Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kane and Lynch: Dead Men


Laorx

Öne çıkan mesajlar

Hitman serisinin yapımcısı IO interactive'nin yeni Oyunu 2007 yılında PC ve X-Box 360 için geliyor dağıtımcılığı Eidos firmasının üstlendiği oyun TPS kamera açısından oynanacak yapımcılar özellikle MP kısmına çok özen gösterdiklerini belirttiler.Oyun iki adamın hikayesini anlatıyor.Biri kiralık asker, digeri psikopat biri.Birbirlerinden nefret ediyorlar ama beraberler...Hikaye agırlıklı ve co-op 3rd person action shooter olacak.Komple hasar verilebilir gerçek dünya senaryoları varmış...

http://www.youtube.com/watch?v=jXhjM2B5eYA

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:03 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
ben amd 2800 (1.8 ghz),1.5gb ram ve radeon 9550 ile düşük ayarlarda rahat oynuyorum. sistem gereksinimleri gayet düşük zaten max ayarlarindada grafikler öyle dudak ucuklatacak cinsten değil.

oyun icin konusmak gerekirse 4-5 chapter ilerledim. öncelikle oyun max payne gibi değil. öyle hoplayim ziplayım health pack kullanayım falan yok. öyle 15-20 kişinin arasina girip hepsini vuramiyorsunuz. bol bol öleceksiniz bölümlerde (sniper lari bulmak ölüm olabiliyor :P) siper alip yavas yavas catişarak ilerliyorsunuz zaten %90 takim arkadaşlarinizda oluyor yaninizda, basitte olsa emirler verebiliyorsunuz. ammo bittiğinde ekip arkadaşlarindan birisinden alabiliyorsunuz ammo sorun yaratmiyor o acidan. oyunu başka bir oyunla tanimlamak gerekirse freedom fighters+hitman karişimi diyebiliriz. oyun öyle oynamasi cok keyifli değil. oynaniş cok vasat ama daha önce belirttiğim gibi sunum cok güzel. sesler, karakterler, senaryo (daha 3. görevde beklemediğiniz olaylar gelişiyor ve senaryo başka bi yere dogru yol aliyor), atmosfer (başka hic bir oyunda bu kadar güzel kotarilmiş bir hapihane bölümü görebileceğimizi sanmıyorum :P) vasat oynanişi kapatıyor acikcasi.

oyun herkese göre değil ama acikcasi ben cok beğendim ve eminim benim gibi düşünen bircok kişide beğenecektir dolayisiyla cekin kendiniz karar verin diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...