Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis

Batilc

Öne çıkan mesajlar

Half-life2den sonra ilk defa bir oyun beni böyle etkiledi. Oyundaki alan genişliği gerçekten harika.Askerlerin etrafından dolanmak, can sıkıntısından dolaşan yengeçleri kovalamak, ağaçları farklı şekillerde yıkmak... Nanogiysi olayı gerçekten çok güzel. Bu nanogiysinin yanına bir de gravitygun olsa çok eğlenceli olurdu :D Bu arada bugün oyungezerde okuduğum yazıda bir programla oyunun haritalarında değişiklik yapılabildiği yazıyordu. Onla şöyle 1-2 değişiklik ypamak harika olurdu=)Şu yılbaşında milli piyangodan güzel bir ikramiye çıksa da yeni bilgisayar toplayıp evde rahat rahat oynasam şu oyunu puff.
Sosyal ağlarda paylaş

Overseer said:
Ya millet FPS den dert yanıyo. core2duo 6600 2.4, 1gb ddr2 800mhz, 8800gt ile en kastırıcı yerde bile 20fps alıyorum bu benim için tatmin edici.

20 fps'yi facia olarak gören arkadaşlar var da... 60-100 fps oynamak istiyorlar her oyunu. Bana göre fps min fps 20, ortalama fps 30 ise oyun rahatsız etmeden oynanıyor. Min fps 25-30, ortalama 40-50 falansa zaten fıstık. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

20 fps'yi facia olarak gören arkadaşlar var da... 60-100 fps oynamak istiyorlar her oyunu. Bana göre fps min fps 20, ortalama fps 30 ise oyun rahatsız etmeden oynanıyor. Min fps 25-30, ortalama 40-50 falansa zaten fıstık. :)

CS ve türevlerine ciddi anlamda gönül vermiş olanlar 3-5 fps oynamanın nasıl rahatsız ettiğini anlar. Benim fps takıntım var mesela.

Edit: Gerçi yapay zekaya karşı oynarken o 3-5 fps çok problem olmuyor da, gene de rahatsız ediyor yani beni.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarım kaldırıyor, demosu falan da çalışıyordu.

gel gör ki cd rom u mu okuyamıyor ne oluyorsa artık, ilk denememde menü ekranına gelip menüleri gösterememişti, sonrakilerde girişteki logo vs kısımlarını bile gösteremeden takılıyor.

no cd falan deneyecektim gittim kitapçıdan türkçesini aldım bir de, onu da yapamıyorum.

edit : no cd falan yaptım oldu ama menü yok hala.

12 gb yer istiyordu 6 gb lık kurulum yapmış, yanlışlık mı var ?
Sosyal ağlarda paylaş

evet, sildim baştan kurdum hede hödö vs.

core 2 duo 2 ghz , mobility radeon x1700 , 2 gb ram

demosunu da gayet akıcı oynuyordum hiçbir problem olmadan.

baktım biraz, driverdan olabilir deniyordu. tabi laptoplar için driver çıkarmadığından düz driver kuruluydu, onu sildim laptoplara ayarlayan modding programı vardı onunla denedim, onu da sildim laptopu üreten firmanın verdiği driverı kurdum o da fayda etmedi.

ekran kartı desteklemezse de oluyormuş da saçma ötesi bir olay olur o zaman, x1600 değil x1800 değil ,o zaman desteklemem falan mı diyor ki :
Sosyal ağlarda paylaş

Varya bir daha Aral'ın bir oyununu alırsam şerefsizim. Lanet olası DnR Antalya'nın bir diğer ucunda, 5M Migrosta. Otobüs bekleme ile gitmek 1.5 saat sürüyor. Gidiş dönüş 3 saat. Az önce DVD'yi zar zor değiştirttim ve şimdiki yeni DVD'de bozuk çıktı. Forum kurallarına aykırı olmasa ana avrat düz gitcem vallahi. Masayı yumruklamaktan, çatlak çıktı. O derecede sinirlendim yani.
O.... çoocukları bir DVD'yi kopyalayamıyor. Çok sinirlendim ya. 50 YTL'nizi popunuza sokun...
Sosyal ağlarda paylaş

3 ayrı DVD sürücüde denedim ya :(

Edit:

Hayır birde adam aslında başta değiştirmiycekti nerdeyse. Dedi ben bunu aral'a gönderirim onlar orda bakarlar, bozuksa yenisini gönderirler. Adama benim 5M migrosa 2 kere gidip gelmem 6 saat sürüyor diyince değiştirdi. Bir daha gitsem kesin, Aral'a gönderir o da 1 hafta demek offff.

TR versionun rapidden ISO'sunu indirip bu Cd-key ile kurmayı düşünüyom valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...