Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

war-turkey

Guru

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bir warhammer fansite projesi üzerinde çalışmaktayım dışardan bir kaç arkadaşta içerikde yardım ediyor eğer warhammer oynayacak ve içerik konusunda yardım etmek isteyen varsa bana pm atabilir.

Şu an http://www.war-turkey.com adresinde yayındayız

Buraya konu açmamın sebebi reklam değildir, paticik daha çok veteran oyuncuların buluştuğu bir forum platformu olduğundan ve war-turkey projesinin ilk etapta warhammer oyuncularına başlangıç rehberi olması amaçlı düşünüldüğünden dolayı amacım içerik konusunda yardımcı arkadaşlar aramaktır.

Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sitede Warhammer Online hakkında bütün bilgileri bulabilirsiniz , güzel bir tempoyla ihtiyacınız olan bütün bilgileri hazırlayıp yetiştirmeye çalışıyoruz hızlıca , Warhammerla ilgili olanlar siteye kaydolup Warhammer'a adanmış bir ortamda bütün konuları tartışma şansına sahip olacak . Bekliyoruz .

Reklamın kötüsü yoktur sfdg .
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an çevirmen takımımız doldu sayılır, gönüllü olarak çevirmen olmak isteyenler varsa hala bana mesaj atabilir.

Şu anki çevirmen kadromuz:
Obrayn, Xaenin, KillerLord, Devran

Amacımız Warhammer Online hakkında en doğru bilgiyi vermek olduğundan dolayı ingilizcesi iyi olan arkadaşlar başvurursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...