Guru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Arkadaşlar bir warhammer fansite projesi üzerinde çalışmaktayım dışardan bir kaç arkadaşta içerikde yardım ediyor eğer warhammer oynayacak ve içerik konusunda yardım etmek isteyen varsa bana pm atabilir. Şu an http://www.war-turkey.com adresinde yayındayız Buraya konu açmamın sebebi reklam değildir, paticik daha çok veteran oyuncuların buluştuğu bir forum platformu olduğundan ve war-turkey projesinin ilk etapta warhammer oyuncularına başlangıç rehberi olması amaçlı düşünüldüğünden dolayı amacım içerik konusunda yardımcı arkadaşlar aramaktır. Şimdiden ilginiz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 cok guzel omus site tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Tasarım gerçekten hoş olmuş, ellerinize sağlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Attim mesaj . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Sitede Warhammer Online hakkında bütün bilgileri bulabilirsiniz , güzel bir tempoyla ihtiyacınız olan bütün bilgileri hazırlayıp yetiştirmeye çalışıyoruz hızlıca , Warhammerla ilgili olanlar siteye kaydolup Warhammer'a adanmış bir ortamda bütün konuları tartışma şansına sahip olacak . Bekliyoruz . Reklamın kötüsü yoktur sfdg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Şu an çevirmen takımımız doldu sayılır, gönüllü olarak çevirmen olmak isteyenler varsa hala bana mesaj atabilir. Şu anki çevirmen kadromuz: Obrayn, Xaenin, KillerLord, Devran Amacımız Warhammer Online hakkında en doğru bilgiyi vermek olduğundan dolayı ingilizcesi iyi olan arkadaşlar başvurursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Site çok güzel cidden üye oldumda zate umarım gelişir insanlar ilgi gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Oyunla alakam yok ama siteniz güzel olmuş hakikaten, tebrikler. Umarım kısa zamanda genişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 xaenin duzgun ceviremez, baskasini alin onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Çevirdim oku lan , süperim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Betadayım diye kıskanıyorsun ama bu sana bir fayda sağlamayacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 oynatmicam, serverlarini bulup kablosunu cekicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Altta validator linklerini gördüm. Oo kasmışlar w3 valid yapmışlar dedim, ama sonuçlar pek iç açıcı değildi. :D xhtml css Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Sorma onun için kasıyorum bu aralar css ler birbirine girdi ama her browser tipine göre custom etmeye çalıştığım için böyle hatalar çıkıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Selam Guru Bu aralar bol bol bilgisayar başındayım (ist. teki ofis teyim paso). Makale çevirme durumları için eksik gedik var ise ses edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Sağolasın glad merak etme kesin seni rahatsız ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar