Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

auction house ve itemlar


Bone

Öne çıkan mesajlar

özellikle kastığım alt karakterlerde, auction housedan işime yarayan itemları alıyorum.
arasından ucuz olanı seçebiliyorsun, bir de istediğin özellikleri kıyaslayabiliyorsun.

ancak düşük levellarda, böyle 1-10, 10-15 gibi, 50-100 golda item satan kişiler görüyorum.
10. leveldaki adam nerden bulsun 100 goldu?
tamam mavi, vs vs, ama lvl 60-65'te instance'tan düşen itemı ben 100 golda satamıyorum.

hadi, lvl 70'deki adam, alt kasarken karakterinin güzel itemlarla donatmak istiyor diye düşünebiliriz. lvl 70'deki birisi için bile, altı her level atlayışında 50-100 goldluk mavi item alması o kadar basit değil.

bu itemlara thottbot'tan baktığımda, instancelardan düştüğünü görüyorum.
"hadi ben de şansımı deneyim" diyip 65-70 seviyesindeki bir karakterle gidiyorum dungeona, hiç "binds when equipped" bir mavi item çıkmıyor karşıma. hepsi binds when picked up oluyor. hayır, bir kere de değil, 5-10 kez denedim, bir tane bile çıkmadı.

acaba diyorum, auction house'da bu itemları satanlar bug abuse felan mı yapıyor?
yoksa cidden işi gücü yok da, sabahtan akşama kadar aynı instanceda kasıp, o %2 drop rate'i tutturmaya mı çalışıyor?

bir de bu itemlar cidden 50-100 golda felan gidiyor mu?
yoksa o şekilde auction house'a koyanların içinde mi patlıyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15-20 lvl arası twinkz yapanlar alıyolardır.Crusaderına kadar bastırıyolar silahlara.Lvl 19 bunlar.
Şimdi senin dediğin olay genelde şöyle oluyor.Adam misal honor hold rep kasmak için günde 15 saat instance yapıyor.Arada çıkıyor tabi equipped.Yoksa 'dur equipped item düsüreyim' diye instance yapan bir zihniyet olcagını sanmıyorum.Bide bulundugun serverın ne kadar gelişmiş olduğunada bağlı.Gidip burning legion-maght. gibi serverlarda artık herkes karazhan yapıyor.65-70 lvl itemların çok fazla getirisi olmuyor dolayısıyla.
durum bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen twink karakter olayı bu özellikle 10-19 arası mavi silahları 50+ ya süper satabiliyorsunuz. AMa bu itemler trash mobdan çıkıyor yani düşme ihtimali çok yüksek değil. Ama bunlarla donattığın karakter gerçekten güçlü oluyor bglerde. Yoksa normal bir karakterin o lvllarda AH ile işi bile olmaz :D Eğer birine boost yapıyorsan ve bu itemlerden biri düşerse onu adama verme zaten daha iyisi mutlaka bulunur. Sat kesin bir twink çıkıyor alacak :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte denildiği gibi twink o lvlda olabileceği en iyi char olmak için parayı basan main charları zengin olan insanlar :D Zengin olmayanlarını üstlerindeki eşyalarda enchantlara bakarak analyabilirsiniz. Shadowfang üstüne crusader basılmışssa twink :P Mongoose basan görmedim daha oda olur yakında dicem aa lvl sınırı varmıydı onun? :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Twink düşük leveldaki karakterlere kullanabilecekleri en iyi itemları vermek ve en güçlü enchantmentları basmaktır. Bosslardan boe item düşmez ya thrash ya da sandıklardan çıkar ama world drop mantığıyla çalıştığı için grindlenemez anca ahden alırsın. Parası olan tabii ki dert etmez bunu, o yüzden serverına göre 100g a kadar gidebilir.

Başka bi twink yöntemi de bi lvl 19 bide 70 karakterle girip boss kesmek. O zaman da bop itemları alabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Denedim twink'i, en popüler zamanında denedim yani. Mücadele yok, sadece çıkanı öldürüyorsun single player gibi. Lowbie'leri oyundan sogutmaktna başka birşey değil bence. Zengin pve'cilerin kendilerini pvp'de tatmin ettigi şekildir twink.

[spo][/spo]

Takılıyorum. Ama gerçekten ezik buluyorum twinkleri.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:20 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

twink kasmamışssanız hic anlaymazsınız zevkini
twinkin zevki itemleri duzup gidip goldshire da duel yapmak diil yada world pvp yapmak diil

twink kasıcaksın ki en zevklisi 19 ve 39 olanlardır

19 da daha bi basittir bole eglencesine patakute girersin

ama 39 da bole tier6 talentleri acabildigin icin dha bi zevkli hale gelir 49 da zevkli olmaz cunku tier7ler acılır mortalstrike gibi falan artık class dengesi bariz bi sekılde gorulur falan.

ve boyle char yapan adamalr wsg de ciddi ciddi cok eglenir yani.yaptım ordan bılıorm 39 cıddı guzeldir

ve 39 yada 19 yapan adamalr ocharları 20 yada 40 yapmazlar oyle durur o yuzden 300 400 goldda onemlı dııldır onlar ıcın zaten :)

olayın ego tatmini ile hicbi alakası yok yani :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

39 twinkdi baya bi sure şuanki ana charım. DC falan olmadan mis gibi oynuyordum ama pek twink yoktu o zamanlar o yüzden acaip eğleniyordum. Bİrkaç tanede twink rogue vardı beraber girdiğim katliam yapıyorduk. :)
Bugüne kadar twinklere herhalde 1000 golddan fazla harcamışımdır ama tek kuruşu için dahi pişan olmadım çünkü twinkini sev mutlu yaşa demiş konfiçyüs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla xhun a katılıorum yani sizlere ego tatmini icin ypatıgınızı vs demiorum ama cogunluk malesef öledir kendi charlarında eziklik yasıyanlar pvp de acarlar öle düzeler full mavi eaah amma da kestim felan die takılan tiplerdir bg lerde esas charları ile top görmemiş tipler low charları ile top yapar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni baslayanlar ya da orta seviye oyuncular icin twinklerin olmasi haksizlik.

ben de nefret ederim twink kavramindan.

level atlarken de 19 29 39 oldum mu 3 4 gold'a iyi ne varsa hemen alip girerim bg'ye ve aglatirim :) sonra pve'ye devam yine.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:23 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PvP yapan herkes ego tatmini için oynuyor yani dünya barışı için PvP yapıyorum ben diyen var mı aranızda :)
PvPnin amacı kazanmaktır ve lvl 70de bu itemken lvl 19da da itemdır hemde herkesin ulaşabileceği itemdır, lvl70deki gibi seçkin kişilerin hayatını adayarak gunlerce oynayarak aldığı item değildir. Kısaca herkesin az uğraş ile twinki olabilir ama 70 sağlam itemı olamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her lvl 19'un ulaşabilecegi item değildir. Kaçırdığın nokta orası zaten. Lvl 70 character'la aldıgın teimları oyuna yeni başlarmış yada alt olan, uncommon itemlarla gezen adamları keserek ego tatmini yapman. Yani şartlar eşit değil. ben twinkimle TBC öncesi 600 vuruyordum ambush'la. Sonra utandım kendimden. Karşıdaki adamın ne şansı var? Pvp'de ki ego tatmini yetenek vs yetenek'tir. Twinking'te böyle birşey olmadığı için böyle dedim. Hard core pvp yapmamış, yapamayan adamın işidir diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...