Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Hitman serisinin yapımcısı IO interactive'nin yeni Oyunu 2007 yılında PC ve X-Box 360 için geliyor dağıtımcılığı Eidos firmasının üstlendiği oyun TPS kamera açısından oynanacak yapımcılar özellikle MP kısmına çok özen gösterdiklerini belirttiler.Oyun iki adamın hikayesini anlatıyor.Biri kiralık asker, digeri psikopat biri.Birbirlerinden nefret ediyorlar ama beraberler...Hikaye agırlıklı ve co-op 3rd person action shooter olacak.Komple hasar verilebilir gerçek dünya senaryoları varmış... http://www.youtube.com/watch?v=jXhjM2B5eYA [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:03 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Acayip bir oyun olacak bu, epeydir takip ediyorum. Umarım Hitman'deki gibi gizlilik gerektiren yerlerin bokunu çıkarmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Badass! 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 omfg ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Oyunun senaryosu resmen psikopat, kendisi de psikopat bir şey olacağa benziyor. Tostumu yedim bekliyorum oyunu yani, oyunu da yiyip yanında yatıcam. Sistem kaldırırsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 release date var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Kasım 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 amerikada dün cıktı lagh cok merak ediyorm !!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 xbox'a da çıktı indiriyorum AMA fiyasko oldu diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 pc için düşmemiş hala. bide ayın 25 için tarih veren siteler var..pc 25indemi cıkıcak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bence de fos çıkacak çünkü özgün bir oyun değil, filmlere özenelim derken klişenin dibine vurulmuş gibi gözüküyor. WRU Max Payne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 kliselerlede dolu olsa guzel bi oynanisla tutturur gibi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 cok merak ettiğim oyunlardan birisi video harika şu piskopat herif harika umarım fos cıkmazda yıllarca konusuruz oynarız eğleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 torrentlere düşmüş bulunmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sadece tutorial i oynadim ama simdilik sunu söyleyebilirim oyunda sunum ve atmosfer cok güzel. menüler, müzikler renk secimleri falan inailmaz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aboov fiyaskonun onde gideni, kontroller igrenc, catismalar igrenc, nedense dur lan bakiyim ne olcak diyip oynayasiniz gelmiyo. en fazla banka soydugumuz yere kadar dayanabildim bu iskenceye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Biri cok guzel demis oburu iskence, yok mu bi ortasi :p Bosuna mi indiriyorum diye korktum simdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 super oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 nasıl sistem istiyo, gariban 6600gt mde calısır mı ,bayadır da bekliodum bu oyunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 sanmıyorum :D bende de calısmaz herhalde yeni pc sart oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben amd 2800 (1.8 ghz),1.5gb ram ve radeon 9550 ile düşük ayarlarda rahat oynuyorum. sistem gereksinimleri gayet düşük zaten max ayarlarindada grafikler öyle dudak ucuklatacak cinsten değil. oyun icin konusmak gerekirse 4-5 chapter ilerledim. öncelikle oyun max payne gibi değil. öyle hoplayim ziplayım health pack kullanayım falan yok. öyle 15-20 kişinin arasina girip hepsini vuramiyorsunuz. bol bol öleceksiniz bölümlerde (sniper lari bulmak ölüm olabiliyor :P) siper alip yavas yavas catişarak ilerliyorsunuz zaten %90 takim arkadaşlarinizda oluyor yaninizda, basitte olsa emirler verebiliyorsunuz. ammo bittiğinde ekip arkadaşlarindan birisinden alabiliyorsunuz ammo sorun yaratmiyor o acidan. oyunu başka bir oyunla tanimlamak gerekirse freedom fighters+hitman karişimi diyebiliriz. oyun öyle oynamasi cok keyifli değil. oynaniş cok vasat ama daha önce belirttiğim gibi sunum cok güzel. sesler, karakterler, senaryo (daha 3. görevde beklemediğiniz olaylar gelişiyor ve senaryo başka bi yere dogru yol aliyor), atmosfer (başka hic bir oyunda bu kadar güzel kotarilmiş bir hapihane bölümü görebileceğimizi sanmıyorum :P) vasat oynanişi kapatıyor acikcasi. oyun herkese göre değil ama acikcasi ben cok beğendim ve eminim benim gibi düşünen bircok kişide beğenecektir dolayisiyla cekin kendiniz karar verin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 İndiricemde, şu son dönemde oynadığım oyunlar: HL2: episode 2, cod4, crysis gibi başyapıtlar olunca insan korkuyo beğenmicem diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Beyler oyunda loading ekranında video falan oynuyor mu yoksa sadece dilaoglar ve altyazı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Acaba x360 versionunda kontroller nasıl. Örneği ben x360 da Gears of War oynamıştım kontroller çok hoşuma gitmişti. PC version da kontrolleri beyenmiyenler olmuş. PS ve xbox benzeri joysticki olupta deniyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben xbox da oynadim soylemeyi unutmusum, pc de degil. belki pc de daha kolaydir 1 km otedeki hedefleri taramali tufekle oldurmek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar