GrandFather Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 g-string normal birsey kadinlara gayet yakisiyor orumcek beyinlililer olaya herzamanki gibi farkli bakiyorlar kadinada zaten herzaman farkli yerlerinden bakiyorlar bu yuzden bu seriat denen lanet ve bu orumcek beyinliler var onlarla aramizdaki tek fark bu gerisi fasafiso....
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: @isabella butun kiz arkadaslarim, birlikte oldugum kadinlar, kime sorduysam cok rahat dedigine gore, "tepsi gibi kavramak" kavrami, tepsi gibi kavranacak kalçalar için gecerli olsa gerek diye dusunuyorum.. Oha yılların isabellasına tepsi demiş. *popcornunu alır, kuzenini masanın üstüne oturtur* Herşey hazır. Let the party begin!
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Belki g-string de giymesinler diye çıkartmışlardır kanunu, ne biliyosunuz. Günahlarını almayın adamların:P
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Giyemeyen kadınların işi bu karar. Kötüne güvenen giysin gstring.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: IsAbeLLa, 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 04:57 tarihinde demis ki: bizim balede baletler giyiyordu zavallı yavrular kıvranıyorlardı.. oha baletler g-string mi giyiyo?
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 G-string seksi bişey gayet ama onu da kabul ediyorum.Dışarıda birinin g-stringi fark etsem ve görsem,istem dışı da olsa gözlerim kayıyor kalp atışlarım hızlanıyor...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ben absoya katılıyorum. ayrıca amerika obez dolu, 110 kilo ve g-string... hakkaten toplum sağlığına zararlı. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:49 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ]
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bi kultur yokoluyo demisler e olay o degilmidir, bi kultur gider yenisi gelir, o eski kulturde kalanlar hippy olur :D a medyamizin bile su olayi hala anlayamamis olmasi beni cok uzer ama, amerika degil, bir eyaletin kanunu bunlar, her eyaletin kendi yasalari var burda, mesela benim yasadigim eyalette (PA) ickiler sadece icki dukkanlarinda satilabiliyo, ama gittigim bir kac diger eyalette (Florida, Washington), super marketlerde bira ve sarap satiyolardi geri donmek gerekirse bu yeni 'kultur' un guzelligi tartisilir, ama eminim her yeni kultur de bi onceki kulturun insanlarina itici gelmistir
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Volfied, bu çırpınışın Atlanta'da çıkan yasağın senin oralara da gelmesinden korkuyo olman dimi? Gözün g-stringden ayrılmıyo dimi. dimi dimi dimi twigy
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 asıl erkekler düşük bel giymesin bi egiliyorlar yayla gibi, başak tarlası gibi
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 giyiyior vallahi kuzucuk baletler g string yaa=) bu arada Esh bey gstring feminen bir özellik kazandırır erkelerimizin de pek hoşuna gider bi bayanın g stringi seksi diye giyiyorum demesi cesaret ister fazlasıyla.bu yüzden rahat ya ondan demek işine gelir=))bir kapalı ankete sunsalar durum böyle olmaz yani tabi sana da cidden rahat eden bikaç 3 5 tanesi gelmiş olabilir ayrıca bkz:tepsi falan diilim!!!11
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 valla ne gstringi gayet don giyiyo baletler yahu
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 arkadaşım konuşturtmayın şimdi.kimin ne giydiğini tüm sezon görüyorum=)) provalarda giyiyorlar da resital ve gösterilerde o taytın içine giyilmez don mon ya g string ya da hiçbişi!!
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: valla ne gstringi gayet don giyiyo baletler yahu uzun pacali don?
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Açıkçası islamiyetteki elleri kolları kapama felsefesinden hiçbir farkı olduğunu düşünmüyorum edit: yanlış anlaşılma olmasın hepsine karşıyım. Kadın istediğini giysin. Problem erkekte:D [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:39 tarihinde, Batilc tarafından güncellenmiştir ]
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Niye türk balet yok, çünkü tayttan... Tayt kelimesini g-string şeklinde değiştirmemiz gerekecek.
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 isabetli bir karar. Yurtdışında durum çığrından çıkmış vaziyette. Heryerde don, göt, çatal görmekten miğdem bulanıyo.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bakmayan görmez.. afedersin ama senin gözün milletin g.tündeyse yapilacak bir$ey yok..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: bakmayan görmez.. afedersin ama senin gözün milletin g.tündeyse yapilacak bir$ey yok..
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: bakmayan görmez.. afedersin ama senin gözün milletin g.tündeyse yapilacak bir$ey yok.. Yanılıyorsun arkadaşım benim gözüm kimsenin g.tünde değil. Ben daha ziyade memeler üzerinde yoğunlaşıyorum
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ya madem herkes bu kadar özgürlükçü, bu kadar rahatlık peşinde; çıplak dolaşın arkadaşım. 2 deliğin 2 çıkıntının kapalı olması mı namusu kurtaran unsurlar.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bence de yasaklanması saçma olmuş ama tartışmanın farklı bir boyutu var. Onu giyenlerin azımsanmayacak bir çoğunluğu erkekler böyle mal mal baksın diye giyiyor bunu es geçiyorsunuz tartışırken :p
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 giysi soğuktan korunmsk içindir. g-stirng neye yarıyo ?
Öne çıkan mesajlar