Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anderlecht-Fenerbahçe Ş.Ligi 3. Tur Ön Eleme Rövanşı

tellos

Öne çıkan mesajlar

Süper oynadık :p

Aurelio ve Önder inanılmaz derecede kötüydü. Önder Belçika takımı olmasından dolayı hırs yapmıştı anladık onu da Aurelio niye bu kadar isteksiz ve beceriksizdi onu çözemedim. Deniz Barış maçın en iyisiydi. Kezman çok istekliydi ve çok çabaladı ama son vuruşlarda yine bencil ve beceriksizdi. Alex de aynı şekilde gol hariç inanılmaz kötü vuruşlar yaptı. Takım şut çalışmıyor mu ne?
Volkan autoda gitse uçaçam abi demiş heralde. Ota boka uçtu. Ama genelde hatasız oynadı. Edu+Lugano canavardı. R.corlos sol bekten otun kurup takımı rahatlatıyor. Tümer yoktu deivid vardı am ayok gibiydi.

Zico böyle devam ederse ben gidip bizzat öldürücem adamı. CKR nası ilk 11 oynamaz. Kezman golüde attı çıkar işte 60da koy Semihi yerine. Hafta sonu ankarada oftaş maçına gidicem. Eğer orda da dangalak bi kadro yaparsa çıkartmıycam o zicoyu ankaradan :p
Sosyal ağlarda paylaş

tümer vardı ama yok gibiydi. deivid yok gibiydi değil, adam heryerdeydi. bi kaç maçtır da çözemedim ben bu adamın mevkisini basmadık yer bırakmıyo her yere kosuyo ama ne yapmaya calıstıgı belli değil, görevini çözemedim yani. gol mu atacak, top mu kesecek, pas mı dagıtacak belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...