Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Office'te süper bi ataç vardı. Hani alt taraftan fırlar, "şunu yapmaya çalışıyosun yardım edeyim." derdi. Herkes gıcık olmuştur hani. Onla ilgili süper bir iki video buldum. Buyrun. :) Kısa video Uzun video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 çok talihsiz firma şu ms ya.. ne yaptıysa tutmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Tutmadıysa nası dünyanın en büyük yazılım firması Bill Gates zamanında dünyanın en zengini, şimdi de en zenginleri arasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: Mum_Chamber, 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:41 tarihinde demis ki: çok talihsiz firma şu ms ya.. ne yaptıysa tutmadı.. nası tutmadı ya ahahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 MS kullanıcılara en çok kolaylık sağlayan bir firma bu yüzden kurtarıyor kendini. Ama yazılımlarında ya açık olur yada garip garip hatalar verir falam bu yüzden benimde bi gıcıklığım var. Linux rulzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ben o ataça hiç gıcık olmadım =) o değil de ms'in en iyi ürünü sayılabilecek ve şu anda rakipsiz olduğunu düşündüğüm bir şey office ailesi. valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 şeyrpoyntçi olup sonra emes ofis güzel demekle olmaz pls. önce aç opınofis bakın biraz, sonra emes ofis güzel de.. (he emes ofis daha güzel, orası ayrı..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 openoffice'e baktım ve hali hazırda ubuntu üzerinde bakıyorum plax. iş platformunda ms office ailesinin üyeleri gerçekten çevresinde çok şeyle entegre çalışabiliyor. ayrıyetten piyasada çok fazla 3rd party program var ms office için. ve bir çok sistemin altından kalkamadığı işleri yer yer excel çok daha basit biçimde halledebiliyor. günlük kullanım için bir farkı yok pek tabii. al openoffice kullan değişmez herhalde =) bir de office deyince onenote, visio falan da giriyor.. linux üzerinde var mı bunlar? bir bilgim yok o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar