Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD de g-string'e yasak!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
g-string normal birsey kadinlara gayet yakisiyor orumcek beyinlililer olaya herzamanki gibi farkli bakiyorlar kadinada zaten herzaman farkli yerlerinden bakiyorlar bu yuzden bu seriat denen lanet ve bu orumcek beyinliler var onlarla aramizdaki tek fark bu gerisi fasafiso....
Mesaj tarihi:
said:
@isabella

butun kiz arkadaslarim, birlikte oldugum kadinlar, kime sorduysam cok rahat dedigine gore, "tepsi gibi kavramak" kavrami, tepsi gibi kavranacak kalçalar için gecerli olsa gerek diye dusunuyorum..

Oha yılların isabellasına tepsi demiş.
*popcornunu alır, kuzenini masanın üstüne oturtur*
Herşey hazır.
Let the party begin!
Mesaj tarihi:
bi kultur yokoluyo demisler
e olay o degilmidir, bi kultur gider yenisi gelir, o eski kulturde kalanlar hippy olur :D

a medyamizin bile su olayi hala anlayamamis olmasi beni cok uzer ama, amerika degil, bir eyaletin kanunu bunlar, her eyaletin kendi yasalari var burda, mesela benim yasadigim eyalette (PA) ickiler sadece icki dukkanlarinda satilabiliyo, ama gittigim bir kac diger eyalette (Florida, Washington), super marketlerde bira ve sarap satiyolardi

geri donmek gerekirse bu yeni 'kultur' un guzelligi tartisilir, ama eminim her yeni kultur de bi onceki kulturun insanlarina itici gelmistir
Mesaj tarihi:
giyiyior vallahi kuzucuk baletler g string yaa=)
bu arada Esh bey gstring feminen bir özellik kazandırır erkelerimizin de pek hoşuna gider bi bayanın g stringi seksi diye giyiyorum demesi cesaret ister fazlasıyla.bu yüzden rahat ya ondan demek işine gelir=))bir kapalı ankete sunsalar durum böyle olmaz yani tabi sana da cidden rahat eden bikaç 3 5 tanesi gelmiş olabilir
ayrıca bkz:tepsi falan diilim!!!11
Mesaj tarihi:
arkadaşım konuşturtmayın şimdi.kimin ne giydiğini tüm sezon görüyorum=))
provalarda giyiyorlar da resital ve gösterilerde o taytın içine giyilmez don mon ya g string ya da hiçbişi!!
Mesaj tarihi:
Açıkçası islamiyetteki elleri kolları kapama felsefesinden hiçbir farkı olduğunu düşünmüyorum

edit: yanlış anlaşılma olmasın hepsine karşıyım. Kadın istediğini giysin. Problem erkekte:D

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:39 tarihinde, Batilc tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
bakmayan görmez.. afedersin ama senin gözün milletin g.tündeyse yapilacak bir$ey yok..

Yanılıyorsun arkadaşım benim gözüm kimsenin g.tünde değil.

Ben daha ziyade memeler üzerinde yoğunlaşıyorum
Mesaj tarihi:
Bence de yasaklanması saçma olmuş ama tartışmanın farklı bir boyutu var. Onu giyenlerin azımsanmayacak bir çoğunluğu erkekler böyle mal mal baksın diye giyiyor bunu es geçiyorsunuz tartışırken :p
  • Yeni Oluştur...