Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wolf form (ninjatsu)


Voys

Öne çıkan mesajlar

forma geçıyorsunuz, koşunca at hızında koşuyorsunuz. stealth oluncada yuruyebılıosunuz ki yine atın yurume hızında. attan düşürülme die bi dezavantajınız olmuyor macrosuz oynayan bizler için target hedefi zorlaşıyor. bunlara karşın tek dezavantaj ability kullanılmıyor ki bunu da yine ninjatsu özellikleriyle kapatabiliosunuz. biraz saçma hatta biraz değil çok saçma olmuş bu sistem. ya stealth olunamamalı formdayken ya da hızı düşürülmeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Voys senin de tek olayın attan düşürme yahu. Tamam kullanabildiğin zaman güzel bir şey. Ama her taktiğini adamı attan düşürmeye bağlarsan, elbet karşı çıkabilecek bir skill çıkar. Çıkmalıdır da.

Ability yapılmıyor, büyü atılmıyor, denediğim kadarıyla mirror image dışında ninjitsu büyüleri de çalışmıyor. Sadece sap gibi saldırıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

koşarken at hızında koşulan ve stealth yapılabilen bi form nedir arkadaşlar? ben mi abartıyorum? attan dusurmeyı falan bırakalım hadi. smoke bomb la birleşirse bu olay düzgün bi karakterle öldürülme yolu söyleyin bana? istesem ölemem yani. karşı tarafında yapabileceği bişey yok nası olcak bu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...