Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rapidsharepremiumtr com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 aylık hesap aldım cuma günü. dekontu filan elimde. ptt posta çeki ile gönderdim evin yakınında var diye. aslında kredi kartımın borcunu yatırmayı unutmamış olsam uğraşmayacaktım bununla. Adamın adına 1 aylık üyelik diye yatırdık 14 ytl'yi 1 ytl'de gönderi masrafı ödedim. Ama gel gör ki sitedeki numara çalışmıyor e-postalarıma da cevap alamadım. sanırım site patladı. rapidshare com'u bu durumdan nasıl haberdar edebilriiz ? neler yapabilirim ?
Mesaj tarihi:
aynı sorun bende de var. Cuma 19:20 de 14 ytl havale ettim söylenilen hesaba ama hala bi ses seda yok. Sitede şöyle bi yazı var "
Premium account stogumuz henüz aktif degildir. Pazartesi (27 Ağustos) gününden itibaren account aktive etme ve süre uzatma işlemlerinizi yapabileceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."
Pazartesi demişler ama p.tesinin yarısı bitti bu yazıyı bile kaldırmamışlar.
Mesaj tarihi:
eh ben saat 4 bile değildi parayı yatırdığımda hesaba. bu arada o yazı nerede ?

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:01 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Ama gel gör ki sitedeki numara çalışmıyor e-postalarıma da cevap alamadım.

konudaki mesajları okuyalım bir zahmet...

sitedeki yazıyı gördüm de o yazı cuma günü yoktu eğer olsaydı kredi kartı ile alırdım hay allah ya şansa bak. şimdi kredi kartı ile alsam ertesi gün bunların yollayacağı şifre de gelir. bu şansla.
Mesaj tarihi:
ya abicim böyle abidik gubidik sitelerden alıcagınıza gidin paypaldan üyelik alın her ay tıkır tıkır satın alın premiumunuzu rapidin kendi sitesinden. ben her ay 1 aylık satın alıyorum bakıyorum cebimde param var alıyorum 6 aylık falan havadan zaten point lerde birikince bedava 1 aylık bile alabiliyosun yani. o yüzden kendi sitesini tercih edin.
Mesaj tarihi:
said:
ya abicim böyle abidik gubidik sitelerden alıcagınıza gidin paypaldan üyelik alın her ay tıkır tıkır satın alın premiumunuzu rapidin kendi sitesinden. ben her ay 1 aylık satın alıyorum bakıyorum cebimde param var alıyorum 6 aylık falan havadan zaten point lerde birikince bedava 1 aylık bile alabiliyosun yani. o yüzden kendi sitesini tercih edin.

ben diyorum kredi kartımın limiti dolmuştu sen diyorsun paypal çok yaratıcısın.
Mesaj tarihi:
abi gelmedi benimki daha ya ? arayıyorum şimdi adamları. yok telefon gene kapalı allah'ım yarabbim.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:31 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
isterseniz hatırlatmak için adamlara mail atın, bende para havale etmiştim, geçen hafta açılmadı diye mail atmıştım, bana pazartesi açabiliriz, stoklarımız bitti fln dediler ve bugün açıldı
Mesaj tarihi:
said:
acc aldık, indircek şey bulamıom :D acc yokkende herşey rs linki olurdu :D ne gıcık şey yaw :D

family guy simpsons southpark 4400 x files serilerini izle.
  • Yeni Oluştur...