ya server'daki tavır önemli. bizde OOC yell atan olursa 30 farklı roleplayer hemen ayaklanıp eziveriyorlar. Ayrıca rp'nin ne oldugunu bilmeyen insanllara sevgiyle yaklaşırsak LOL NERDZZ Get a life u! gibi beyanlardan uzak durmuş oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: bu zalim yaratığı öldürerek ışığı yücelteceğim" ise bence komedi ve zaman kaybından başka birşey değil hahaha o ne abi? karakterine bi hikaye yazacaksın, neden o instancedasın, amacın ne, kimlerle niye giriyorsun oraya falan filan. karakterinin hikayesine bir katkısı olacak. yoksa ışıkla, zalim yaratıklarla ne işim olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Klasik başarısız rp. Her hareketin, her cümlen bütün karakter hedefini ve yapını gözler önüne sermek zorunda değil. Paladinler ''Işıhh! Işıhhh!!!1'' diye bagırarak gezen insanlar değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Dediğim gibi bizim server 14-15 yaş genelde. Bigün biri SW de bağırıyo; "I AM RELEASING THE MONSTER GET READY!" diye. Yellden ardarda 4-5 kere bağırdı böyle. Ciddiye alıp whisper attım, "Will there be an organised event or something ? " dedim Gelen cevap "LOL no i just wrote it because i got bored!" Bende geri whisper attım "You are 14, aren't you?" Gelen cevap "What!? How do you know me? Who are you? " Yorumsuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aman abi, onun bir de Türk versiyonu vardır, burning legion'da horde iken çok çekmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar