Mino Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Forumlarda oyunun çok çekirdek kullanmadığı tespit edilmiş. O yüzden kasılıyor ühü diye üzülmeyin. Tam sürümü bekleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 8800gts lerde de 400mb bile değilmiş ram kullanımı. bi yerlerde sorun var ama nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 http://forums.tweakguides.com/showthread.php?p=75390#post75390 Çift çekirdek kullanıyor ama bunda UE3 oyunları kadar başarılı değil.Oyunu high'da da açsam low'da da açsam en fazla(taş çatlasa) 18 fps görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya oyun oldukça başarılı bence, dx9'da performansı da iyi sayılır şimdilik... optimizasyon kotu deniyor, ve dx10 icin simdilik bu dogru ama optimizasyon olarak high-end bilg. ların full'da calstırabilmesinden cok esk bilgisayarlarda bile calısabilmesine oncelik vermisler... dx10'da dusuk performans var ama bunlar oyun tam surum cıkınca daha cok belli olur, su anda quad-core desteği bile yok mesela... lost planet da ilk cıktıgında 8800 ultra aa acarak oynatamıyordu ama patchlerle adam ettiler oyunu... ayrıca 20-30 arası fps'de bile oyunun akıcı oldugunu soyluyorlar... ben daha deneyemedim, aksama dogru 8800gtx ile dx9'da deniyecem vista olmadıgı icin =)... yalnız adamın teki demoda super birsey bulmus: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Tavuk Şiş ahhahaha. Fiyatıda fena değil ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Core to Duo E6700 Geforce 8800gts 640mb 2gb 800mhz Ram ile oynadım demoyu 1280x1024'te detail'lar high seçiliyken hiç bi sorun çıkmadı. Ancak Anti-aliasing açmaya çalışınca bilgisayar yarılacak gibi oldu 2x bile açamadım ilerde patch'lerle düzeltirler mi bunu bilmiyorum ama hayırlısı bakalım =) Tam sürümde Türkçe dil seçeneğini de merakla bekliyoruz ama benim merak ettiğim kısım acaba seslendirmeleri de Türkçe yapacaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tamamen türkçe desteği olacak dediklerine göre seslendirmeler de türkçe olur herhalde. olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Core to Duo E6300 Geforce 8800gts 320mb 1gb 533mhz Ram ile ful high, 8x (16 da açabilirdim ama ekran kartını ayarlamak lazım diye kasmadım, gece denerim), ram den kaynaklanan uzun yükleme ve arada mouse u hızlı çevirdiğimde oluşan 1-sn. lik takılmalar hariç çok akıcı oynadım ve tek diyebileceğim omgwtf!!11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Benim bilgisayar gay olmuş o zaman anti-aliasing açamadım. Ayarlar da yapılıydı kartta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 seslendirmeler de Türkçe olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Profosyoneller seslendirecekmiş türkçe versiyonunun "özel" olmasını istiyorlarmış(tu).(Kaynak) Yalnız amerika-afrikalı zenci edasıyla kimi ,nasıl konuşturacaklar bilemiyorum?:P [hr] Bu arada "Türkiye'deki ünlü dizi oyuncuları ve ses sanatçıları ile çalıştık." diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 seslendirmeler yapıldı diye biliyorum ben, kim olduklarını acıklamadılar gerci ama turkiyeden dizi ve ses sanatcılarıymıs... bu arada turkce dil olayına ea games karsı cıkmıs ve hic bir finansman saglamamıs, tamamiyle crytek'in cebinden karsılanmıs masrafı =), helal olsun adamlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 O EA varya UO'nun içine etti BF serisinin yerlerde sürünmesine neden oldu bu kadarlada sınırlı öyle ki para için içine etmediği birşey kalmadı.(Mesela The Sims casuallara hitap eden eğlenceli bir oyunu parçalara bölüp milyonlarca expansion pack halinde sattı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 e a q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dreagloth'a +73,4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Beyler Grafik ayarlarının değiştirilememsi olayının bi çaresei varmı acep?Detaylar full low'da kilitli duruyor misal.Yani Kartım ahım şhım bişey değilde en azından 2-3 ayarı medium'a çekebilecek kadar iyi yani ama ayarlar izin vermiyor:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Valla bakınıyorum sitelere falanda yok yani.Bütün settingsler low'da değiştirmek istediğindede diğerleri gri ve seçilemz mod'da takılıyorlar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Oyun sırasında bazılarını değiştiremiyosun ama sanmıyorum ondan olduğunu oyuna başlamadan önce değiştirmeye çalışıyosan başka bişey gelmedi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya adamlar değiştirmiş ama. mesela shadow u low yapıp diğeri high yapmışlar vs. bu arada oyunda shadow çok kastırıyomuş, low shadow yapınca performans ciddi derecede artıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Shadow'da performansı etkiliyor ama diğerleri ile etkiliyor shadowu lowa çekince bitkilerin oluşturduğu gölgeler gidiyor ve oyun FarCry'dan beter bir hal aluyor.Texture ve object'i her zaman high'da(vram düşükse medium da olabilir) ve shader'la volumetric lights'ı medium'da bırakın gerisi zaten ekstra.(High'da 5fps ile oynadım gerçek gibi duruyor vista yüklesem acaba very high da ne olur...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 very high için dx10 kart lazım yalnız. varsa dene ama 5fps aldım diyosan very high de oyun açılmaz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 oper said: very high için dx10 kart lazım yalnız. varsa dene ama 5fps aldım diyosan very high de oyun açılmaz :d Var olmasına var da radeon x1600 pro ile eşdeğer 8500gt var ha açarmı açar ama yanar mı 1 fps mi alırım bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 off 8500gt çok dandik diyolardı. 8600 almaya kassaydın bari o sağlam kart. bende de 7600gs sonic var biraz da ben oc yaptım. 7600gt hızlarında çalışıyo kart. ama sanmıyorum adam gibi oynayabileceğimi crysis'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 7600 ü olan bir arkadaşım yeni driver la beraber med. ayarda sorunsuz oynayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar