Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kazim neden ilk 11 de baslamadi anlamiyorum. tumerle deivid durmadan yer degistirdiler zaten, tumer cikti kazim girdi direk sag kanat canlandi aliyo gidiyo adam iyi ayaga paslar atiyor. kazimin ilk 11 cikmasi lazim uyan artik zico be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ya Tumer'den verim almak bence'de guc abi, yani bakiyorsun bir gun top oynuyor obur gun futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hangi torbadan nasıl seçilicez bilen varsa yazar mı lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Beşiktaş 3.torbadan Fener 4.torbadan girecek büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 fener 4 ten giricek kesin bjk de 4 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Fener balosuna beyonce u getiriyormuş =P Bu arada 2 takımda 4. torbadan giriyormuş. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 00:38 tarihinde, Darksun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 OoOOo.. Eglenceye gel. 4. torba da başka kimler var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Süper oynadık :p Aurelio ve Önder inanılmaz derecede kötüydü. Önder Belçika takımı olmasından dolayı hırs yapmıştı anladık onu da Aurelio niye bu kadar isteksiz ve beceriksizdi onu çözemedim. Deniz Barış maçın en iyisiydi. Kezman çok istekliydi ve çok çabaladı ama son vuruşlarda yine bencil ve beceriksizdi. Alex de aynı şekilde gol hariç inanılmaz kötü vuruşlar yaptı. Takım şut çalışmıyor mu ne? Volkan autoda gitse uçaçam abi demiş heralde. Ota boka uçtu. Ama genelde hatasız oynadı. Edu+Lugano canavardı. R.corlos sol bekten otun kurup takımı rahatlatıyor. Tümer yoktu deivid vardı am ayok gibiydi. Zico böyle devam ederse ben gidip bizzat öldürücem adamı. CKR nası ilk 11 oynamaz. Kezman golüde attı çıkar işte 60da koy Semihi yerine. Hafta sonu ankarada oftaş maçına gidicem. Eğer orda da dangalak bi kadro yaparsa çıkartmıycam o zicoyu ankaradan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 tümer vardı ama yok gibiydi. deivid yok gibiydi değil, adam heryerdeydi. bi kaç maçtır da çözemedim ben bu adamın mevkisini basmadık yer bırakmıyo her yere kosuyo ama ne yapmaya calıstıgı belli değil, görevini çözemedim yani. gol mu atacak, top mu kesecek, pas mı dagıtacak belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bende deivid için onu diyorum işte :) adamı defansta son adam olarak bile gördüm ama sonuçta bal yapmayan arı modeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar