Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 simdi anime wallpaper/scan diyince minitokyo denir konu kapanir genelde ama gelin gorunki minitokyo bana son ayalrda resmen uchiha usulu cin iskencesi yapti ZAART kredi bitti ZUURT yannis sey yaptin kredin bitti wallpaper filan yok bugun!! yavas acilmasi adam gibi listelerin olmamasi karisikligi vs vs http://www.animepaper.net/ budur mininovanin aksine kullanici sayisi daha az oldugu icin moderatorler felaket secici wallpaper kisimindaki wallpaperlar in kalitesi dehset 3-4 defa kontrolden gecip upliyorlar egri bugru copy paste edilmis ozensiz wallpaperlar olmiyor ve disardan wallpaper yuklemek yasak oldugu icin sadece uyelerin yaptigi wallpaper lar var ben cok sevdim valla ha gunluk indirme limitimi ne var tabi donate edince sinir kalkiyor wallpaperlarda 1 dolar verdim paypal ile sabahtan beri somuruyorum istedigini wallpaper olursa cekemiyorsaniz uyelik sorunundan linkleyin upload ediyim ama teraziye tik isterim, emegesaygikkthxbye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 oo güzelmiş +rep bir sürü şimdi listede çıkartırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 öeh süpermiş hele manyak haruhi posterleri var tavsiyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Az önce rastgele wallpaper ararken keşfettim bu siteyi ve hakikaten harikaymış. Düzgün bi wallpaper sitesi arayan varsa mutlaka burayı bi denesin. Eski bi topik gerçi, biraz necroculuk oluyo ama Viktor'un dediği her şeye bikaç tane +1 koyaraktan buyrunuz diyorum siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 /w/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 evet animepaper'ı iki yıldır kullanıyorum sanırım, duvarkağıtlarımın en az yarısı oradandır. sss, ss rank'li olanlara bakın özellikle. çok manyak çalışmalar var. gerçi scan indirmek için paper toplamak gerekiyor ama eksik olsun artık napalım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bunuda stick manga topicine ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Kaede verdiğin link cok guzel ozellikle Vash the Stampede ve Star Wars +rep =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar