µh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Half-life2den sonra ilk defa bir oyun beni böyle etkiledi. Oyundaki alan genişliği gerçekten harika.Askerlerin etrafından dolanmak, can sıkıntısından dolaşan yengeçleri kovalamak, ağaçları farklı şekillerde yıkmak... Nanogiysi olayı gerçekten çok güzel. Bu nanogiysinin yanına bir de gravitygun olsa çok eğlenceli olurdu :D Bu arada bugün oyungezerde okuduğum yazıda bir programla oyunun haritalarında değişiklik yapılabildiği yazıyordu. Onla şöyle 1-2 değişiklik ypamak harika olurdu=)Şu yılbaşında milli piyangodan güzel bir ikramiye çıksa da yeni bilgisayar toplayıp evde rahat rahat oynasam şu oyunu puff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Oyuna 2 patch geliyor. 1. si ocak ayında çıkacak olan genel olarak performans arttırımına yönelik 2. si de modding olayını yönelik olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Overseer said: Ya millet FPS den dert yanıyo. core2duo 6600 2.4, 1gb ddr2 800mhz, 8800gt ile en kastırıcı yerde bile 20fps alıyorum bu benim için tatmin edici. 20 fps'yi facia olarak gören arkadaşlar var da... 60-100 fps oynamak istiyorlar her oyunu. Bana göre fps min fps 20, ortalama fps 30 ise oyun rahatsız etmeden oynanıyor. Min fps 25-30, ortalama 40-50 falansa zaten fıstık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 öyle hakkaten. bana göre de fps için 40-50 fps makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ya beyler işletim sistemi XP sp2 Intel Q6600 Nvidia 8800gt (overclocklu gelen versioncuk) OCZ 2x1 gb ddr2-800 ram Kaldırırmı acabaaaa çok miraak ediyoraaam Crysisi =(=(=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kaldırır tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ultra high'ta oynarsın modlu versiyonla muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mirage said: 20 fps'yi facia olarak gören arkadaşlar var da... 60-100 fps oynamak istiyorlar her oyunu. Bana göre fps min fps 20, ortalama fps 30 ise oyun rahatsız etmeden oynanıyor. Min fps 25-30, ortalama 40-50 falansa zaten fıstık. :) CS ve türevlerine ciddi anlamda gönül vermiş olanlar 3-5 fps oynamanın nasıl rahatsız ettiğini anlar. Benim fps takıntım var mesela. Edit: Gerçi yapay zekaya karşı oynarken o 3-5 fps çok problem olmuyor da, gene de rahatsız ediyor yani beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ya bi bug var tanklı bölümde uçaksavarları patlattıktan sonra gösterdiği yerden dürbünle depoyu işaretle diyo, yapıyorum tık yok. Bi önceki checkpointten tekrar geldim yine bişey olmadı. Neetcem? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 gemiyi işaretliyceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 3. bölüme yeni geçtim acayip bir Farcry havası var kesinlikle. ileride neler olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Yok gemi bölümü değil. Ama geçtim saol yinede =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bilgisayarım kaldırıyor, demosu falan da çalışıyordu. gel gör ki cd rom u mu okuyamıyor ne oluyorsa artık, ilk denememde menü ekranına gelip menüleri gösterememişti, sonrakilerde girişteki logo vs kısımlarını bile gösteremeden takılıyor. no cd falan deneyecektim gittim kitapçıdan türkçesini aldım bir de, onu da yapamıyorum. edit : no cd falan yaptım oldu ama menü yok hala. 12 gb yer istiyordu 6 gb lık kurulum yapmış, yanlışlık mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ühüh hiç mi bilen yok //_; google dan da baktım kimsede olmamış böyle bir şey : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Sistemini yazsan? Bide tamamen silip tekrar yüklemeyi denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 evet, sildim baştan kurdum hede hödö vs. core 2 duo 2 ghz , mobility radeon x1700 , 2 gb ram demosunu da gayet akıcı oynuyordum hiçbir problem olmadan. baktım biraz, driverdan olabilir deniyordu. tabi laptoplar için driver çıkarmadığından düz driver kuruluydu, onu sildim laptoplara ayarlayan modding programı vardı onunla denedim, onu da sildim laptopu üreten firmanın verdiği driverı kurdum o da fayda etmedi. ekran kartı desteklemezse de oluyormuş da saçma ötesi bir olay olur o zaman, x1600 değil x1800 değil ,o zaman desteklemem falan mı diyor ki : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Aral beeeennnnnnn seninnnnnnnnn [bilinnen her dildeki her küfrü söyler] taaaaa... Az önce gittim aldım DnR'dan lanet olası DVD bozuk çıktı. Sizin kopyalıycağınız oyuna sokayım pislik herifler. Çok fena kızdım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sanki aynı sorun benimki de. cd nin menüsü bile çalışmıyordu. bir daha sadece kutusu bile türkçe olsa almayacağım hiçbir oyunu, 7 defadır aldıklarım sorunlu çıkıyor : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Varya bir daha Aral'ın bir oyununu alırsam şerefsizim. Lanet olası DnR Antalya'nın bir diğer ucunda, 5M Migrosta. Otobüs bekleme ile gitmek 1.5 saat sürüyor. Gidiş dönüş 3 saat. Az önce DVD'yi zar zor değiştirttim ve şimdiki yeni DVD'de bozuk çıktı. Forum kurallarına aykırı olmasa ana avrat düz gitcem vallahi. Masayı yumruklamaktan, çatlak çıktı. O derecede sinirlendim yani. O.... çoocukları bir DVD'yi kopyalayamıyor. Çok sinirlendim ya. 50 YTL'nizi popunuza sokun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sorun senin dvd sürücüde olmasın? ben arkadaşın pcye yükleyecektim bendeki crysis'i ve 2 aylık HP pc'sinde orijinal dvd'yi okumadı =) ama benim pc'de çok güzel okuyor yani bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 3 ayrı DVD sürücüde denedim ya :( Edit: Hayır birde adam aslında başta değiştirmiycekti nerdeyse. Dedi ben bunu aral'a gönderirim onlar orda bakarlar, bozuksa yenisini gönderirler. Adama benim 5M migrosa 2 kere gidip gelmem 6 saat sürüyor diyince değiştirdi. Bir daha gitsem kesin, Aral'a gönderir o da 1 hafta demek offff. TR versionun rapidden ISO'sunu indirip bu Cd-key ile kurmayı düşünüyom valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ben olsam ben de öyle yapardım valla, dvd'nin bi olayı yok cdkey ile mp oynarsın işte gerisi yalan. tabii 50 ytl verdiğin şeyin bozuk çıkması koyuyor insana =) denediğin 3 ayrı dvd sürücünün markaları farklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 4. DvD Sürücüde okuttum ya. Sony Vaio'ya taktım 11 inch onda okudu, imaj aldım direk. Ama çok yorgunum. Yarın kurcam. Diğer 3 sürücünün biri Philips diğeri LG idi. Sonuncusunun markasını unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 dandik üretim herhal ya Crysis'in dvdleri. daha önce okunmayan orijinal oyun görmemiştim. neyse vayon okumuş, geçmiş olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 iso sunu çeksem cd keyi nasıl kullanılır ki ? her cd keyi kabul ediyor mu yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar