Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 isosunu kendi orijinal keyiyle kullanır demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben de öyle yapçam da isoyu çeksem cd keye de kutudakini girsem mesela ? kabul eder mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 cod 4 oynayın, tabi topicin geri gelmesi lazım önce ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 topic olmayınca oynayamıyor musunuz abi uaheu. valla sadece nedanko ölü konuları resleyebiliyormuş ama meşgul herhalde bu aralar bakamadı, gelir birkaç güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 o başlığı adam çağırmak için kullancaktım ben ama o olmayınca buraya dadandık ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Daha 3 gün önce demoyu oynuyordum High'da ve FPS 30 civarıydı fakat full oyunu kurdum ve 20 FPS'de oynuyorum. Aranızda aynı sorunla karşılaşan var mı ya? Normalde full oyunda FPS artar ama bende düştü alla allah. Makine: Core 2 Duo 3gz Ati Radeon 3850 2gb Ram Birde driver olarak catalyst 7.12 kullanıyorum ama crysis için özel driver veya fix filan var mı biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 fix var deniyordu da bilemiyorum , gözucuyla gördüm sadece. iso nun dili önemli mi yoksa rusça da çeksem ingilizce de çeksem bendeki cd key'i kabul eder mi ? ve de orjinaldeki türkçe ses vs yi kopyalayıp türkçeleştirmeyi düşünüyorum, olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Türkçe dosyalarını c/p'lersen oluyormuş da hangi dosyayı nereye kopyalayacaksın falan bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Az önce bitirdim oyunu. Bir daha bitircem. Doyamadım :D. Bu arada MP de hile mi yapıyorlar ne?Bazı adamlar sanki hiç ölmek bilmiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Crysis MP'de baya hile varmış evet şu aralar. Patch gelene kadar böyle berbat halde olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oyunun patch'i cıktı, bana da demin mail geldi... mp ile ilgili bayagı fix varmıs galiba cheat i önleyen, daha eve gitmedigim icin yuklemedim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ben yükledim ama MP deniyemedim daha.Pek 1.1 server yoktu, hatta nerdeyse hiç yoktu. 2-3 güne artar herhalde. Fakat patch ile bir FPS artışı hissettim. Hani çok süper bir artış değil fakat hissettirdi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ben oyunu silmiştim, şu patch'i denemek için tekrar yükleyeceğim. Birde oyunu ingilizce yapmak istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 niye yav, türkçesinin ingilizceden düşük kalan bir yanı yok ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bazı Çeviriler biraz kötü olmuş ya. Bu, şu, O çok fazla kullanılmış. Oysa dilimizde gizli özne denen çok güzel birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 holivud çevirisi işte abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 torrente başladım 40 k/s ile indiriyor şaka gibi ya (4 mbit hat). dvd den bir daha kursam mı diyorum, menü bile bozuk pffz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Crysis on Alienware curve protype display !11 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ben kurdum patch i. Abartı bi fark beklemeyin. Çok yüksek çözünürlüklerde belki farkedebilir. Onun haricinde multi-gpu - SLI desteği daha bi belirgin performans artışı getiriyormuş. Zaten hepimiz de SLI yaptığımız için acaip işimize yarar pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Crysisi denemek istiyorum fakat ekran kartım biraz sorunlu :( 8800GTS var fakat 3d uygulamalarda mavi ekran verip restart atıyor makinaya.. çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 turkce paketi nerden cekebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 multiplayeri oldukça zevkliymiş team deathmatch oynamıştım haritası baya büyüktü 2 dk gidip ölüyodum bugun quick play yaptım, normal deatchmatch geldi baya iyiydi eskiden cafelerde lan dan halflife oynarken aldığım zevki tekrar yaşadım fazla oyun oynayan biri değilim belki de ondan öyle gelmiştir günlüğe mi yazsaydım acaba bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 oynadım az önce silahlar falan cok tırt geldi, genel bi accuracy eksikliği var oyunda mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 LathspeLL said: Onu bunu geçtimde CoD4 OpenGL kullanıyor. O eski motoru kendi çabaları ile bu hale getirmişler ya helal olsun. Aslında OpenGL'ide güncelleseler harika olacak. Ah bu Apple ve Linux yapımcıları salak. Windows'u domine etmenin yolu OpenGL'den geçiyor bence. biraz gec oluyo ama open gl pek sınırları olan bi sitem değil aslında, kastıkca kasaılır şahane bişi yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar